Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kacsatollah

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs olyan férfi, akinek nem szorul össze az ánusza egészen apróra attól a gondolattól, hogy esetleg sittre vágják, ahol jóindulatúnak nem mondható mosollyal az arcán fogadja egy kétméteres, kivarrt állat, és még a nyálát is csorgatja hozzá egy kicsit. A börtönös dokureality…..
A "sztárpáros" nem tud együtt dolgozni a Neo FM csődje után, mivel 50-50 százalékban jogtulajdonosai a Bumerángnak, ám jelenleg nincs olyan országos rádió, amelyik mindkettejüket ki tudná fizetni. Aki meg ki tudná, annak már van saját reggeli műsora, írja a mai Blikk.  "Az…..
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
Kacsatollah 2012.04.12 23:33:19
@spion27: Nem tudnak ezek elmenni máshova zenélni, mert egyrészt olyan szinten nem beszélik az angolt, másrészt olyan szar a zenének nevezett zajongásuk, hogy nem tudják eladni ezt sehol.
én most hallottam őket először, ebben az erőszakoskodó zeneszámukban, de biztos, hogy utoljára, mert ennél MINDEN jobb.
Kacsatollah 2012.04.12 23:40:44
@Man Of Golden Words: Nem az a normális, hogy bárki felmehet pofonvágni a színpadra egy bunkót, hanem az a normális, hogyha egy koncert alatt valaki felrángat a színpadra egy lányt, és erőszakoskodik vele, akkor van esélye arra, hogy valaki segít neki onnan megmenekülni. Vagy szerinted az a normális, ha valakit felrángatnak a színpadra, megerőszakolják esetleg, a többi meg lentről végignézi ?? Ilyen helyeken biztonsági szolgálatot kell alkalmazni. aki megvédi a zenekart, és megvédi az ott szórakozót is az erőszaktól. szerintem így korrekt.
Kacsatollah 2012.04.13 09:18:16
@Man Of Golden Words:
Itt ebben a videóban például szerintem nem fel lett hívva a lány, hanem felrángatták, és a csaj el is esett, és a földön fekve, rúgásokkal próbálja magától távoltartani az előadót.
Ha nem tudnám ebből a cikkből, hogy ez egy csók akar majd lenni, mint a sosem hallott zenekar show eleme, nem jönnék rá, hogy csak ezért teperi a földön fekvő nőt....
amúgy igazad van, tényleg túlzás a megerőszakolás szó, az erőszak viszont megállja a helyét.

www.youtube.com/watch?v=SdVcZg1JiA0
Az idén ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Fishing On Orfű fesztivál szervező közleményt adtak ki a mai napon, amiben sajnálatukat fejezik ki a Kolin énekesével történt múlt hétvégi incidens kapcsán (mint azt a Lángoló is megírta, a fenti képen látható Linczényi…..
Kacsatollah 2012.04.12 23:11:42
www.youtube.com/watch?v=SdVcZg1JiA0

hú, de szarul zajonganak. miért nem mennek el valami normálisat dolgozni. pl. utcát söpörni. amit meg a koncerten próbálkozik, az erőszak, mint showelem. legközelebb, ha koncert, javasolnám a rendőrségi jelenlétet, just in case....
A csaj pasijának gratuláció !!! de miért csak most? eddig miért nem ??? durván felrángatja a színpadra az illetőt, aki kézzel- lábbal-rúgással próbál a "showelem" elől kitérni.
hú de gááááááááááááááááááááz a buzi....
Amit mindenki sejtett, most bebizonyította a Figyelő, az Aon Hewitt és az AIESEC Magyarország Munkáltatói Márka Kutatása. Az 1992 után születettek azaz a Z-generációhoz tartozók többsége egyáltalán nem tájékozódik print vagy online forrásokból. Ők a közösségi oldalakat,…..
A sárga tengeralattjáró "A neve elhallgatását kérő tulajdonos szerint, az esti órákban Akarattyán egy helyi lakos tájékoztatta egy ismerősét, miszerint egy autó beszakad a jégen. Az ismerős keresésre indult az egyik Hummerrel, de nem találta meg a beszakadt gépjárművet,…..
