Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lajoosh

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az ausztrál csodabogár a leírás szerint egy MX-5-ös Mazda, valamint némi Rolls-Royce hozzáadásával született azzá, amivé. A többi összetevőről információhiányban szenvedek, de lehet, hogy jobb is. A pingpongasztalnyi géptető, és a Spirit of Ecstasy-ra utaló orrdísz…..
Ahogy már a fészbuk oldalunkon is írtam, itt az ősz, így újra rendszeres posztokkal jelentkezem.A kezdő löketet egy amcsi dög, a Hummer H2 kezdi, majd ha minden jól megy, holnapra egy gigamegaultranagy olvasói poszttal nyitjuk a napot, ugyanis rengeteg levél érkezett Tőletek, amit…..
Jajj,de csúnya! Nap képe: Harcos 2012.08.12 14:40:03
..
lajoosh 2012.08.18 09:21:52
@Recsegi:
a legtöbbünknek van autója, mivel idejárunk röhögni meg fikázni az éces autókon, én valószínűnek tartom hogy buziságokat egyikőnk se csinál az autójából.
és igen, nekem több autóm is van és mindet én csinálom saját kézzel. ellenben veletek, nem fászt end fjúriösz viccparádét csinálok belőlük.
mellesleg ha valamit csinálsz az autóddal, egyediesíted, azzal valamit kommunkikálsz a külvilág felé, valamit mondasz azoknak akik látják a fostalicskád. ne lepődj meg rajta hogy visszaválaszolnak!
ha te azt mondod valakinek szereted a faszt, ne lepődj meg hogy lebuziznak!
Jajj,de csúnya! Kap(p)a 2012.05.16 08:07:00
Az olaszokra azt mondják, autót tudtak építeni. Valamilyen szinten igazuk van azoknak, akik ezt állítják. Elég csak a ralisikereket halmozó Delta Integralera gondolni, vagy a Ferrarik, Lamborghinik, Maseratik tömkelegére, a Fiat 500-asra, vagy akár a Pandára gondolni.…..
Jajj,de csúnya! Méltó jutalom 2012.04.28 18:50:00
Ugyan nem vagyunk autóromboló típusok, nem is kívánjuk azt, hogy minden tuningvassal ez történjen, ám a nálunk is már bemutatott ausztrál Fordnak nem volt más választása. Jobb így mindenkinek. Angoltudás szükséges, ám a képek magukért beszélnek. És a végső csapás: ..
lajoosh 2012.04.28 20:30:26
A múlt hét feladata az első tornyokat tartó csőváz kialakítása volt. Nos, a munkahét három darab helyére hegesztett csövet és egy hatalmas, kivágott vasdarabot hozott. De hosszú még a Szuperintenzív Április, ne csüggedjünk. A nagy, kivágott vasdarab az A-oszlop aljától a…..
Mivel gyárilag nem létezett ilyen, emberünk úgy gondolta, hogy csinál egyet magának.Ez a far talán valami Cadillacen volt eredetileg, ha jól gondolom.A fotókat porschénak köszönöm!..
GerGely küldte a most következő "csodát". A szerdai 9000-es Saab nagy jóindulattal még elmegy "80-as évek stílus"-nak, de ez a Volvo, amit most elétek tárok, túl megy minden határon. M3 tükör, hókotró lökös + vasalódeszka... És ez még csak a külseje…..