Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tizenkettő

0 bejegyzést írt és 969 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 444-nek már a második olyan, vágatlan videót juttatta el  a Kunigunda úti Mély Torok, ami egy normális országban simán alkalmas lenne arra, hogy vizsgálat induljon, és fejek hulljanak, mármint abban az értelemben, hogy a közszolgálat és a hiteles tájékoztatás szemen köpése miatt valakinek felelnie…..
Levélben fordul Répássy Róbert (Fidesz) a miniszterelnökhöz, mivel úgy véli: a vezetőre a korrupció gyanújának árnyéka vetül, nem törekszik a gyanús ügyek kivizsgálására, ehelyett elleplezni, takargatni igyekszik azokat. Répássy Róbert sajtótájékoztatón ismertette a levél tartalmát. A képviselő…..
Tizenkettő 2018.09.28 12:43:34
Ha létezik eltalált autóforma, akkor a Porsche 911 minden bizonnyal az. Nem csoda, hogy az 1963-ban piacra dobott sportautó a mai napig a gyűjtők kedvence, és egy-egy régebbi példányért hatalmas összegeket hajlandóak kifizetni...
Tizenkettő 2016.01.20 09:51:15
Chris Evans, a műsor új házigazdája (fent balra, szívesen) egy interjúban árulta el, hogy május 5-re fejezik be az új évad forgatását, az első részt május 8-án adja le a BBC2, az évadban rögvest lesz egy interkontinentális út, az USA-ba látogat el a stáb, 16 részes lesz…..
Tizenkettő 2015.12.01 14:42:55
@Wilson11: :D
Soha nem érdekeltek az autók. Nem tudom, pontosan miért, de teljesen hidegen hagyott minden Ferrari vagy Lamborghini, amit látva a haverjaim konkrétan orgazmusközeli állapotba kerültek, és bár láttam, hogy ezek az autók szépek, sőt, tulajdonképpen egy Trabantban is megláttam a…..
Tizenkettő 2015.06.15 21:47:31
@rozsomák: Minden átverés manapság már. Attól függetlenül az egyik legjobb autós műsor. A Top Gear sokkal átlátszóbb és gagyibb volt ilyen szempontból, mégis mindenki odáig volt érte. Sőt sokszor tényleg iszonyatosan alpári is. Az utolsó évadokat már nem is néztem belőle annyira unalmas volt. Ellenben a WD-el ami továbbra is hozza ugyanazt amit a legelső részben, és mindig van benne valami érdekesség, és szórakoztató. És szerintem ez a lényege egy jó műsornak. Kevés olyan sorozatot tudok ami ennyi évadon keresztül ilyen élvezhető szinten maradt. És ezért is tetszett Sixx cikke, aki még teljesen kívülállóként is megtalálta benne az érdeklődését. Pont ezért nagyszerű az egész. Csak a fordítással csináljanak valamit mert az ritka szar. Bár bizonyos tekintetben hozzátesz, mert lehet rajta röhögni de mivel ez nem egy alapvetően humoros, vagy humor központú adás, így inkább szánalmas. Orbitális baromságokat hallottam már. És aki nem hallotta vagy érti az angol szöveget, viszont esetleg valamit ért a műszaki dolgokhoz annak igen csak elvesz belőle, sőt a hitelességét is rontja ami egyébként szerintem elég korrekt az elvégzett munkákat tekintve alapvetően.
Tizenkettő 2015.06.15 21:52:23
@Tizenkettő: Persze az életben semmi sem olyan egyszerű mint ott, ahol sosem szakad be egy csavar sem a kamerák előtt , vagy nem kell elcseszni valami összerohadt alkatrésszel napokat, illetve minden alkatrész ott terem, és nem kell heteket hónapokat eltölteni a beszerzésével. De ez meg valahol érthető, hogy nem fognak 11 adást leforgatni egy felújításról, amiből 9 rész arról a tetves beszakadt csavarról szól, mint az a való életben lenne. Viszont azt is elmondták, aki olvasta Mike és Edd cikkeit, hogy csak a legfőbb, leglátványosabb dolgokat mutatják be egy felújítás során.