Legutóbbi posztunkban egy felhívást közöltünk, melyben arra kértünk dubajozáson átesett nőket, hogy álljanak ki a blog olvasói elé, és meséljék el személyes tapasztalataikat. Ezen felbátorodva, Lilla elhatározta, hogy megosztja élete rövid történetét és egy érdekes írást…..
Kacsatollah 2012.01.29 22:55:24
annak, aki azt kérdezte, 130e mire elég.
mi 3 gyereket nevelünk, van 100e lakáshitel, de azt hagyjuk, mert nem kötelező felvenni.
ezenkívül 150e a rezsi, 150e a kaja per hó. és nem költünk sokat kajára. hétvégén zöldségleves, spenót, bundáskenyér. reggeli vajas-mézes kifli, vacsora is rántotta. szóval nem kaviárt eszünk. 130e lószar. abból nem lehet megélni. ja, és még ruhát is kell venni 3 gyereknek.
Tehát elítélni pedig nem lehet senkit, hiszen amíg nem vagyunk a bőrében, nem tudjuk, mit hogy él meg, meg egyébként is. felnőtt ember, csak magának tartozik elszámolással (addig, amíg nem én tartom el) . én is 16 évet tanultam, én is 20 éve rendesen, bejelentetten dolgozom napi 10-12 órát. mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja. én jobban ki vagyok azokra akadva, akik semmit nem dolgoznak, és a más emberek munkájából való segélyből várják, hogy megoldja a napi gondjaikat. nem kevés ingyenélő van, és ezeket mind mi fizetjük, és ezektől - is - megy tönkre az ország, de ez senkit nem zavar. pl. 10 millióan használnak egy olyan egészségügyet, amibe csak 2,7 millióan fizetnek be járulékokat. SZERINTED ????
Mert a mi országunk olyan jól áll anyagilag, hogy megteheti, hogy egy nagy boldog szociális ország legyen ! Itt mindenbe belekötünk, egy dologba nem: ha valaki nem dolgozik, és másokon élősködik. Nem baj, majd a gyerekeid, meg az unokáid kifizetik a most nem dolgozók miatt - is - felvett hitelek tömkelegeit.
A „10:23 – Nincs benne semmi!” kampány lényege ez volt: 2011. február 5-én (szombaton) 10:23-kor Budapesten, Székesfehérvárott és Szegeden homeopátiás túladagolást hajtottunk végre magunkon. Gyári homeopátiás szerből egy-egy teljes doboznyit fogyasztottak el…..
Kacsatollah 2011.02.08 19:30:45
@Nick the nick: Hastífuszra kaptam oltást, az kötelező, ha Indiába mész, valamint gyógyszert malária ellen. meg még oltást, talán gyerekbénulás ellen...... mert a bébikori oltásom már nem volt elég erős ehhez. ha jól emlékszem, még hepatitisz ellen is... mindent megkaptam, ami kötelező volt. Hasmenéshez nem tudtam, hogy lenne oltás, de megoldottam, nem volt gáz.
Kacsatollah 2011.02.08 19:49:59
@fordulo_bogyo: Azzal is problémám van, hogy az "az ember, aki egyszer bevett egy bogyót." Azt gondolta, hogy hat ? ha beveszel egyszer egy antibiotikumot, egy kiskanállal, nem fog történni semmi. nem fog hatni egy kiskanál antibiotikum. egy hétig kell szedjed, nekem olyan 2-3 nap után vagyok jobban. Homeopátiás bogyónál is kell pár nap, mire változás van, szedem a napi 2X5 bogyót, és szedem napokig, és pár nap múlva kezdek jobban lenni.
