Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gorbetukor

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a 2017-es vizes vb összköltségvetése az eredetileg tervezetthez képest a négyszeresére emelkedett, akkor vajon a 776 milliárdra taksált budapesti olimpia mennyibe kerülhet a végén úgy, hogyha még az Állami Számvevőszék(!) is megjegyezte, hogy „a nagyberuházásokat, és különösen az olimpiák…..
Évek óta basz az ideg, hogy nem hallgattam az okosabbakra és kihagytam a legjobb befektetést, ami Magyarországon lehetséges volt. Van ugyanis egy csávó, aki már vagy 20 éve elképesztően ügyesen kezeli a befektetői pénzét, aki bízott benne, minden évben nagyon jól járt. Tankönyvek szerint ilyen…..
Tegnap megszavaztattuk az olvasóinkat, hogy szeretnék-e Majtényi Lászlót köztársasági elnöknek. A fideszes trolloknak valószínűleg nem tetszett, hogy Áder Jánosnak kihívója akadt és jelentették a Facebook-oldalt. Ami így megszűnt. ..
gorbetukor 2017.01.03 13:31:58
A Fidesz-KDNP egy olyan embert fog áprilisban megválasztani ismét köztársasági elnöknek, aki diplomatikusan, de deklarálta: nem támogatja a kormány és a kormánypártok politikájának alapvetéseit...
gorbetukor 2017.01.01 11:17:20
Úgy tűnik, a KDNP vezérkara nem tud belenyugodni abba, hogy egyetlen önálló kezdeményezésük csúfos kudarccal végződött idén áprilisban. A vasárnapi boltzár amilyen értelmetlen, olyan népszerűtlen volt, ám a kereszténydemokraták most úgy érzik, a menekültkvótás népszavazási hullám hátán…..
Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere  szerint „túl jól sikerült a központosítás”. Ezzel végül is beismerte, hogy a korábbi oktatási rendszer nem érte el a kellő hatékonyságot, így a továbbiakban decentralizált működésre van szükség. Mindezek ellenére a korábban önkormányzati működtetésű…..
gorbetukor 2016.07.27 21:32:33
Gábor György filozófus, vallástörténész nagyon kiakadt a Pesti Srácok alpári gyalázkodásán, ami a Budapesti Fesztiválzenekar remek koncertjét követte, és felháborodását megírta a Nyugati Fénynek. Hej, most megmutatta az újságírás fene oroszlánkörmét a Pesti Srácok nevű közpénzből összegründolt…..
gorbetukor 2016.05.09 20:40:23
eat IT Heti menü 09 06-09 10 2010.09.06 08:40:00
Hajtás után menü, klikkre nyomtatható.Pár nap és jön a MEGLEPETÉS! ..
Összesítettük a levesekre érkezett szavazatokat, íme a végeredmény:Nagyon köszönjük a közreműködést, ezeket a leveseket biztosan fogjuk szerepeltetni a menükben...