Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Geeza

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Klein Dávidnál kevés híresebb alibi bajnokot szült kishazánk. Közel egy tucatnyi próbálkozás és több százmillió forintnyi szponzori támogatást követően biztos vagyok benne, hogy ha az átlagos fizikai képességekkel rendelkező olvasóimnak lett volna ilyen háttere, és ennyi ideje azok közül sokan már…..
kEtogén blog Lőre, lőre, előre 2016.03.15 19:09:10
Szóval ma gyors összeszedem mik történtek a hatodik, hetedik héten, aztán okoskodok tovább mindenféle jóságról, ahogy szoktam. Kicsit lesz szó a ketózis észleléséről, egy érdekes mozgásformáról, ilyesmikről...
Geeza 2016.04.15 12:32:34
Mint  címből már ki is derülhetett, a ketózisom második és harmadik hete lesz ma terítéken. Azért az összevonás, mert igazándiból itt semmi extra nem történt a a diétával kapcsolatban, ami külön posztot igényelne...
Geeza 2016.03.10 19:41:28
Örülünk, Vincent? Legyen meg 2013.03.09 22:04:58
       Mindent megtesznek, hogy rendőrök vigyék el őket, hogy az ellentüntetők homofób és rasszista megjegyzéseket tegyenek rájuk.  (Szolomajer Balázs, Konzervatorium)         Ez egy olyan ország, ahol nem elég tehetségtelen senkinek…..
Édesanyám 85 évesen saját lakásában élt. Szellemileg teljesen friss volt, keresztrejtvényfejtéssel, olvasással és TV nézéssel kötötte le magát. A mozgás nehezen ment számára, fájtak az izületei. Mi, a gyerekei (én a lánya és a bátyám) segítettünk neki az élethez…..
Nahson Sávit - ez a héber neve annak a három, speciális kialakítású Gulfstream V-ös repülőgépnek, melyet az Izraeli Légi- és Űrerők (IASF) napjainkban elektroniai felderítési feladatokra (SIGINT) használnak, nyugodtan mondhatjuk, hogy világszerte.Tegnap két példány…..
A jobboldal rendre azon bukik meg, hogy nemcsak buta, tehetségtelen, hanem elvtelen, hazug és csaló emberekből verbuválódott. Vegyük például szegény, szegény Bayer Zsoltot. Ezt írja:  „Annak idején, az elmúlt öt-hat évben, magyar vállalkozások ezrei települtek ki…..
A Viasat3 műsorán augusztus 20-án indult el egy újabb Gordon Ramsay-műsor, ezúttal a Hell's Kitchen (A pokol konyhája) című reality, amiben szépreményű szakácsok vetekednek azért, hogy Las Vegas egyik éttermének ők lehessenek a főszakácsai. Ehhez semmi mást nem kell tenniük,…..
Geeza 2009.08.27 10:07:07
Nem tudom, hogy miért kell nyomni ezt a sok sz@r külföldi főzőműsort... Ez a GordonRemzi meg az DzsémiOlivér csak kiskukta lehetne Stahl Judit vagy Lacibácsi mellett. Az angolok annyit tudnak a gasztronómiáról a magyarokhoz viszonyítva, mint a fociban fordítva... Kíváncsi lennék, hogy az angoloknál mikor megy a TV-ben magyar focimeccs közvetítés... na kb. annyit kéne foglalkozni a szar főzőműsoraikkal nekünk...
Geeza 2009.08.27 10:12:06
@pollio: a paprika a világ több táján is ismert volt, Ázsiában is. (Nyugat-) Európába Kolumbusz hozta amcsiból, de hozzánk a törökök hozták Ázsiából.
Geeza 2009.08.27 15:10:52
@Wiccamami:
Na látod, ha az említett Stahl és Lacibácsi még csak nincsenek is toppon az itthoni konyhaművészetben, mit akar itt ez a remzi...
@pollio:
Ez az egyoldalú tájékozottság eredménye... az angol/amerikai wikin mire számítasz, megtalálsz minden információt? Nézz utánna rendesen...
w Igaz történet 2007.07.27 04:30:00
Elfogyott a tömlőssajt, úgyhogy lefáradtam a boltba, ahol persze került még a kosárkámba néhány apróság. Néha rámtör a háborús romantika, meg a konzervek iránti kíváncsiság, tehát páncélosételből is bevásároltam. No, még a pénztárhoz vezető soron egy jókora…..