Én elhiszem, hogy az emberek nem veszik a fáradtságot kipróbálni, nem érdekel. Mint említettem, két év aktív antiobiotikumozás után szeptemberben kezdtük a homeopátiát, és szeptemberrel el lett vágva mindennemű betegség, antibiotikumozás, a gyermekem immunrendszere helyreállt. Erre biztosan azt mondják a szkeptikusok, hogy biztos a c vitamintól volt, amit adtam neki, és véletlenszerű, hogy egybeesett a homeopátiával. én viszont tudom, hogy segített.
Eleve ez a beszélgetés is elég fura nekem. Itt nincsenek orvosok, hanem gyógyszervegyészek vannak, akik a gyógyszerek mellett kampányolnak. Akkor mit csodálkozunk itt. Valószínűleg olyan túl materialista gondolkodású csak reál tárgyakkal foglalkozó emberekről van szó, akik nem hisznek semmi testen kívüli dologban. pedig az orvosi egyetemen tanítják, hogy a betegséget lelki eredetű gondok is okozhatják. Ez a kulcsmondat. A szkeptikusoknak alapvető, hogy ebben sem hihetnek ! Lelki eredet semmit nem okozhat. és ha gond van, nem is lelki eredettel gyógyítunk, csak kézzel foghatóval. mondjuk levágjuk a lábát, és ezzel megoldottuk a problémát. Ezen a fórumon van orvos, aki kommentál ?
Kacsatollah 2011.02.08 22:42:03
@sztrugackij: Kedves hozzáértő ember. Az orvoslás mindenféle területét, a gyógyulások hatásmechanizmusait nem válaszolja meg csupán a fizika és kémia.
NEM HAT - válasza legalább annyira elvakult, mint azok, akik annak idején állították, hogy a föld lapos.
Nálam hatott. mondhatja, hogy nem hat, visíthatja, örjöngheti, én csak kacagok, mert hatott, és nagyon jól vagyunk :))
Mi lenne, ha inkább azt gyűjtenétek össze, ki az, akinek, és amiben hatott.
Az teljesen kizárt, hogy olyan módon hat, amit esetleg a tudomány nem tud kimutatni, annyira apró az összetevő ? Az kizárt, hogy olyan van, amit ön még nem tud ? nagyszerű. dobja már piacra a rák ellenszerét !
Ja, kedvenc sztorim: amikor egy rákos beteg véletlenül úgy gyógyul meg, ahogy az orvosok nem számítanak rá, akkor nem az okokat kezdik el keresni, hanem abból indulnak ki, hogy a felállított kiindulási diagnózis téves volt. ilyen esetekben nem kutatnak, hogy hogyan működött. Gratula. Látom, itt a szkeptikusok lázasan dolgoznak azon, hogy az emberek semmi másban ne higgyenek, csak és kizárólag a mérgekben. Azokat, akiknek hat, nem tudják meggyőzni. Viszont pont most indul egy teszt-egyénem. Ismerősöm kisfia nagyon beteg, rengeteg nyavalyája van, nem lábal ki belőle, sokféle allergia - liszt, tej, - folyamatos betegségek, nem múló tüdőgyulladások sorozata.... Most adtam meg homeopata belgyógyászom telefonszámát neki, a héten megy hozzá. Majd 1-2 hónap múlva referálok, mi lett az eredmény. De én már tudom. meg fog nyugodni a család, mert a gyerek viharos sebességgel fog helyre jönni.
Ismerősöm vagy, némiképp fiatalabb nálamnál, s nem érted, miért kiáltozunk itt. Nem érted, miért megyünk utcára mi, akik eleddig sosem tettük. Nem érted, mert szabadságban nőttél fel. Ott tanulhattál, végezhetted az egyetemet, ahol akartál. Nem mondták meg…..
Kacsatollah 2010.12.16 17:47:57
@veny: Azt, hogy a 24e-et nem a bruttóból vonják, ezt arra értettem, hogy én, ha ott lennék 10+10 %-ra változtatnám a nyugdíjbefizetést (nem lennék népszerű :)) tehát a bruttóból levonandó 10%-ot - ami most oda fog menni, küldeném a közösbe, valamint 10%-ot köteleznék magánnyugdíjpéntárba befizetni. Csak erre értettem a 24e-et. tehát a munkáltató plusz járulékkötelezettsége nem változna, csak a munkavállalónak kerülne 10% átcsoportosításra, azaz kötelezőképpen megtakarításra...
