Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baaz

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Én és a manyupom 2014.01.27 05:49:00
Ismeritek a plakátemberket meg az ő történeteiket? Ők azok akik kábulatból ájulatba esnek az állampapírok hozamán és mosolyogva hirdetik a tutit óriásplakáton és az állampapírok honlapján is. Mi meg voltunk itt először 102 ezren - mára maradtunk 63 ezren - és az…..
Elnök úrnál elpattant egy húr, erről nem nyitok vitát Pelikán. Valahol érthető is a dolog, a nemzeti együttműködés velejéig romlott rendszere, mellyel megpróbált jóban lenni, most már nyíltan keresztbe-hosszába szopatja. Nyilván nem könnyű megélni, ahogy kispályás nyikhajok…..
Sok álláskereső inkább lemond a bemutatkozás lehetőségéről, ha kiderül, Assessment Centerre hivatalos. Az okok a korábbi rossz tapasztalatokban vagy az AC elrettentő hírében keresendőek. A HR szakma mégis elkötelezett híve a módszernek és a legtöbb külföldi tulajdonú cégnél…..
baaz 2013.06.17 23:49:20
@afazekas: debizonyhogy de, egy haver 39 évesen kellett, bohockodjon egy ilyen eszement centerben.
Alig lett pénzügyi biztos az egyik valóságtól elrugaszkodott díszfasz, máris itt az utánpótlás. S mint a valóságsóban, ahol induláskor még elég volt, ha valaki szörpöt gyártott, utána viszont már alap volt a pornós múlt, úgy itt is egy még nagyobb barom töltötte be a…..
baaz 2013.01.06 16:37:09
@kutyafülü aladár: ettől még igaza van
Szombat este összeesett a színpadon, kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni Mike Scacciának, a Rigor Mortis, a Ministry és a Revolting Cocks 47 éves gitárosának. Scaccia az eredti zenekarával, a thrash metal Rigor Mortisszal lépett fel Fort Worth-ben, itt…..
baaz 2012.12.25 10:34:27
@☉ ☾: mér bazmeg, hegedült?
  A múlt héten fellázadt a "romkocsmák népének" utánpótlását nyújtó társadalmi réteg: az egyetemi hallgatók közössége. Emlékezetes, hogy a keretszám csökkentéssel egyidejű támogatáscsökkentést nem tudta ellensúlyozni az orbáni retorika, valamit a ködös Matolcsy…..
baaz 2012.12.17 00:16:42
@tundrazuzmo:azta millát akkor is ki fogják húzni a zsebedből, ha nem lesz ingyenes az oktatás. szerinted mire költse inkább az állam?
oktatásra, vagy közbeszerzésekre? netán focira?
Az elmozdíthatatlan jobb kéz végre elnyerheti méltó jutalmát, pár hete tudni már, hogy a Fővezér a nemzeti bank élére kívánja ejtőernyőztetni a szent magyar unortodoxia pápáját. A dolog egyetlen nagy előnye, hogy az újkori magyar történelem legdebilebb gazdasági minisztere…..
baaz 2012.11.30 23:15:51
@kigyurt álat: a társadalmi kérdésekre nem a piacnak kell válaszolnia hanem a szociálpoloitkának te kigyurt állat
"Nem úszható meg az IMF-hitel, a valutaalap-program, ettől a lehetőségtől pedig nem félni kell, hanem okosan használni, hogy a magyar gazdaság szerkezetét javítsuk" - mondta Varga Mihály főtárgyaló az MTI tudósítása szerint. A történet egyetlen szépséghibája, hogy Varga a…..
baaz 2012.09.27 22:12:34
Szokatlan bejegyzés következik. Nem fűzünk az alaphírhez sok kommentárt, önmagában is  mindent megmagyaráz a mai Magyarországból. A 2006-ban zárt körben kibocsátott svájci frank alapú kötvény kapcsán keletkező árfolyamveszteség megosztását kéri az Erste Banktól a…..
Orbán Viktor applikációból értesülhetünk a jövőben a miniszterelnök legújabb külföldi útjairól, de olvasgathatjuk a kormányfő beszédeinek legfontosabb idézeteit, sőt videókat is nézegethetünk. VIA..
baaz 2011.11.11 19:00:49
@vuk_: ott a pont
Hazaárulók Hülye ez a magyar? 2011.11.06 21:14:00
Hirtelen felindulásból írok most. Ebből kifolyólag nem fogom előre átgondolni mondandóm felépítését, fogalmazásom helyességét. Lehet, hogy megsértek egy pár embert, lehet, hogy csak én látom rosszul és éretlen fejjel a dolgokat, de az is lehet, hogy csak magamat mentegetem itt a…..
Mire érdemes figyelni a bankkártyánkkal kapcsolatban? Jobb helyen van-e a pénz bankkártyán, mint a pénztárcában? Sokakat biztosan nem hagy nyugodni a kérdés, hiszen amint megérkezik a fizetés vagy ösztöndíj, rohannak egy összegben felvenni a pénzt. Azt kevesen vonják kétségbe,…..
baaz 2011.10.21 07:03:17
@Csokis:
"amelyek bár rendelkeznek chippel, azt nem használják, legalábbis Magyarországon nem"
bocs de ez faszság
"N.B. A dolog nem megoldhatatlan, külföldön ugyanis eszükben sincs az elfogadóknak a mágnescsíkot használni, bedugják a chipet, és rögtön kéri a PIN kódot, azaz nem csak dekorációnak van rajta. "
ez meg még nagyobb faszság.

