Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Stark-

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kalózokat, amióta csak léteznek, az anarchia jellemezte. Nem fogadnak el semmilyen törvényt vagy uralkodót. Hiszen pont abból élnek, hogy figyelmen kívül hagyják a törvényt. Időnként voltak próbálkozások, hogy más törvényeket erőltessenek rájuk, de ezek a kísérletek vagy…..
Kis szünet után itt a folytatás, a könnyűcirkáló, az eredetinél némileg soványabb kiadásban: A régi: És a tollrajz: ..
Miért nincsenek halak? És miért nem teszi fel ezt a kérdést soha senki? Emlékszem, nagyapám kérdezte ezt tőlem hét éves koromban, és az első reakcióm az volt: mi az a hal? Aztán elmesélt egy különös históriát, ami azóta sem hagy nyugodni. Imádott mesélni, én pedig imádtam…..
Nos, egyesek már olyannyira készülnek a végső összecsapásra, hogy még toborzó plakátokat is gyártottak. Az egyikük Gotcha (A Fekete Sereg): A másik pedig Morill (C.I.S. & NCR & IAA): ..
Lassan, de biztosan közeleg a győzelem! Ha csak nem történik valami nagy változás, kb két nap, és vége. Addig is egy lista az 50 legnagyobb Zanda-gyilkosról, vagyis azokról, akik a legtöbb idegen hajót lőtték ki. Ha egy csatában több ember is résztvett, ott az induló…..
th {text-align: left; font-size: 8pt; font-family: arial; border:1px solid #646464 !important;} td {text-align: center; font-size: 8pt; font-family: arial} tr.cimsor {background: rgb(220,220,220)} tr.cimsor th {text-align: center} játékosok száma regisztráltak566 az elmúlt 7 napban…..
Úgy tűnik, a kalózok egy része megelégelte, hogy az egész forduló során csak ütötték őket, és elvették a bolygóikat. Most inkább kiegyeztek az idegenekkel, hogy azok békén hagyják az NPC bolygókat, cserébe a kalózok rátámadnak az emberekre. Hogy ez hogyan befolyásolja a…..
Mordornak hála szerverzáró sörözés lesz jövő hét csütörtökön, május 26-án este 7 órától. A helyszín a szokásos Baross Söröző, a Keleti Pályaudvarnál. Továbbra is igaz, hogy aki nem múlt el 18, az is jöhet nyugodtan, az alkoholfogyasztás nem kötelező. Jelentkezni itt a…..
-Stark- 2011.05.18 15:28:31
A Zandagort Kutató Intézet legfrissebb tájékoztatása szerint idegen flották bukkantak fel a galaxis peremvidékén. Hogy pontosan hányan vannak, milyen erősek és főleg miért érkeztek a vártnál négy nappal korábban, az egyelőre ismeretlen. Az egyik bemért flotta összetétele az…..
Nos, az történt, hogy eldugtam néhány húsvéti "tojást" a galaxisban. Természetesen bolygókról van szó, ha nem bolygók lennének, könnyű lenne kiszúrni őket a térképen. És hiába kémkedi valaki végig az összes bolygót, akkor sem fogja megtalálni. Sőt, még ha végigfosztja az…..
Hány éves vagy? 19 Mit csinálsz, amikor nem Zandagortozol? Egyetemre járok, dolgozom (amikor épp van mit :)). Hogy kerültél először kapcsolatba a Zandagorttal, miért regisztráltál? Neten keresgettem böngésző alapú stratégiai játékokat, így találtam meg a Zandát. Sok ehhez…..
Hány éves vagy? 20 múltam. 22 leszek jövőre. :) Mit csinálsz, amikor nem Zandagortozol? Elég sok mindent. :) Mostanában főleg a vizsgáimra készülök. Általában sportolok, haverokkal vagyok, na meg persze amit ilyen korban szokás: csajozok. :) :) Hogy kerültél először kapcsolatba a…..
