Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chunky

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hírek kávé mellé 2014.03.27 09:30:00
John Cusack szerepelni fog abban a Wall Streeten játszódó pilotban, amit a cége gyárt. A sorozattervnek egyelőre nincs címe, a főszereplője egy bróker, Cusack meg egy pályaelhagyó exkollégát alakít majd. A The New York Times itt és így búcsúzik a Psych-tól. Ha valaki tudni…..
Chunky 2014.03.27 11:00:48
@saks: bennem is pont ez merült fel. Most amikor Root egyre több szerepet kap. Vagy lehet, hogy pont ez jelenti a vég kezdetét?
comment:com Nagyon kapar a Homeland 2013.09.20 14:30:00
A szeptember 29-én újrainduló nagyszabású dráma egy tisztes előjátékot kapott, ami egy 9/11-es utóérzésű kilenc perc hosszúságú dokufilm, ami a megrázó, CIA elleni merényletről és Nicholas Brodyban való mélységes csalódásról szól. ..
Chunky 2013.09.20 18:01:35
@Hpisti: Nem ment le. csak kikerült a netre spec effektek nélkül. :)
Szeretjük a mozit. Tiszteljük a filmeket, és azokat a nézőtársakat is, akik hozzánk hasonlóan jegyet váltanak rájuk. De ezzel úgy tűnik, nem mindenki van így. Mesélj nekünk a legrosszabb mozis élményeidről, amiről nem a film tehetett! Alapvetően azt vallom, hogy a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2013.02.14 09:30:00
Elkaszálták Jeff Probst Survivor-műsorvezető talkshow-ját, mert a nézők nem a beszélgetős Probstot szeretik, hanem azt, amelyik ilyeneket csinál a műsora kedvéért. A Survivor 26. évada mellesleg tegnap indult, tíz visszatérő és tíz új játékossal. Probst egy interjúban…..
Aki nem szeretne egy ilyen névjegykártyát, az szóljon most, vagy hallgasson mindörökre! ..
Chunky 2012.04.06 18:48:50
Valószínű, hogy a LEGO City rendőrhelikopteri időszámításban két korszakot jegyez majd a történelem: 4439 előtt, és után. A 2012-ben piacra dobott 4439-es ugyanis, ha nem is atyaúristen, de minimum vízválasztó: A közvetlen és távoli elődök ehhez képest egyszerűen…..
Vannak monomániás ismerőseim, akik egy témáról az istennek nem képesek leszakadni, ilyen lehet JJ Abrams is, aki a Lost után ismét egy szigetre helyezte új sorozata történetét és persze emberek is tűnnek el benne titokzatos körülmények között, jóhogy. Az Alcatraz ettől…..
A mai posztot orangyal007-nek ajánlom, aki meglepett új kollekciójának két darabjával. Ezúton is köszönet! Somytomy mintha egy kicsit lekésett volna a 675-ös Snack Bart újraépítő versenyünkről. Végülis már pont egy éve eredményt hirdettünk. Pedig ezzel jó esélye lett volna…..
Vagy csak elérni, hogy City-ben is ilyen állatkert legyen, mint ami jövőre várja a LEGO-ba belekóstoló ifjúságot: Nem tudom, hogy a panda kell-e jobban, vagy a teknős borogatással :) Esetleg a torokgyulladásos kis-zsiráf. Persze, ha kérdezitek, itt a blogon úgy is letagadom.…..
Bandisoma a karácsonyi szezon egyik várható nagy kedvencét játszotta végig. Akár magadnak, akár másnak szánod, érdemes végigolvasni a kritikát.Az első végigjátszásom, fogadjátok szeretettel és ésszerű kritikákkal! :D Ezt a készletet valójában azért vásároltam meg,…..
Kell! - egy emberként kiált fel valamennyi szülő sajgó talpa.  Kozi úgy kezdte gyűjteni a Fabulandot, hogy a húga kapott egy 3711-est. Azóta zenekarrá hízlalta a meseállatokat, majd utcára tette őket. Rakoncátlan eb! Ilyen szép fákat is megjelöl! Ez még…..
Ma frissítettük az akciófigyelő rovatunkat három, kockákat rejtő, frissen megjelent könyvvel. A CITY-verzíót Véreskezű Haynau Ausztriában vásárolta meg, és játszotta végig képekkel alaposan dokumentálva. Lássuk, érdemes-e elzarándokolni a legközelebbi teszkóig a…..
Chunky 2011.11.08 18:02:42
@Konyvtaroslany: ez engem is érdekelne :)
Itt az ősz, és itt van újra az Elfeledett készletek nyomában sorozat. Rögtön egy szériával, ami talán a legkevésbé elfeledett, még is a leginkább hiányolt, a Western. Mint köztetek is sokaknak, nekem is nagyon tetszik ez a sorozat. Elfeledett…..
A CBS állítólag két drámájának is egész évados berendelést ad pillanatokon belül, az egyik a Person of Interest, a másik az Unforgettable, az egyiket értem, a másikat kurvára nem. A Person of Interest a CBS-től megszokott procedurális sorozat, amit az különböztet meg a Gyilkos…..
Vannak olyan örök érvényű sztorik, mint a klasszikus bosszútörténet, a Monte-Cristo grófja, amiben egy ártatlanul bebörtönzött fickó a sittről meglógva egy halom lóvéval felszerelkezve bosszút áll mindenkin, aki megszívatta. A Revenge című ABC-újonc pontosan erről szól, van…..
Annak idején, amikor végigtárgyaltuk a kastélyok történetét képekben, kicsit meglepett, hogy a ma terítéken levő 6090-es erőd megelőzte mind a 6085-ös, mind a 6086-os elődjét (persze ez még változhat, mert nem zártam le a szavazást, és nem is fogom) és befutott másodiknak a…..
Bár (kis)lányoknak szánják, 100 százalék, hogy a City-játékosok is vásárolni fogják. Béna babák, de kit érdekel, vannak nekünk normál legóembereink is. Vajon azért most érkezett meg a régi Dino vonal(ak) folytatása, mert Spielberg új őslényes sorozata, a Terra Nova épp…..
Chunky 2011.10.17 19:28:41
@Llew: Pedig a Friends minifig scale, a figek pontosan ugyanolyan magasak mint a normál minifig.

