Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erykah

306 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Sziasztok!Küldök egy videót Foltos kutyám és anyja játékáról:A kilenc hónapos Foltos nagyra nőtt, ebben a filmben éppen anyját győzi le: mint a végén látható, a harcban biztosra megy (Foltos hátsó lábain fehér „zoknikat visel”, innen lehet megkülönböztetni…..
" Kedves cukiság ! Rövid videómat szeretném veletek és az olvasókkal megosztani. Cicu, már 13 éves elmúlt (tudom, jól tartja magát :) ) és a mai napig sok cukiságot művel. Kedvencem mikor töltök magamnak egy pohár vizet, leteszem a közelembe és megjelenik…..
"Sziasztok, lelkes cukiság rajongóként szeretném Nektek bemutatni Carment, a brit rövidszörű bluepoint cicánkat. Párizsi születésű révén, mondanom sem kell, hogy a cicus maga a megtestesült elegancia és hűvösség, amelyet a jégkék szemek csak még jobban kihangsúlyoznak.…..
"Sziasztok!A képeken Foltos kutyám látható, különböző életkoraiban. Szerintem nagyon jó döntést hoztunk, hogy a fajtasztenderd ellenére megmentettük a fülét a felvágástól, mert ez a kéttenyérnyi testrész mára a védjegyévé vált. Sokszor ugyanis, mintha nem akarna…..
"Sziasztok,Körülbelül egy évvel ezelőtt úgy döntöttünk (igazából én döntöttem 3  évvel ezelőtt, csak a döntöttünk-ig 2 évvel később jutottunk el), hogy meglévő cicánk mellé (húgyuti problémái vannak) örökbefogadunk még egy cicát, lehetőleg, akinek hasonló…..
"Nagy meglepetés érte egy kecskeméti kertes ház tulajdonosát, mikor a kertjébe ment ki: egy őzet talált a medencéjében. A Kecskeméti Petőfi Vadásztársaság tagjai ma délelőtt mentették ki a medencébe esett állatot.Egy lakossági bejelentés alapján értesültek a…..
"Kedves Cukiság!Múlt héten négylábú vendégeket is hívtunk arra a kiállításmegnyitóra, amelyen a MOME formatervező szakos hallgatóinak kutyagumi-kukaterveit mutattuk be.  Nehéz volt választani a jópofa állatok közül, de két elkapott pillanatot végül sikerült: ezeket…..
"Április 22-én elpusztult Vitus, Állatkertünk hím jegesmedvéje. Eltávozását rövid, mintegy két napon át tartó betegeskedés előzte meg, amelynek során az állatorvosok minden lehetséges módon próbálták megmenteni az állatot, ám végül nem volt mód segíteni rajta. A…..
"Sziasztok!!Ő itt Morzsi.A nagybátyám 4 éve találta a vasútállomáson fekve a kocsmaajtó előtt. Megsajnálta, és hazavitte.Nagyon vékony volt, nem volt hangja, de sok sok tejjel, és tojással  újra életerős kutyussá varázsolta.Ha vittem Neki valami játékot, rendszerint…..
"Sziasztok!Már korábban is küldtem Roziról képet és nagy örömünkre ki is tettétek Őt a blogon. Most igazán ráérzett a modellkedésre, percekig pózolt nekünk, nagyon aranyos volt. :) Továbbra is iszonyatosan édes, most kapott egy nagyobb ketrecet húsvétra. :) Imád benne…..
"Sziasztok,ő a mi ördögfiókánk, bár már nem fióka, 11 éves lesz májusban, és 8,5 kg. Viszont az ördög igaz, bár ezen a képen annyira nem látható, de attól még az:)Ezenkívül természetesen "milliónyi" képpel rendelkezünk még, de most erre esett a…..
Milo a foxi megadta magát a vasárnap reggeli napsütésnek.Köszönjük a fotót Zsófiának..
"Sziasztok! Szeretném meg mutatni nektek a közel egy éves patkuszomat, Rufuszt. Számomra Ő a legcukibb a világon :)" - írja nekünk KingaKöszönjük szépen!..
"Tisztelt Cukiság.hu!Ez a kép Marcipánt ábrázolja farsangi öltözetben, remélem elég cuki.:) " - írta nekünk ÁgnesKöszönjük szépen!..
" Kedves Cukisag.hu!Egy kis update Csipáról. Csipácska közel egy éves korára megmutatta nekünk az ördögi gonosz, és az angyali (vagy inkább bugyuta) arcát. :)" - írta nekünk DóraKöszönjük szépen! ..
"Tisztelt Cukiság Oldal! Remélem Ernő egerem is felkerülhet az oldalatokra. Ezek az első képek, amiket megosztok életemben.Ernő egy japán táncoló egér, különlegesen szép mintájú bundával, lassan másfél éves, és nemsokára meghal, de remélem másoknak is tetszenek a…..
"16 éves kutyám ínyéről jóindulatú daganatot távolítottak el. Így ébredeznek a műtét után gazdi karjában az ölebek" - írta nekünk TimiKöszönjük szépen!..
Földimalac borjú született a chicagói Brookfield állatparkban január 12-én, 4 és fél kg súllyal. Sokak szerint az egyik legfurcsább külsővel megáldott állat: füle, mint a szamáré; pofája, mint a disznóé; nyelve, mint a hangyászé, hátsó lábai és a farka pedig olyan, mint…..
 "Sziasztok!Ő a mi Cukink.Szotyi a neve és az alábbi történet fűződik hozzá:Volt két cicánk: Figi (a házimacska) és Csöpi (a sziámi).Sajnos Csöpi egy csúnya betegségben elhunyt. Nagyon szomorúak voltunk, de megbeszéltünk, hogy több macska nem lesz. Két…..
 A fotót Krisztina küldte. Köszönjük szépen!..
erykah 2012.02.24 09:50:44
@Stipistopi: köszi, pótoltam :)
"Kutyakiállítás.  Fodrászat után, fellépés előtt még szunyókál egy kicsit... (A kép 17-én készült a FeHoVa-n)" - írta nekünk Gyula.Köszönjük szépen!..
Sziasztok! A két mopszom képeit küldöm be nektek. A bal oldali Henci, 4 éves kislány; a jobb oldali pedig Pepe, 2 éves kisfiú. Az első képen még nagyon kíváncsiak voltak, hogy hova is megyünk. (Akkor még nem sejtették, hogy az állatorvoshoz.) Az orvosnál megkapták az oltást,…..
Két pedáns tanulót mutatok nektek. Ezek után persze rosszalkodtak egy csomót, de leglább most "vigyázba álltak" - írta nekünk GergelyKöszönjük szépen!..
A 170 cm magas újszülött vasárnap reggel látta meg a napvilágot.Ötről hatra nőtt a Fővárosi Állat- és Növénykert zsiráfcsapatának egyedszáma: vasárnap reggelre ugyanis egy életerős zsiráfborjú látott napvilágot. A kicsiről azt már tudni lehet, hogy hím, és hogy 170 cm…..
 Ő Méteres. Kicsit furi név de az ember nem tud közelebb menni hozzá kábé egy méternél...... vad egy cseppet és ez a név rajta maradt elég jól!!!! Mufurc Méteres tesója kívülről nagyon hasonlítanak... de Métivel ellentétbe Mufi simulékony kedves, ám a következő…..