Naszóval a vége. Ez most nem lesz egy hagyományos, rendes hogyvolt, mert az élő kibeszélőben mindent kitárgyalt a kedves-lelkes közösség és a visszajáró trollsereg, amit gondolt, szóval minek. És őszintén szólva kibaszottul el is fáradtam már, jó lesz már egy olyan reggel,…..
Góle egy olyan fehér pólóban fogad minket, aminek a bal oldalán van egy normál méretű zseb, felette meg egy másik, nagyobb, de akkora, hogy belefér egy 13-as Macbook Air. Bárcsak tudnék fotósoppolni, na mindegy. Ma kiesik valaki, vagy Bence, vagy Orsi. Tematikázás van. Már…..
Ez most nem olyan lesz, mint szokott lenni, mert csak. A képminőségért elnézést, elbasztam. ..
Tizenkettő 2015.05.12 09:56:12
Gólem kiszabadult a pálmaligetből, és a tengerparton álldogál, de a menekülés alatt a nadrágszár ott maradt a gerilláknál. Két csaj jön ma, és felforgat, mondja, az egyik meg különösen veszélyes lesz. Na, majd meglátjuk, az előzetes alapján Botox és Ivar is üvölteni fog.…..
Ma csappantás lesz, egy töki megy, az már tuti, de hogy ki, azt előre nem lehet megjósolni. Gólem a hegyen indul meg a kamera felé fenyegető léptekkel, lábán a Nike-szponzorcipő, testén sorban az ötödik garnitúra textil, basszameg a kutya, T69 ruhatárát meg a hajába belebaszott…..
Az év promóját a Comedy Central szállította. ..
Tizenkettő 2015.02.12 18:10:20
Vitézy Dávid menesztése nagy port vert fel. Hirtelen rengeteg szimpatizánsa lett, de vajon érdemei szerint vagy sem? Szakértőt hívtunk! Valamint elmentünk megvenni egy rommá tört de sérülésmentesnek hirdetett Volkswagent. Mi lett a vége? Az Égéstér 149. adásának…..
TComment Keressük a bajt! 2014.10.16 12:11:12
Montenegró, Albánia, Magyarország és élet a semmi közepén. Megszívatjuk magunkat és közben remekül szórakozunk. Önök is. Az Égéstér 141. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez. ..
Tizenkettő 2014.10.17 11:18:51
@Leadfoot: :)
Vajon Karotta elégedett a legújabb, rettenetes Renault-jával? Assur elmondja, mennyit csalnak a gyári fogyasztási adatok, és hogyan döntött rekordot egy Volvóval, Winkler pedig megkínálja Karottát a maratonisták szuperpempőjével. Az Égéstér 139. adásának…..
Tizenkettő 2014.10.06 17:38:07
Tizenkettő 2014.10.14 21:24:24
Péntek délután kinéztem, hogyan készülnek a Hungaroringen a Renault emberei a hétvégi WSR (World Series by Renault) eseményeire. Szerencsém volt, már nem zuhogott, sőt, kimondottan kellemes idő volt. A dolgok úgy állnak, hogy most, szombat reggel is szépen süt a nap, remélem nem…..
Tizenkettő 2014.09.13 18:34:50
@Gyurma73: Akkora fékek vannak rajta, hogy a felni és a nyereg közt alig van hely. És nincs kis kereke.....
Aki látott már vonatsínt közelről, esetleg sétált is a talpfák közt, tudja, meglehetősen hülye ötlet itt motorozni. Hiába ül az ember valami endurón, aminek hosszú a rugóútja, ha egy talpfa, vagy nagyobb kő megdobja az embert, a két sínszál közt kevés a hely korrigálásra-…..
Sírunk a krómozott lökhárító és a kézifékkar után, majd beülünk a klímába és bekapcsoljuk a navit. Ki van nyalva a fenekünk, csak nem ismerjük be. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
Tizenkettő 2014.09.10 08:09:24
@bigmanke6: De írhattam volna 10-évet is. Az se lenne sokkal több.
Tizenkettő 2014.09.10 08:50:22
@bigmanke6: Azt a 3-4 embert leszámítva a többség nem veteránozik. Egy avensis, vagy egy suzuki baleno nem veteránautó, és különösebben érdekesnek sem mondható. Valamint bármelyik márka belépőmodellje ami ma kapható biztonságosabb és korszerűbb. Ellentmondás hegyek. Egyik héten ezt olvasom a másik héten meg a szöges ellentétét.