Kacsatollah 2010.12.16 18:41:42
@judy7: Takarékos államról mondtam volna először, hogy bárkinek vannak ötletei, az enyémek nyilvánvalóan badarságok, és biztos nincsenek értelmes gondolataim, hiszen az okos embereknek, akik a megfelelő székekben ülnek, soha egyik gondolatom sem jutott eszükbe. Biztosan azért, mert semmit sem érnek.
1. Az egész politikai elitnek mennie kell. Aki az elmúlt 60 évben részt vállalt a politikában, soha többet nem vehet részt benne. Felvennék korrekt országokból korrektül gondolkodó gazdasági szakembereket, politikusokat, és legalább felerészben ők adnák az ötleteket az ország helyreállítására. Olyan kontrollrendszert építenék be rengeteg korrektül gondolkodó nem magyarral, ami kizárná a mutyizást, és a korrupciót. Máshogy nem fog menni. Mert most fidesz, utána mszp, utána bejut majd valami kis párt, aki még nem lopta tele magát, és megörül, hogy neki is megnyílik a lehetőség az ország kirablására. Én 8 éve nem voltam szavazni, és magyar politikusokra nem is fogok. Az emberek sajnos nagy százaléka elmegy szavazni, ezért nem megy át a politikai elitnek, hogy mindel tele van a t.künk.
2. Elsőként rendbe tenném a vállalkozókat. Nem ismerem járulékrendszerüket, adózási lehetőségüket, de külföldi példákat jól megnézve kitalálnám úgy az egészet, hogy nekik is megérje vállalkozni, ne legyenek rákényszerítve a csalásra, és a vállalkozásuk még járulékmegfizetéseik után is tisztességes megélhetést adjon. Miután ezt megcsináltam, akkor minden városban létrehoznék egy apeh rendőrséget, akik tüzetesen vizsgálnának mindent, kinek milyen háza van, mennyi a rezsije, hány embert tart el, és jé, ha 50 milliós háza van, a családból csak a családfő dolgozik, 150e rezsi, 150e a kaja, 100e lakáshitel, ehhez a bevételhez 7-800e bruttót kell keressen, ennek alapján állítanám ki a fizetendő adót. Nem érdekelne, hogy mit mutat fel a bevételeiről . (Németországban ez működik !) Az a vállalkozó, aki éhbérért dolgoztatna embereket, nem bejelentetten, minimálbérért, zsebbe, annak beszüntetném a vállalkozását. 5 éven belül ő és vele egy háztartásban lakó családtagja nem kezdhet új vállalkozást. Ha legközelebb megint csal, 10 évre szüntetném be a vállalkozási lehetőségét. Ha harmadjára is lebukik törvénytelen módszerek miatt, soha többé nem vállakozhatna, azután sem, hogy kijött a börtönből.
3. Én visszahoznám a második adókulcsot, csak a határát felvinném. Szerintem a 300e-es határ alacsony volt, pláne, ha olyan érte el, aki ebből a keresetből egyedül 3 gyereket tart el. Családi adózással egyetértek. Ha egy magánszemély egyedül keres mondjuk egy millát, és egy 5 gyerekes apuka is egyedül keres egy millát, ne adózzanak egyenlő elbírálással.
4. Minden boltot teleragasztanék olyan felhívással, hogy hazai terméket vegyenek. A tv-t teleszórnám ilyen hirdetésekkel, hogy segítsük hazai termék megvásárlásával a hazai termelőket.
5. A mezőgazdaságot teljes erőmmel segíteném és támogatnám. Egy országban ez alap, hogy ilyen alapszinten ne legyünk legalább kiszolgáltatva. Kínai fokhagyma és társai....
6. Miután a vállalkozók is beszálltak a körforgásba, annyit fizetnék ki nyugdíjra és segélyre, ami befolyik. Segélyre pénzt nem fizetnék. Aki nem dolgozik, nálam csak kajajegyet kaphatna.
