Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D3D

3 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   ..
Rajzolat AZ ELEKTROMOS CSÖVES 2020.10.13 21:00:30
T 5000 cigarettatöltő gép! Többen kérdeztétek, miért nem kapható a T 5000 elektromos cigarettatöltő gép. Az első teljesen automatizált T 5000 cigarettatöltő gép teljesen megújult, új designeot és belsőt is kapott, erősebb motor nagyobb teljesítmény! Az új model már kapható a…..
Nem egyszer láttuk már ezeket a videókat, nem is kétszer, de mindig akad, akinek ez még friss. Ráadásul most össze is hasonlítjuk, és nektek, kedves olvasók, lehetőséget adunk arra, hogy megmondjátok, vajon a zwickaui vagy az eisenachi gyár volt menthetetlenül és kőkorszakian…..
D3D 2020.01.29 17:31:53
@Trabakrobata: Csak gratulálni tudok apukám a felfogásodhoz. Érthető hogy a komcsik hogyan tudtak agymosni embereket. Mi lenne, ha eladnám neked amit a wc-ben hagyok magam után? Az is embertől embernek lenne.

És még van bőr a képeden fikázni a mai autókat, amiket a legtehetségesebb szakemberek raktak össze (igen fiam, a gépeket is).

De ez persze nem embertől embernek ugye? Gondolom neked a panel lakás is romantikusabb mint egy kétszintes családi.
Mi a Jobbik?A Jobbik egy illúzió. Sokan ringatják magukat ebben a Jobbik nevezetű illúzióban. Én kiábrándultam végleg a Jobbikból, és óva intenék mindenkit attól, hogy rájuk adja a voksát. Még mindig úgy vélem, hogy a Jobbik a legkisebb rosz, de annyira azért nem, hogy…..
A motorkiemelés és szétszedés után még 2010-ben :D diagnosztizáltuk, hogy a motor jórészt kuka. Sajnos nem csak hengerfej sérült hanem a dugók is a bekapott hengerfejtömítés darabok miatt. Volt öröm....na Ezt némi magánéleti és szakmai kitérő követte, ami lehetetlenné tette…..