Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tök hülye

49 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezd az ember pöcke nagyon ki lenni azzal, hogy lényegében két ember, az új jegybankelnök és pártfogója, a Vezértörpe hülyesége miatt gyengül a forint kitartóan hetek óta, s amikor lehetőség lenne néhány szóval megfordítani a trendet, akkor sem történik semmi. Lassan nem…..
Ertsey Katalin, az LMP parlamenti képviselője ma a Facebook-oldalán írta meg, hogy az általa benyújtott, majd a Fidesz által leszavazott módosító javaslatot a Fidesz gyakorlatilag egy az egyben benyújtotta. Ha jó a módosító, miért kell leszavazni? Ha nem jó, miért kell újra…..
tök hülye 2012.04.26 23:28:54
Tehát a bizottság nemcsak, hogy elismeri a szövegazonosságot, de azt is állítja, hogy így a dolgozat nem felel meg az elvárásoknak. Tehát? Következtetés?  Az egyetem a hibás, amiért akkor nem vette észre. Ennyi.Nagyon sovány, nagyon gyáva. Egyrészt az elvárások nem…..
Az MTI Hírcentrum nem felelős azért, hogy egy sajtótájékoztatón elhangzott kérdéseket és válaszokat melyik sajtóorgánum milyen módon dolgozza fel. Az MTI Hírcentrum azon anyagok tartalmáért felel, amelyek a közmédia hírműsoraiban láthatók és hallhatók. Az m1 és a Duna TV…..
A blog.hu-n keresztül jogi megkeresést kaptunk, hogy távolítsuk el egy korábbi posztunkat, ami egy vicces áldokumentum volt arról, hogy Széles Gábor benyújtja az elszámolást Navracsics miniszternek a Békemenet szervezési költségeiről. A posztot eltávolítottuk. Széles Gáborral…..
tök hülye 2012.01.31 18:34:23
  (Az adatok forrása: http://torokgaborelemez.blog.hu. A grafikon beküldéséért köszi Gézának!)..
Miközben az Európai Parlamentben a miniszterelnöknek szerencsére csupán technikai vitái vannak alkotmányos kérdésben, idehaza ízelítők kapunk az alkotmányos jogok gyakorlati alkalmazásából.A kormány március 15-ére lefoglalta a saját rendezvényeire a Belváros néhány kisebb…..
Kutatásaik során több résztéma megtárgyalása során együttműködtek. és A két munka legfontosabb alapforrásai a NOB ülések jegyzőkönyvei, valamint a NOB Végrehajtó Bizottságának jegyzőkönyvei, illetve a vizsgált olimpiák záródokumentumai valamint A fentiek alapján a…..
A magyar kormány az elmúlt napokban szavakban megtette azt, ami eljuttathatja az IMF és az EU tárgyalóasztalaihoz. A kapituláció előkészítése megtörtént, mára a miniszterelnök is kimondott mindent, amit ebben a fázisban kellett. „A korábbi álláspontunk fenntartása nem…..
tök hülye 2012.01.09 08:11:06
A Magyar Nemzeti Bank idevonatkozó nyilatkozatairól azt gondolom, hogy sajnos nem szakmai alapon születnek, és legkevésbé sem szolgálják Magyarország érdekeit. Ezekben a nyilatkozatokban az almát a körtével akarják összehasonlítani: a bruttó hazai terméket ugyanis forintban mérik,…..
Tényleg azt hisszük, hogy ő majd leváltja a miniszterelnököt az államcsőd előtt? Tényleg ennyire hülyék vagyunk?..
A Standard&Poor's szerdán bejelentett döntése Magyarország befektetési ajánlású államadós-osztályzatának megvonásáról nem Magyarországról, hanem az euró válságáról szól - hangsúlyozza a Nemzetgazdasági Minisztérium az MTI-hez eljuttatott…..
A Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány legújabb kockázatelemzése szerint még az átírt, elfogadott költségvetésben is mintegy 400 milliárd forintos "lyuk" van. Oszkó Péter szerint még nagyobb gond, hogy a kormány által várt 0,5 százalékos növekedéshez képest az…..
No, miután múlt pénteken végre Orbán megadta a zöld lámpát a teljesen irreális számokon nyugvó költségvetés újratervezésére (1,5%-os növekedés, 268 forintos euróárfolyam), Matolcsy Gyuri és lelkes csapata turbó üzemmódba kapcsolta magát és újratervezte a számokat.…..
tök hülye 2011.12.16 00:50:55
  Valódi kincsre bukkant egyik legkedvesebb blogom, a Dunai Szigetek szerzője: az 1928-as Budapesti Olimpia tervére! Mint remek posztjában írja:  Kevéssé ismert, hogy Budapest pótrendezése felvetődött Athén pénzügyi nehézségei miatt az első Olimpiai játékoknál.…..
tök hülye 2011.12.09 07:24:14
@négyzet báró: az miért nem tűnik fel a sok nyelv nácinak, hogy egyik szám sem osztható 4-gyel? (Azaz nem olimpiai éveket írt a kommentelő...) :D
Magyarország jelenlegi gazdasági teljesítménye, és a magyar gazdaságpolitikai döntések "semmilyen módon nem indokolnak semmiféle leminősítést" és "A hitelminősítők döntéseiben nem kizárólag valós gazdasági folyamatok játszanak szerepet", mint ahogyan az…..
Pánikol a világ, egyre gyengébb az euró, a befektetők szabadulnak tőle. Hónapok óta megy a bénázás. A görög miniszterelnök gyakorlatilag öngyilkos merényletbe kezd(ett?). Tényleg ennyire nem látja, hogy mekkora bajt csinál az országának, Európának? Tényleg ennyire hülyék…..
Két nappal ezelőtt nyilvánosságra került információk szerint az ügyészség Gyurcsány Ferenc és több egyelőre meg nem nevezett rendőri és politikai vezető ellen folytat nyomozást terrorcselekmények gyanújával. A sajtóinformációk szerint a nyomozás alapját az adja, hogy a 2006…..
tök hülye 2011.10.21 22:43:53
@123456789123456789: igen, én is hordok magamnál akkumulátort. 2-őt. Hiszen annyi kell a tankba. :P
tök hülye 2011.10.21 22:57:05
@Mj: bocs, lemaradt.