Tizenkettő 2014.09.10 14:13:41
  A napokban futotta be a közösségi médiát a BBC Autos infógrafikája, amely a Dodge Challenger Hellcat árát firtatja. Azt a kérdést már rengetegszer végigjártuk, hogy van-e értelme a nevetségesen erős utcai autóknak, most nem is ez a lényeg. Ami kirívó, hogy 700 lóerőt…..
Ha néhány alapkérdésre tudja a választ, sokkal közelebb kerülhet a dilemma feloldásához. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
Tizenkettő 2014.08.19 16:42:29
@srank: A clioban is tök ugyanaz a belépő motor. Akkor ki pozícionál kit és hova?
Tizenkettő 2014.08.19 16:45:34
@srank: A szabályokat betartva teljesen jól használható. Persze nem egy erőgép de nem is mindenkinek az a célja, hogy letolja a másikat.
A minap ültem az úton készült képek előtt (csak fotóból 8 GB készült plusz még videók), rendezgettem őket, fésültem egybe a különböző fotómasinákkal készült fájlokat a napokra lebontott könyvtárakba, ahogy szoktam minden nagyobb kirándulás után, és bosszankodtam rajta,…..
Ismerjék meg Chen urat, ő az. Chent az Apple News Hong Kong fedezte fel és a zerotohundred tette hírhedté, akik rátaláltak az Apple News HK hírére és lefordították. Chen úr vállalkozó, kisiparos. Nem csak műhellyel, hanem bemutatóteremmel és raktárral is rendelkezik és…..
Kivonat a szerkesztőség levelezési listájából: Nino KarottaTestvérek! Holnap délelőtt elmennék egy 16. kerületi kereskedésbe, venni egy autót. Az a kérdés, hogy van-e valaki, aki elkísérne, hogy visszahozza az Alfát, hogy én már jöhessek az újjal? És nem, nem mondom meg, mi…..
Brutálisan nagyok lettek az autóink, és nem a BMW X6-osokra és egyéb, a kulturált együttélésre alkalmatlan szörnyekre gondolok, csupán a köznapi dobozkákra. Hol rontottuk el? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Tizenkettő 2014.08.13 10:25:33
@Jóskagyerek34: Nem azzal a pár emberrel van a baj aki esetleg gyorsabban megy, tisztában van azzal, hogy gyorsabban megy, és ennek tekintetében közlekedik, hanem azzal a sok barommal aki azt hiszi az a természetes, hogy gyorsabban megy és dögöljön meg mindenki más aki betartja a korlátozásokat és takarodjon előle mert ő ott éppen 200-zal akar menni. És sajnos ez a többség. Persze nyilván unalmas dolog sokszor betartani a korlátozásokat, sokszor értelmetlen, de attól a másikat aki betartja nem kell megölni, de még csak veszélyeztetni sem. Az a baj, hogy itthon tényleg sokaknak problémájuk van az önértékelésükkel amit az utakon próbálnak meg kompenzálni. Képtelenek normálisan közlekedni és tudomást venni az őket körülvevő forgalomról és többi résztvevőről.
Tizenkettő 2014.08.13 12:01:20
@Vajda Gábor (Gabor_V): Az is megfigyelhető, ahogy te is írtad, hogy a modellpaletta tetejéről is folyamatosan tűnnek el autók. Legalább is a tömegautókat gyártó márkáknál.
Tizenkettő 2014.08.13 14:36:36
@///M_Straight_six: Ahogy írtam, lehet ezt normálisan meg ökör módjára is csinálni.
Belsőség Semmi nem véletlen 2014.07.04 12:17:23
A sárvédő sem véletlen.Ahogy az sem, hogy nem véletlenül kellene a keréknek alatta maradnia.És nem kilógni oldalra. Sem az utcán, sem egy amatőr versenyen. Nem kell nagy tempó a nagy eséshez, bőven elég a nyolcvanas tempó. ..
Tizenkettő 2014.07.04 14:31:54