Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pvcpadlo01 (törölt)

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit szólna ehhez Jézus?   A Fülöp-szigeteken évtizedek óta keresztre feszíttetik magukat emberek nagypénteken, hogy köszönetet mondjanak Istennek, vagy éppen hogy kérjenek. A katolikus egyház nem támogatja, de nem is tiltja a megmozdulást, amely mára fesztivállá nőtte ki…..
Elektronikus hadviselésről (Electronic Warfair - EW) beszélünk, amikor a rádiótechnikát, az elektronikát és a rejtjelezést (kriptográfiát) használják a háború eszközeként. -kb- Aki érdeklődik a külpolitika, illetve azon belül a közel-keleti események iránt, annak…..
1. rész: Öljünk meg hatmillió németet   A második világháború után egy bizonytalan létszámú zsidó csoport elhatározza, hogy véres bosszút állnak a nácikon testvéreik legyilkolásáért. Hatmillió németet szándékoznak elpusztítani, korra, nemre való tekintet nélkül,…..
A GDP 82,7 százalékára emelkedett az államháztartás bruttó, konszolidált, névértéken számított adóssága ez év március végéig a tavaly év végi 73 százalékról – közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB).  De mikor csúsztunk meg ennyire? 2001. március 1-jén a…..
pvcpadlo01 (törölt) 2014.03.24 19:44:03
@derelyegrádi szellem: Nettó államadósság,_ amiért rendszert kellett váltanunk 1990-ben_
16 milliárd dollár volt.
2010-ben 21,4 milliárd dollár volt. Az idén elkezdet intenzíven emelkedni,

( Annak ellenére, hogy a magán nyugdíj pénztár lenyúlásából befizetett (3 ezer milliárd Ft- 2 000 milliárd Ft ment erre el..)

Fekete János hitelfelvétele nélkül csődbe mentünk volna.
Az az érv, hogy az életszínvonal megtartására költöttük.
Most vajon mire költjük, ha egyszer 4 millióan élnek a nyomor küszöbön, vagy alatta élnek, munka és sorsuk jobbra fordulása reménye nélkül.
500 000 fiatal külföldön, akiket azonnal haza zavarnának, és a kis antant országai röhögő görcsöt kapnának, ha vízummal mehetnénk Kassára, Kolozsvárra...
pvcpadlo01 (törölt) 2014.03.24 19:49:58
@szabogyula: Azért a kurucinfos ne legyen már hivatkozási alap, ők a korszerűbb eszközökkel létre hozott A Völkischer Beobachtere (magyarul: Népi Figyelő).

A zsidók már többszörösen felvásárolták Magyarországot, 24 éve várnak a 7 tonna arany készletünk megkaparintására..és feltámadt a vérvád is. Nem kéne hülyeségekkel előjönnöd.
Románul beszélt, megverték: Gheorge Predut az új Malina Hedvig. Hiába no, kezd beérni a Fidesz-Jobbik tandem nemzetpolitikája, a sok székely zászlón kívül, végre vannak felmutatható eredmények is, lassan, de biztosan megtaláljuk a helyünk a kelet-európai nacionalisták…..
pvcpadlo01 (törölt) 2014.01.09 11:24:40
@aciduzzu: Van bizonyítékod arra, hogy az esetet kitalálta a kém?
Mondjuk jó lenne ha bekopizná az eredeti román cikket is.
pvcpadlo01 (törölt) 2014.01.09 11:24:46
@Hátrányos helyzetű kaviár: Ha történetesen román fiatalok kötöttek volna bele egy magyarba akkor is ezt állítanád?
Már két napja nem adott életjelet magáról a 23 éves Kristina Ćurković, a horvát szélsőjobboldal látványos performanszait kiötlő és megvalósító, radikális aktivistája. Barátai szerint korábban halálos fenyegetéseket is kapott és az életééért aggódnak. Splitbe…..
pvcpadlo01 (törölt) 2014.01.08 15:49:26
@nyehehe: Iskolába járni, dolgozni kitartóan, keményen, nyelveket tanulni..a csorda szellemét nem át venni nem könnyű. Szerencsére ismerek ilyeneket is. A prostitúciót sajnálatos módon a szabadság a gengszter váltás hozta mint a fentiek mellőzésével való előre jutást, főleg ha titokba tudja majd tartani 30 éves kora után.

Édesapámtól hallottam:

" Minden kiderül egyszer, és mindenért fizetni kell!"
-Ki a következő? Ó, és itt van Baláska, Baláska a Fehéréktől, hát de régen láttalak, hogy megemberesedtél, ez igen! Látszik, hogy jól tartanak. Mi van veled, mesélj!-Igen, Tanárnő - még harmadikban kezdtem el rendszeresen thai-boxolni, és azóta is lejárogatok a terembe a…..
pvcpadlo01 (törölt) 2013.11.17 14:27:20
@GERI87:

