Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cacho

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alimento A csodálatos fürjtojás 2014.08.22 14:27:48
Egy cukorbetegeknek szóló blogban találtam rá a fürjtojásra, ami a posztban írtak és a hivatkozáskén megadott honlap szerint egy univerzális gyógyszer, tucatnyi nyavalyát képes meggyógyítani. Hát egyből felvidult a lelkem, hogy egy újabb csodaszerrel bővült az eddig sem szűk kínálat – csak tudnám,…..
cacho 2019.08.06 21:03:29
Ez a cikk kb. arról szól, hogy nem hiszek a holdraszállásban, mert nem voltam ott :) Nem tudom ezt honnan veszik, mert én erről nem hallottam... Meg erről sem meg erről sem.

Kedves Meleg Úr!

A fürjhús sokkal egészségesebb mint a tyúkhús ugyanez a fürjtojásra is igaz, agyonveri egészségben a tyúktojást. Ha valami tele van vitaminnal azt joggal használhatjuk immunerősítésre. Ha valakinek erős a szervezete sokkal kevesebb az esélye a betegségekre. Én lenyomtam egy teljes vérképet a fürjtojás kúra fogyasztása előtt majd utána...5 rossz adatból 1 maradt a kevés folyadékbevitel miatt. Bárki tesztelheti. Én nem vagyok olyan tanult és megvehető mint Meleg úr :)

De itt Angliában a helyi doki kéri a pácienseket, tyúktojásból heti max 3-at egyél... cseréld fürjtojásra. Azért pár adat a kutatásokból...

"A vérnyomásra, keringési zavarokra gyakorolt hatást elméletileg sem látom elképzelhetőnek, bár a kolinnnak tulajdonítanak ilyen hatást (is). De ha már itt járunk, a közönséges tyúktojásban több kolin van, akkor az is gyógyít?"

The content of vitamins A, B1 and B2 in quail egg is twice larger, meanwhile, choline, iron and potassium are five times larger than chicken eggs. Protein content in quail eggs also higher than protein content in chicken eggs

vagy is - A fürjtojásban az A, B1 és B2 vitamin tartalma kétszer nagyobb, eközben a kolin, a vas és a kálium ötször nagyobb, mint a csirketojásokban. A fürjtojások fehérjetartalma szintén meghaladja a csirketojások fehérjetartalmát.

Az alig több Meleg úr szerint az 5x több.

Quail Eggs Benefits
Quail eggs are not only thought to be nutritionally valuable but beneficial to overall health. According to a 2013 study in the International Journal of Scientific and Research Publications, eating quail eggs supports healthy organ function throughout the body and may help prevent disease.

Their consumption is thought to be beneficial for cognition and the nervous, immune and digestive systems. They're also thought to help with the removal of toxins and various types of stones, like kidney, liver and gallbladder stones. Quail eggs benefits include counteracting anemia as they can increase hemoglobin in the blood.

Röviden: A fürjtojásokat nemcsak a táplálkozási szempontokból tartják értékesnek, hanem jótékony hatással vannak az általános egészségre. A Nemzetközi Tudományos és Kutatási Kiadványok 2013-as tanulmánya szerint a fürjtojás evése elősegíti az egészséges szervek működését a testben, és segíthet megelőzni a betegségeket.

Öhhöm - Nemzetközi Tudományos és Kutatási Kiadványok 2013-as tanulmánya - Ha nem gond inkább nekik hiszek mint Meleg úrnak aki nyilván a saját kis okoskodásait adja el beteg embereknek...

(2001) conducted a study on a
diet with two chicken eggs daily for 3 weeks
and detected both an increase of plasma LDL
cholesterol and a decrease of HDL cholesterol
by 11%. Lalwani, (2011) noted that if kids eat at
least 2 quail eggs daily, they grow better and are
less likely to suffer from infectious diseases.
This statement could have been made, possibly,
because the kids still need cholesterol for proper
cell development. He also reported that quail
eggs do not have LDL (bad cholesterol) and are
very rich in HDL (good cholesterol), so even
adults can eat them without incurring much risk.

Röviden: Gyermekek is bátran fogyaszthatják és ellenállóbbak lesznek a fertőző betegségekkel szemben. A fürjtojásban a jó koleszterin a HDL a több és szinte nulla az LDL a rossz koleszterin a tyúktojásnál éppen fordítva van... De Meleg úr ahogy írtam magának leülünk 3 napig egymással szembe ön csak tyúktojást ehet én pedig fürjtojást és megnézzük kit kell előbb újraéleszteni...