Pár Firends készletet tuti veszek, nagyon jó ki kiegészítők vannak hozzájuk.
Unokaöcsém (5 éves) fél órán át nézte a Dino-s készleteket, és már közölte hogy ebből neki mind kell.

Megfogadtam, hogy bármennyire is vagyok SW fan, LEGO-ból nem veszek készletet, mert irreális az ára.
De ez a mostani X-wing/TIE Fighter / Y-wing trió kicsit megingatott. Az áruk majd eldönti.
Chunky 2011.10.18 09:52:59
@Llew: Itt a blog-on volt egy cikk, ahol a kikerült katalógusról volt szó. Ott is írta valaki, de ha a neten rákeresel akkor több oldalon is írják, hogy "same size".
Én is amiatt kezdtem utána járni, mert nagyobbnak tünnek.
A süni tényleg, furcsa, meg a nyuszi is, bár lehet Dániában nagyobbak a sünök. :)
Viszont a kutyák reálisabbak mint a rendőrkutyák.
Lássuk miből élünk jövőre! Bár egyre rondábbak a személyautók, azért ezek közül keveset utasítanék vissza: Ez az új rendőrségi vonal, hát ez valami elképesztően klassz. még az sem érdekel, hogy az autók (kivéve a bordó dzsipet, ami szuper) már-már undorítóak. És…..
Emlékeztek még? A 2010-es Technic zászlóshajó, a 8043 Motorized Excavator igazi ciki történettel nyitott a piacon. Egy ún. linear actuator vevők által tömegesen jelzett problémája miatt a készletek visszahívására kényszerült a LEGO, hogy aztán egy áttervezett darabbal…..
Megengeditek, hogy a blog egy percre kilépjen a szerepéből? [off]Talán emlékeztek még, decemberben azután, hogy kalandos körülmények között megváltoztattuk az oldal nevét (és kaptunk az indextől, akarom mondani az indától egy klassz logót), új ruhát kapott a blog a megváltozott…..
A május nemcsak esőkkel és őszi időjárással, hanem számtalan készlet megjelenésének ígéretével érkezik.Az ufók felettébb nagy számban landolnak a boltok polcain. Kicsit nem értem, hogy ezt a földönkívüli attakot miért nem jövő évre időzítette a LEGO. Vagy nem 2012-ben…..
A Játékraktár bloggere volt olyan szerencsés, hogy a Toyfairen szpottolhatott pár eddig borzalmasan titkos idei készletet. A posztban külön is kiemelt 4645-ös kikötő meglepett a zöld hajótesttel, és a konkrétan classic town időket idéző, már-már kedves ipari épülettel. A daru…..
Ostoba poénnal kezdhetem úgy, hogy az MTV jóvoltából már nem kell Jack Sparrow kapitány képeivel kalózkodnunk, végre remek minőségben láthatjuk, mire számíthatunk az újabb licenszelt vonalon. Engem annyira azért meggyőzött, hogy az érdekesség kedvéért lesz ilyen…..
Nem engedhetlek bele benneteket a szombat estébe/éjszakába legó-dalok nélkül, még valami baj történhetne veletek. Készüljél fel a hangulatra! Kezdjük Fluor Tomival, aki számomra legalább annyira értehetetlen jelenség, mint országos partiarc cimborája SP, de meg kell hajolnunk…..
Chunky 2011.01.22 21:23:17
@klarky: Nekem is ez ugrott be elsőnek, csak végignéztem, hogy megelőzőtt-e valaki. :)
Drága Olvasók! Nincs más hátra mára, mint hogy boldog karácsonyt, és mi mást: sok-sok legót kívánjunk Nektek estére! Ainex, Dornbi, Scorpicore, SevenBB, tutuka |foto: Balakov |..