"Tapasztalt REBISZ-egységeket vethettek volna be vidékről fölvezényelt srácok helyett vagy mellett. Nem tették. Ráadásul éles lőszerekkel megpakolt kocsit hagytak őrizetlenül. A minősítést meg légy szíves, tartsd meg magadnak. Én sem hívlak a nickeden, pedig te választottad." + "Tudatosan nem vezényeltek oda közeli egységeket, ez kiderül a jelentésekből. Ha szerinted ez jó döntés volt, ahogy az éles lőszerek őrizet nélkül hagyása is, lelked rajta. Egyébként pedig te kérdeztél, én válaszoltam. Mégis mit vársz még tőlem?"

Nem. Az, hogy ezt direkt csinálták rosszul, az prekoncepció. A HírTV szerint már 19-én forradalom volt. A rendőrségnek simán nem volt tapasztalata egy ilyen helyzet kezelésében. Inkompetens volt, mint szinte minden a magyar állam körül. Szomorú és fájó igazság.

Persze könnyebb azt gondolni, hogy direkt megverették Orbán tömegét. Vegyük már észre, hogy ennyire hülye senki nem lehet. Melyik a valószínűbb stratégia: megveretni embereket, hogy a TITKOS szavazáson féljenek szavazni ellenem, vagy az, hogy újra demokratikus forradalom van az MSzP ellenében, hiszen ott voltak a tüntetésen a rendőrök (akik nem tudták persze kezelni a helyzetet akkor sem).

"Tehát parancsra ittak alkoholt? Parancsra lőttek be egy ablakon célzottan könnygázgránátot..."

Nem: azért ittak, emberk és féltek. És a félelem erőszakot szül. Közük nem volt semmihez. Sajnos.

"Arra megyek, amerre szabad az út."

Én a Váci út és az Alkotmány utca sarkán futtottam a "srácokba", azért mentek az Astoria felé, mert ott a másik tüntetés. Semmi nem volt lezárva, csak a Kossuth térről zavarták el őket.

"Én meg azt tudom, hogy a barátom..."

Még egyszer: én ott voltam. Nem a barátom...

"Másrészt egy megtankolt harckocsi (és nem tank) beindítása nem nagy mutatvány annak, aki ilyet vezetett már."

Vittek hozzá 2 db akkumulátort... a nélkül nem ment volna.
Ennek megfelelően az állam ki fogja venni a részét a munkáltatók megnövekedett terheiből. Ezért az állam az NGTT ülésén javasolni fogja, hogy a szociális partnerekkel közösen elfogadott béremelési ajánlás feletti béremelés egy részét a munkáltatónak részben…..
Miért mindig használt? Miért nem vetődik fel senkiben a kérdés, hogy az előző tulaj miért adja tovább? Nem lehet, hogy azért adja el, mert drágább üzemeltetni, mint megvenni az újat ÉS üzemeltetni?Tényleg ennyire hülyék vagytok? Link1 Link2 Link3 Link4..