Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Myta

1169 bejegyzést írt és 1457 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a Hercegprímás utca környékén jártok, akkor érdemes betérni a kimondottan Zöld teákra szakosodott Marumoto teaházba. Elképesztő finom dolgokat árulnak! A cukor nélküli jeges zöldteájuk kimondottan a kedvencem. Így néz ki... nagyon friss és nagyon zöld :)..
Laci Today Bicikli - egészséges! 2013.04.22 09:42:27
Rihaj!Motorozni ugye többet nem motorozom, mióta halálra gázoltak - nem mintha nem tudnék motorozni, hanem mert nem bízom az autósokban.Ugyanakkor itt ez a gyönyörű idő - egyszóval le kéne porolni a biciklit, Budapestet az elmúlt tizenév alatt, mióta utoljára bicajjal jártam…..
Az ilyen dermesztő hidegben ideális védelmet nyújt az alábbi páncél formájú kapucnis pulcsi  Kóreából.... Az alábbi linken rendelhető…..
Még elképzelni se lehetne jobbat, mint egyűtt karácsonyozni - nagyszakállú piros ruhás és nagy pocakú Mikulás Bácsikkal egy homokos tengerparton! Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek Isla Mujeres-ről (a nők szigetéről)! ..
Ez az ausztrál reklám nagyobb körültekintésre szólít fel mindenkit.....
Iszappakolás!..
Ismét beköszöntött a pulcsis korszak. A már megunt darabjainkat, hihetetlenül egyszerűen, kevesebb mint 15 perc alatt feldobhatjuk egy flitteres könyök rávarásával...
Style by Me Zene, zene nélkül 2012.10.02 07:20:59
..
Nem éppen Pam Hogg 2013-as nővér ruhadarabjára kell gondolunk, ha a jövő nyári trendeket keressük, mert a hiányos öltözékben felvonultatott modelleket a még be nem futott tervezők, továbbra is csak a szakújságírók figyelmének felkeltésére szánják. Azonban a New York-i…..
Laci Today Műalkotás elemzés II. 2012.09.20 22:46:56
Rihaj!Azért II., mert egy már volt korábban, akkor egy képet elemeztünk.Most egy kedves kis ajándéktárgyat találtam kollegám asztalán, melyet azonnal kölcsönkértem egy lefotózás erejéig, hogy Nektek is megmutathassam: Előszöris: MI EZ?A képen mintegy 4.5cm magas figura…..
Style by Me Az idei ősz borvörös 2012.09.21 10:43:49
Nem kétséges, hogy az idei ősz divatszíne a borvörös, mely a nyári cukorkaszíneket felváltva már a vörös ajkakkal is magára vonzza a figyelmet. Idén ősszel szinte minden burgundi vörös: legyen az cipő, kabát, nadrág, őv vagy kesztyű, az alapanyagoktól függetlenül (bőr…..
A napokban bemutatott 2013-as kollekciók közük Alexander Wang sci-fi világot idéző elegánsan minimalista darabjai tetszenek a legjobban. Akár cipő, akár ruha mindegyik ismertetőjegye az, hogy van rajta valamiféle…..
"smell good! if you smell good you look good" Igy harangozza be Isaac Mizrahi első parfümjét amit, ha időm engedi, hamarosan kipróbálom...  ..
Egy fehér alapfesték  és néhány színes, de megunt vagy divatjamúlt színű festék felhasználásával is igazán egyedi fröcskölt körömkifestés készíthetünk magunknak. Az alábbi videó segít az elkészítésítésében. ..
Style by Me Mágikus szőnyeg 2012.08.31 19:18:04
Daniel Wurtzel http://www.danielwurtzel.com néhány ventillátor segítségvel művészi szintre emeli a vörös szövet reptetést....Szép:)..
Ha minél több divatszabályhoz alkalmazkodunk, annál inkább unalmasabbá és idejétmúlttá válik a külsőnk és idővel még az egyéniségünk is csorbát szenved. Aki elég magabiztos annak 2012-ben már nem kell követnie a Jackie Kennedy féle 60-as években megszületett divatszabályt…..
Laci Today Divatlap 2012.07.30 09:50:06
Rihaj!Észrevettétek, hogy egyre inkább divat valaki másnak a nevét a testeden (ruhádon) hordani? MEg vannak kergülve az emberek? Az alábbi három pólóra nekem a negyedik a válaszom... Üdv!Laci Today ..
A legtöbb utazni vágyónak az úticél inkább fontosabb, mint maga a szállodai szoba kényelme vagy, hogy hogyan nyekereg és rugózik a szállodai ágy. Azonban egyre több szálloda kínál már különleges környezet vagy kihagyhatatlan éjszakai élményeket. Íme, a legérdekesebbek: 1.…..
Minden nyárnak megvan az aktuális slágere, amit mindig mindenhol játszanak: a rádiókban, a televiziókban, az étteremekben, a klubbokban és a kávéházakban. Lehet, hogy az idei sláger éppen Koreából érkezik? ..
Nincs is annál rosszabb, amikor kavicságyon vagy felázott fűben kell a 6-8 centis tűsarkúban sétálni, de két amerikai lány Susie és Nicole „találmánya” már erre is megtalálta a megfelelő megoldást. A sátorkiegészítőre hasonlító és négydarabos kiszerelésben (2800 Ft)…..
Laci Today Olcsó nyaralási tippek 2012.07.10 09:44:00
--előszó: a mai írást szívbő ajállom M.K. büntetlen előéletű magyar állampolgár szomszédasszonyomnak--Rihaj! Magyarország elszegényedőben van, én próbálok segíteni! Itt a nyár, nincs pénz nyaralni, íme néhány szinte-ingyen belföldi ajánlat: -akciós Járdaszigetek…..