a dél európai országokban pl mágnescsík + aláírás a legelterjedtebb azonosítási mód

magyarországon pedig a chip+pin

nem tudom milyen méretű mintából tapasztalatokból szűrted le a valós piaci helyzettel ellentétes kijelentéseidet, de nincs igazad
Senki sem mondhatja, hogy a kormány kesztyűs kézzel bánna a bankokkal. Az elmúlt másfél évben folyamatosan napirenden volt valamilyen, a bankrendszer érdekeit sértő új szabályozás. Kezdődött az egész az akkor ideiglenesnek mondott bankadóval, aztán jött a devizahiteles-mentő…..
Nesze!szer Oops!..She Did It Again 2011.09.02 18:55:00
  Az egykor ügyeletes szűz újra bevadult. Szerencsére, most nem kopaszra nyírta magát, csak dögösen és erőteljes szexualitást sugárzóan (így kommunikálták) mutatkozik a brit Glamour októberi címlapján és anyagában. Helyenként persze Zimány Lindára emlékeztet…..
baaz 2011.09.03 19:39:55
@Csigafattyú: ott a pont
Kötöttségek nélkül Déjà vu 2011.07.20 12:01:00
Amikor a tegnapi gyöngyöspatai hírt olvastam a Balázs József vs. Juhász Oszkár beszélgetésről, rögtön beugrott egy emlék. Ugyanis nem először lett hír abból, hogy fideszes képviselő zsarolni próbálta a vetélytársát. Íme egy tudósítás a 2006-os választási…..
Gabesz rendszeres olvasónk, de ez se menti meg a banki szopatástól. Vagyis a vásárló számára nem túl előnyös átváltásoktól. Etikátlan, de hát mióta foglalkoznak ezzel a pénzintézetek? Előljáróban leszögezem hogy lehet hogy nem törvénytelen amit leírok, ám etikailag…..
baaz 2011.05.02 09:11:43
@Welka: a két nagy kártyatársaság eurban és usdben is számol csak szerződni kell vele mindegyikre.
ill. árfolyamkülönbség a vásárlás és a terhelés napja közötti különbség miatt is van
A mai napon még nem a kínkeserves NB2-es győzelmekről fogok írni, nem is az NB1-es beharangozót kapjátok tőlem, hanem egy gyors kis véleményt szeretnék megfogalmazni a mandiner blog egy bejegyzésével kapcsolatban. Jó érzékkel rátapintottak a magyar foci egyik rákfenéjére (hej, de…..
baaz 2011.04.06 08:44:07
Pococurante nickű olvasónk egy egész sorozatot ígért. Köszönjük a posztot és várjuk a vitriolos tollú olvasó-szerző további írásait.“  Hülyék az életemben Első rész Nem hiszek a normálisban, de nem azért, mert valami nihilista-nonkomformista tizenéves vagyok,…..
baaz 2011.03.19 09:08:01
Folytatódik tigi5 romantikus könyves szériája, most az időhiány miatt csak egy mintadarabot emelek ki, hogy stílusos legyek: Nora Roberts: Egy hölgy meghódításahelyzet: a pasi a negyedik emeleti ablakban dolgozik, a csajok az utcán nyálcsorgatva nézik "Ember, hozzon egy adaggal…..
Kettős Mérce Tilos! 2010.12.29 23:23:00
  Aki nem most csöppent a magyar valóságba az tudja, hogy a jobboldali sajtó szemében a kultúra elsőszámú ellensége a Tilos rádió. Ezért se váratlan, hogy a Tilos kapja a Médiahatóság első érdekes bírságát. Vannak olyan körök Magyarországon, akik nem tudnak (nem…..