Regisztráció Blogot indítok
Adatok
perix

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz kedden benyújtotta a választási eljárásról szóló törvényjavaslatot. Ha egy konszolidált európai demokráciában élnénk, egy ilyen törvény aligha érdekelné az embereket. A választás technikai részleteit tartalmazza ugyanis, a választási eljárás tisztaságát pedig…..
Kedves választópolgár, képzeld el azt, hogy neked házat építeni kerekedne kedved. Odaadod a pénzed egy generálkivitelezőnek, aki miután átvette elküld téged a lehető legbúsabb picsába és nekilát a gányolásnak. Nem kérdez meg arról, hogy hová építse, hogy milyen anyagból,…..
Új test, régi lélek. Nagyjából ennyivel foglalható össze a hódmezővásárhelyi lázárutódlási kérdés. A város polgármesterét Almási Istvánnak hívják, de ez többé kevésbé teljesen lényegtelen. Ennyi erővel lehetne Jóska Pista Béla is, ha Lázár egykori alattvalójáról…..
Az egyre melegebb időben, nyári hétvégéken sokan választják a természetjárást, kirándulást időtöltésként, ami tényleg kiváló szórakozás, ugyanakkor veszélyeket is rejthet. A kullancsról mindenki hallott már, sokaknak közelről is volt alkalmuk megismerkedni vele. Lássuk…..
Mielőtt mai témám kifejtésébe belekezdenék, csak megjegyzem, mi lett volna, ha az uniós pénzelvonás szégyene Gyurcsány idején történik meg Magyarországgal? Már felgyújtották volna a Kossuth teret, hidat zártak volna le, hogy a csúnya kormány tönkre teszi a zemberek…..
Bármit is hazudozzon a fideszes kommunikációs gépezet, saját pártcsaládja, köztük két fideszes képviselő hagyta cserben Brüsszelben az Orbán-kormányt. Először is jelezzük, mit adott ki hírként az MTI: „a voksolásra három határozati javaslatot is beterjesztettek, és ezek…..
Elnyomnak, segítség, elnyomnak!   Példátlan. No nem a hangnem, hanem az, hogy mi, a pór nép pór tagjai hozzájuthatunk az Országgyűlés bizottságainak jegyzőkönyvvezetőinek magasságos bölcsességéből olyan csemegékhez, mint amilyen az alábbi. Az affér az utolsó, 2010.…..
Még anno, a középiskolában, megállapítottuk a magyar nyelv legfőbb szabályát. Így hangzott: Minden magyar mondat bazdmeggel kezdődik és végződik. Tehát arra a kérdésre, hogy: 'Bazdmeg, kérsz egy hosszúlépést, bazdmeg?' kétféleképpen lehetett válaszolni: 'Bazdmeg, nem,…..