7. Fontosnak tartom a cigányok felzárkóztatását. Rendbe raknám a cigánytelepeket, megtanítanám őket földet művelni, családsegítők ezreit küldeném rájuk, tényleg segíteni, valahogy rákényszeríteném, hogy a gyereke óvodába járjon és szocializálódjon. A kisgyerekeknek becsületes, egyenes emberekké kellene felnőnie. Ha a cigány nem dolgozik, és nincs pénze eltartania a családját – márpedig segélyt nem kap, azért nem szülne még 10-et, bentlakásos oviba lenne kénytelen hordania a gyerekét. Minőségi , színvonalas iskolákat hoznék létre a helységükben. Ez a téma azért kulcsfontosságú, mert amilyen ütemben nő a nemzetségük, ha nem integráljuk be őket magunk közé, akkor sajnos az unokáink már kisebbségben lesznek, és nekik kell alkalmazkodniuk majd a cigányok jelenlegi életviteléhez.
8. Az egészségügyről ne is beszéljünk. Nálam nem lenne az egész ingyenes. Alapellátások, sürgősségi dolgok igen, de sokminden nem. Fizetni kéne érte. Nekem bejött az a vizitdíj, ha abba az irányba elmozdultunk volna, lehet hogy hosszú távon rendbe lett volna tehető a jelenlegi helyzet. De hogy ismerősünk múltkor szívinfarktussal halt meg az egyik kórházban, mert hirtelen nem találtak működő EKG-t. Hát, nem hiszem, hogy messze vagyunk az aljától.
9. Én mindenképpen azon dolgoznék, hogy ne hagyjunk gyerekeinknek hátra adósságtól hemzsegő csőd szélén álló országot. Sajnos a múlt nemzedékének ez nem volt szempont. Hitelből jutottak el a nyugdíjig, ami nem a nép hibája, de sajnos ez nem ment fel bennünket a szívás alól.
Következtetés: Ezen már évek óta gondolkodom, ahogy csúszik a helyzet lefele: megtehetem-e, hogy a gyerekeimet itt nevelem fel ? Fel vagyok e hatalmazva arra általuk, hogy elrontsam ezzel az életüket. most nálunk ez az aktív téma otthon. Azért januártól elindítok 20.000 forinttal Fundamenta lakástakarékot, hogy vegyünk még egy lakást, ami majd a nyugdíjunk lesz. Valamint 15.0000 forinttal felemelem az önkéntentes magánnyugdíjpénztáramat.
Kacsatollah 2010.12.20 21:51:38
@veny: @Balla Szabolcs: @Megalúzer: @rice:
Én azt nem tudom felfogni egyébként, hogy van mondjuk 200 - 300 ember a politikai életben, aki irányít. jó, legyen 1000. és a többi 9.999.000.- ember pedig végignézi, hogy mi történik ?
sehol semmi összefogás ? hogy emberek, igenis irtsuk ki a parlagfüvet pont hu. vagy támogassuk a magyar termelőket, és ne kínai szart vegyünk pont hu. vagy elmagyarázzuk a pénzügyben nem jártasnak, hogy ha törik, ha szakad, akkor sem veszünk fel 20 évre devizahitelt pont hu. semmi nagy volumenű kezdeményezés, sehol. én már arra is gondoltam, hogy elmegyek a helyi cigány önkormányzathoz, és kérek néhány cigány purdét délután korrepetálásra. hogy ha miattam 2 majdan családfenntartó értékes ember lesz, már nem volt hiába semmi. Csak össze kéne röffennünk itt 9 millióan, és közösen megdolgozni azért, hogy helyre álljon ez az ország....
„Már az elején tisztáztuk, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak, de mivel ő komoly kapcsolatot keresett én meg itt vagyok házasságban, egy elég zűrös helyzetben, nem kalandozunk el” – a posztíró házasságban él, de férje javaslatára mindketten megpróbálkoznak…..