Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PPeterHUN

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint múltkor említettem, az egyik fejlesztési irány a közeljövőben a grafika lesz. A hangulatos, egyedi és szép látvány elsősorban az új játékosok megfogásában segíthet, de persze a régieknek sem hiszem, hogy fájna. :-) Nos, elkészült az első kép, méghozzá egy szondáról.…..
Az s1 mintájára most is készült egy térképes összefoglaló Flash-ben az egész fordulóról. Nem ágyazom be ide, nehogy bárkinek szétfagyjon a böngészője, de a képre kattintva megtekinthető: A play gombbal indul el, és a csúszkával lehet részletesen is végignézni az érdekesebb…..
A végső toplista a teljes fordulót (5 hónapot) figyelembe veszi. Ez azoknak kedvez, akik egyenletesen jó teljesítményt nyújtottak, és azoknak hátrányos, akik csak rövidebb ideig játszottak. Minden hét péntekén meg lett állapítva a sorrend, ez a heti bontás itt itt érhető el. Ez…..
Bár a galaxis állapota ezt nem egészen tükrözi, győzött az emberiség. Zandagort legnagyobb flottáját nemrég szétverték, a maradék pedig belátta, hogy a további harc esélytelen, és inkább lelécelt a hiperűrbe. Hogy Zharg'al Tanítványai hova tűntek, az egyelőre rejtély. Jól…..
24 órával Zandagort érkezése előtt egy kis szórakozás II. Zoárd Arcas tollából, A les folytatása... Oguz immár fél lábbal a sírban volt. Arca egyre görcsösebben meg-megrándult, szemeit nem bírta kinyitni. Mégis, a legijesztőbb az arcszíne volt. Nem az a tipikus bőrszín, amit…..
PPeterHUN 2010.09.17 06:50:20
Angol cím: Brian does Hollywood Magyar cím: Brian, a Hollywood-i sztár Leírás: Brian Hollywoodba megy az unokatestvéréhez, ahol önmegvalósításba kezd. Egy neves filmstúdióhoz beajánlják rendezőnek, ám hamarosan rájön, hogy pornófilmeket kellene készítenie. A Griffin-család…..
Rég írt már Yaulk, és sajnos könnyen lehet, hogy ez lesz az utolsó története. Ha csak más néven, egy másik galaxisban nem folytatja egyszer... Az öregember magányosan üldögélt a teherhajó pilótafülkéjében. Májfoltos, reszketeg kezét a pilótaszék karfáján nyugtatta, és az…..
PPeterHUN 2010.09.12 17:01:16
Angol cím: Saving private Brian Magyar cím: Brian közlegény megmentése Leírás: Brian és Stewie Irakba kerülnek az amerikai hadsereggel egy véletlen miatt. Chris csatlakozik egy gótikus rockbandához. Letöltés (szinkronos DVDrip):     Nézd meg most: ..
Még talán 2007 végén, mikor kezdtem kifogyni a szar játékokból, lázasan átnézegettem a gyűjteményemet, hogy mi illene még bele a sorozatba. Ekkor botlottam bele a Starsky and Hutch-ba, amelyet régen egy gabonapehelyhez adtak ingyen (full verzió) és anno minimális elvárással, de…..
Angol cím: 8 simple rules for buying my teenage daughter Magyar cím: Nyolc szabály arra az esetre, ha el akarjuk adni a lányunkat Leírás: Peter felajánlja Meget egy gyógyszertári számla kiegyenlítése miatt Neil Goldmannek. Meg eleinte ki nem állhatja az ötletet, de amikor azt látja,…..
PPeterHUN 2010.08.24 02:07:25
Nos, mint látjátok az oldal dizájnja megváltozott (ha nem látod akkor nyomkodjad a frissítés gombot). Ez mind azért van, hogy a blog használata egyszerűbb és kényelmesebb legyen ebben a talán letisztultabb környezetben. (Opera böngésző használata esetén vannak még bugok...…..
Valószínűleg az eddig legmunkásabb Zandagort-fanvideó készült el nemrég. Ricsi121 megtervezte és megépítette, Peter megvágta, az eredmény pedig fantasztikus. ..
Küldte: Milán  ..
Két kiemelkedően kedvenc bandám van, a Limp Bizkit meg a Papa Roach. Előbbit már mostanra volt szerencsém kétszer is látni, míg utóbbit egyszerűen képtelen vagyok. Sosem mozgatták ide a valagukat, vagy ha a környéken jártak, nem tudtam elutazni, mert vagy nem volt hogyan, vagy a…..
Bo Heckl, lapunk elismert, Assange-díjas újságírója, szenzációs anyaghoz jutott, amit ezúton osztunk meg nagyra becsült olvasóközönségünkkel. Az alábbi fotó a Zandagort Kutató Intézet egyik új felfedezéséről készült, egy ismeretlen eredetű monolitról. Hogy a cikket miért…..
Ernobius novellái adták meg a végső lökést, hogy én is megpróbálkozzam az írással. Amúgy is ideje Zandagort közeledtét előkészíteni, az alábbi ennek első része. A Galaktikus Xenoarcheológiai Intézet főépülete Eadrax bolygóján található. Közvetlenül a főbejárat…..