Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Riki27

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önkiszolgáló mozgóbolt Angliából, az 1950-es évekből: Szintén Angliában árusította a friss gyümölcsöt, zöldséget és mirelit árut ez a furgon, 1960-ban: Így nézett ki kívülről És így belülről "West Philadelphia Fresh Food Hub" Helyben termelt élelmiszereket - pl.…..
Határátkelő Húz a szívem haza 2012.10.19 06:57:00
Rendre visszatérő kritika a bloggal szemben, hogy a külföldi élet és munkavállalás pozitív oldalára koncentrál. Hát akik ezt róják fel, azok ma jól figyeljenek, mert Beáta posztja mindennek tekinthető, csak elfogultan pozitívnak nem. Lassan közeledünk az 500. poszthoz, de…..
Riki27 2012.10.19 14:08:59
@Lencsés István: Nem tudom milyen írástudatlanságról beszélsz, de legalább felmértem a válaszodból, hogy rád felesleges volt időt pazarolni az életemből. Azonban legnagyobb bánatomra még pár mondat elejéig, muszáj vagyok ezt tenni, mivel ha már így osztod az észt ezzel a jól kell szakmát választani dologgal, csak jelezném, hogy minden ember munkáját, bármit is csinál meg kellene becsülni, hiszen épp úgy szükség van takarító nőre, kórházi ápolónőre, mint villamosmérnökre(remélem, ez a példa megfelel az elvárásaidnak, mint JÓ SZAKMA). Hiszen a jó szakmájú villamosmérnök után sem takarítja ki magát a mosdó, és annyira azért a villamosmérnök szakma sem jó, hogy megtudja gyógyítani magát, ha beteg. Nem tudom, hogy te hogyan képzeled el a világot az "alja" munkát végző "pórnép" nélkül, de nem lehet mindenki villamos mérnök. A válaszod többi felét már szóra sem méltatom, hiszen már így is túl sok időt pazaroltam rád.
Riki27 2012.10.19 16:13:54
@Zka77: Mert sajna eddig nem tudtam. Nem nagyon kommentelek, csak, ha valami nagyon megfog/felháborít. Most már tudom és köszönöm a felvilágosítást!