Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cukor Béla (törölt)

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenkinek joga van kényelmesen leheveredni egy kis délutáni sziesztára, nem? A Függőágy blogon találtam...
Edgar Thissen holland fotós munkáiból szemezgetek: Az úr több mint 1600 fotóját itt lehet végignézni...
Coldilocks a jegesmedveA fotók születéséről és a jegesmedvéről itt olvashattok bővebben.A találatért köszönet dw1-nek...
bee küldte nekünk az alábbi, nem túl bőbeszédű levelet: Sziasztok! Hétvégén csináltunk 2 vicces videót a világ legcukibb állatairól, a mormotákról: Üdv., bee   Kedves bee!Köszönjük!..
Van pár téma amit rendszeresen figyelek a blog.hu-n megjelenő írások között. Az egyik a vizsla. Több erről szóló blog is van, egyet már mutattam nemrég most itt a következő, ahol Carlos, aki nem sakál hanem vizsla, és Nándor első találkozását nézhetjük meg.  Még több…..
Nem tudjuk, mi volt a szándék, de az biztos, hogy nem jutottak különösebben magasra. Itt találtam. ..
A címben olvasható tény adja a képek lényegét, ugyanis az angliai Blackpool állatkertben sikerült megörökíteni azt a pillanatot, amikor a kis vidrák első alkalommal merészkednek be a vízbe, és szemmel láthatóan nem igazán tetszik nekik...
Naponta nagyon sok levél érkezik, ezeknek jelentős része az olvasók állatait tartlamazza csatolt jpg formájában. Ezekből következik egy összeállítás: 1. Miss Antroptól: "A fotón alant élő és plüssből való házi kedvencek láthatók, vegyesen. (Ki segítség: előbbiek egy…..
Taiwanon egy magánállatkertben született ez a két liger, akikben keveredik a tigris és az oroszlán.   Ez azonban több kérdést is felvet, ugyanis a jelenleg hatályos nemzetközi jog tiltja és keményen bünteti a hasonló jellegü "állatkísérleteket" annak…..
Kép alapján ez is csak egy szokásos bagoly. Már amennyire szokásosnak lehet nevezni egy olyan gerincest, ami képes megnézni a saját hátát, többször is.  Viszont a füleskuvik rendelkezik ezen felül egy érdekes védekező tulajdonsággal is, amit a hajtás után tudtok…..