Einstein soha sehol nem mondott ilyet legalább is a magyarul megjelent szólásainak gyűjteményében, vagy angolul a neten. Amúgy Einstein zs***ó volt és zseni..ez mindössze két ok, hogy ne legyen igaz. A futóbolond honi nácik csak a magyar nyelvterületen idézik szokás szerint álságos, hamisított, hazug módon...
Ideje, hogy a zsidók és a magyarok is megtudják!Ki küldte Auschwitzbe a  460.000 zsidót Magyarországról?Éveken át úgy tudtam én is, mint más, hogy a magyarok, a románokkalellentétben, Auschwitzbe küldték, a halálba, polgártársaikat azsidókat. Magyarországról 1944-ben…..
pvcpadlo01 (törölt) 2013.11.14 20:18:47
@jenzen: Pl hát persze nyomós érveid vannak egy vitában, majd ha 8.-at is sikerül elvégezned, gyere vissza..!
pvcpadlo01 (törölt) 2013.11.14 20:20:05
@Iren Szalai: Az, megdöbbentő, hogy valaki ilyen gátlástalanul tudjon hazudozni... és ennyi tudatlan ember létezik aki még el is hiszi.
pvcpadlo01 (törölt) 2013.11.14 20:24:27
@BiG_: ..erről hoznál valami forrást? A zsidókat puskatussal verték be a marhavagonokba adtak nekik egy vödör vizet és így utaztatták őket a MAGYAR HATÓSÁGOK 5-6 napig. Aki ellen állt lelőtték, aki segített bújkálni halálos veszélyben volt. Leszerepeltünk. Egy ország kormányzója az alattvalói közül százeezreket enged elvinni és azt állítja nem tudta hová?...A falusi szomszédok tájékozottabbak voltak vitték a dunyhát, a fazekat...minden mozdíthatót. Végül beköltöztek a házaikba, boltjaikba...nyilván ezt is a Zsidó tanács javaslatára...
Többször megkapjuk, hogy a kormányellenes kül- vagy belföldi vélemények tulajdonképpen az országot támadják. Ugyanezt a logikát propagálja a kormány erejét az ország erejévé stilizáló enyhén militáns propaganda. Mindkettő nyilvánvaló hazugság. Magyarország ereje, ha…..
pvcpadlo01 (törölt) 2013.08.31 20:18:07
Kezdjük mindjárt a közepén: te a Magyar Narancsnak adott interjúban azt mondod, volt egy „srác a Jobbik sajtóosztályáról", aki „azzal vigasztalt", hogy a dédapja cigányprímás volt, de ezt „csak neked mondta el". Ez a srác én voltam. És persze nem te volnál, ha nem hazudnál…..
   Lovas István úgy tudja, egy magát megnevezni nem kívánó olasz képviselő közlése alapján, hogy Viviane Reding Orbán Viktor elleni összeesküvést szőtt a Bilderberg konferencián. Nem az a kérdés, hogy Reding mit szőtt, hanem az, hogy ki tudhat "úgy", ebben az…..
Ki lehet takarítani a jobbikosokat, be lehet sóval hinteni a hököket, a HaHa már fél lábbal bent van az ajtóban, most kell még egy kicsit megnyomni a médiát, aztán visszavehetjük a magyar közéletnek ezt a kis szegletét, ami még nem a miénk. Mert csak az számít, mindig is ez…..
pvcpadlo01 (törölt) 2013.03.27 16:41:43
@Schwerer Gustav:

György Péter viszont normális lett, és bevallotta apja elhülyülését.

Szemben Csurka Istvánnal aki valahogy elfelejtetet a kedves papa nyilas államtitkárságon az utolsó percekig kifejtett munkásságát..

És után azt is, hogy vehették fel a színművészetire a legsetétebb sztalinista-rákosista diktatúrhában, noch dazu még az öccsét is...

Vajon mi lehetett az oka????

Szóval György Péter cikkéből a kedves papa elnácisodása nem von le semmit.
Urak, akik a világ dolgait igazítjátok: adjátok vissza a szavaimat! Mert elegem van! Elegem van, hogy nem nevezzük nevén a dolgokat. Elegem van, hogy nincs már fekete, nincs már fehér, csak szürke van, nem is ötven, de már ötvenezer árnyalatban. Egymástól világosan elváló…..
pvcpadlo01 (törölt) 2013.03.27 16:35:11
@Zolcsi67:

De nem maradt titok és ki..k mint macskát.
A ROSSZABBIK nevű náci párt naponta a mgyar parlamentben ugat hasonlókat.
pvcpadlo01 (törölt) 2013.03.27 16:36:32
@Dzsentrisvihák:
holmi forrásod lenne rá?
Gréczyblog Kérdések a 2-2 után 2013.03.23 07:13:56
Az alábbi kérdések nagy részére nyilván nem lesz válasz, de talán néhányan elgondolkodnak rajtuk. - Mi történt, hogy a 89. percig tartotta magát, sőt irányított a játékot a magyar válogatott, az utolsó négy percben pedig nem lépte át a félpályát? - Mikor találunk még…..
Szívatós Így szívat a Facebook 2010.08.30 12:22:00
 Érdekes levelet kapott a Pénzcentrum egyik olvasójától, akit konkrétan szívat a Facebook. A közösségi oldal napok óta nem engedi be, nem küldi az új jelszót, sem az SMS-es megerősítő kódot. A postafiókban pedig hevernek a fontosabbnál fontosabb levelek...  …..
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..