Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viccas

13 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig azt hittük MI és sokan mások, hogy végre mi kis városunk is gazdagodhat a Mc Donald's ízvilágával... A legtöbb fiatal nemcsak a hétköznapok alkalmával fogyasztja a megannyi finom falatot, hanem a hétvégi éjszakai élet megkoronázásaként. Legtöbben ezt azért teszik mert…..
Hát történt az esett tegnap este edzés után, benéztünk többiekhez a tokajba, gondolván nézzük a tegnapi ........ minősítésű ......bíró által vezetett meccset. Egyszercsak a piercingem fogja magát és önállóan tovább minősíti a meccset önálló véleményét kinyilvánítva…..
No szóval, hát kicsit elkéstem de nem felejtettem ám el...no persze ez nem azt jelenti hogy az uccabálos mámor idáig tartott, neeeeem azt azért nem mondhatnám, de sokhatás alatt voltam  :)   főleg hogy kilábaltam ama megrázkódtatásból hogy egy-két ital után azt…..
Szóval egyesek sajnálatára és kettesek örömére újra hazatértem a határ mellől...Persze hogy egyből reagáltam volna a dolgot az túl snassz így hát innom is kellett valamit, hogy megfontolt közleményt tegyek fel, miszerint milyen is volt a tábor! Ha gondolnék a személyiségi…..
Szóval, úgy döntöttem hallgatván ismerősöm javallatára, akit nem szeretnék megnevezni (egyébként Bányász), hogy amig ténylegesen vagy legalábbis nincs meg az érzékelhető és elfogdható harmónia a dizájnom portálján addig szimpla megoldásként eztet a "gyári…..
Ne ijedjen meg senki aki ide látogat, és ezt a majdnem kész dizájnt látja, mert még nincs kész, és itt a hangsúly hogy nincs kész :)De igérem, mert tudok ilyet is , hogy hamarosan minden kedves és nem kedves ismerősöm aki direkt és nem direkt téved ide hogy tényleg nemsoká kész a…..
Hát nemtom ki hogy van vele, de biztos átélte már a hasonló dolgokat, de az utóbbi napokban tökre ez az érzésem van, mert hát jó barátom (ha lehet igy mondani) a nyakamra jár, hogy írjak már írjak már, és hát kezd fusztrálni a dolog egy csöppet  :) és nem tudom máshoz…..
hát igen ezt nem biztos hogy sokan láttátok , akkor viszont tudom ajánlani         vagy ezt :  ..
Na de hogy még itt is :)     ..
Szóval, gondolom elég sokan látták már és egy véleményen vannak velem, hogy ez mennyire jó film, ha meg nem láttad irány a tk vagy akármi és nézd meg!! Persze most már a bakik miatt is érdemes lesz még egyszer megnézni  :) Ja és ha még nem jöttél rá akkor ez a TÉGLA..
"Nem a munkád vagy és nem is a bankbetéted! Nem a kocsid vagy és nem a tárcád tartalma! Nem egy menő ruha vagy! Csak egy bohóckodó ganajkupac vagy a világban" "Csak akkor tehetsz meg mindent, hogy ha már semmid sincs!" ..
"A Blog első szabálya, hogy illetékteleneknek ne beszélj a blogról. A Blog második szabálya, senki illetéktelennek egy kurva szót se a blogról. A harmadik szabály, ha valaki azt mondja hogy állj, vagy elájul, vége a blogolásnak. A negyedik szabály, hogy…..
Oszt gyün ami gyün' Film ajánló 2007.07.29 18:41:00
Három szó,amit mindenkinek meg kell tanulni: Jack Black egy zseni.Hmm,ez négy szó.Akkor,négy szó,amit mindenkinek meg kell tanulni: Jack Black egy zseni.Ízlelgessük a leírtakat,véssük be jó mélyen a memóriánkba. Azt szeressük a youtubon,hogy minden fent van rajta,és ez vezetett el…..
Gondolom ezen egyszer mindenki átesett...  :)..
Tegnap,a második söre után Vica megdöbbentő kijelentést tett,mely szerint hasonlítok Jáksó Lászlóra.Ez bizarabb kritika észrevétel volt számomra,mint egy Semjén Zsolt-Kiszel Tünde frigy,ezért is döntöttem úgy,egy játékot hirdetek.A régi képösszehasonlítós témák…..
Oszt gyün ami gyün' első 2007.07.26 22:22:00
Hosszú ideje olvasok már blogokat,némelyeket rendszeresen,de mindig úgy gondoltam,sosem fogok írni.Igaz,rengeteg dologra mondtam már,hogy "persze Gézukám,meg amit szeretnél",aztán segget csináltam a számból.Mondanom sem kell,most is így lett.Unalmasabb perceimben írkálok…..
Viccas 2007.07.27 14:24:59