Feléled egy másik régi szokás is, ezentúl a Galaktikus Statisztikai Hivatal hetente közöl adatokat. A dátum (5321) a Zandagort-beli évszámot jelöli. th {text-align: left; font-size: 8pt; font-family: arial; border:1px solid #646464 !important;} td {text-align: center; font-size: 8pt;…..
-Stark- 2011.01.07 18:58:40
Bár a galaxis állapota ezt nem egészen tükrözi, győzött az emberiség. Zandagort legnagyobb flottáját nemrég szétverték, a maradék pedig belátta, hogy a további harc esélytelen, és inkább lelécelt a hiperűrbe. Hogy Zharg'al Tanítványai hova tűntek, az egyelőre rejtély. Jól…..
Az s1 mintájára most is készült egy térképes összefoglaló Flash-ben az egész fordulóról. Nem ágyazom be ide, nehogy bárkinek szétfagyjon a böngészője, de a képre kattintva megtekinthető: A play gombbal indul el, és a csúszkával lehet részletesen is végignézni az érdekesebb…..
-Stark- 2010.10.13 14:52:48
@Ricsi121:
egy videó többet ér tízezer szónál
Chuck Norris többet ér egymillió szónál :D
Mit csinál Vash és Jachyra, ha véget ér egy forduló, és még nem kezdődik az új? Nekiáll sakkozni a flottákkal... (D 10 750, NY 15 000) ... UPDATE: október 14-én a meccs véget ért: ..
-Stark- 2010.10.12 12:55:35
látom kitetted a zandagort.hu/s2/ oldalra
azt is ilyen flash-szerűen kéne kitenni :)
A végső toplista a teljes fordulót (5 hónapot) figyelembe veszi. Ez azoknak kedvez, akik egyenletesen jó teljesítményt nyújtottak, és azoknak hátrányos, akik csak rövidebb ideig játszottak. Minden hét péntekén meg lett állapítva a sorrend, ez a heti bontás itt itt érhető el. Ez…..
-Stark- 2010.10.03 13:42:38
@Onyx:
Mi lesz ezután?
Egyből a bolygókra érkeznek 5 millás flották? :D
Szenzáció: Sikerült befogni az első élő tavimutymutyot, és felvételeket csinálni róla! Videók és képek is készültek! Azt megtudtuk, hogy eléggé lusta állatfaj, csak nagyon mohó olykor és néha ingerlékeny.  Mesterségesen szimuláljuk a tavimutymuty életkörülményeit,…..
-Stark- 2010.08.30 16:21:41
Van egy jó meg egy rossz hírem. Mindkettő az, hogy csúszik az s3 indulása. Ez így egy nappal az indulás bejelentése után persze elég hülyén hangzik, de a hülyén hangzásnál fontosabb, hogy jó legyen az eredmény. Február óta eléggé belassult a játék fejlesztése, aminek anyagi…..
UPDATE: MÉGSEM MOST INDUL AZ S3. Elnézést a kavarásért, természetesen nem szándékos. Pénteken este 6-kor elindul az s3, az első nemzetközi Zandagort-szerver. Meglátjuk, mit hoz majd a kulturális keveredés. A párhuzamosan futó két szerver egyik előnye, hogy gyakrabban lehet egy…..
-Stark- 2010.07.27 13:05:51
@Fatburny:
"Képesség a difereniálszámításra és a 8 ismeretlenes sinus és cosinus értékeket is tartalmazó egyenletek megoldására."

xD
-Stark- 2010.07.27 13:35:15
-Stark- 2010.07.27 14:25:34
th {text-align: left; font-size: 8pt; font-family: arial; border:1px solid #646464 !important;} td {text-align: center; font-size: 8pt; font-family: arial} tr.cimsor {background: rgb(220,220,220)} tr.cimsor th {text-align: center} játékosok száma regisztráltak1 581 az elmúlt 7 napban…..