Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Asadachi

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Leo Setä - Flickr Legalábbis a TimeOut New York posztja szerint, ha a Big Apple-ben valaki ilyesmit mondana, akkor tuti, hogy nem odavalósi. A teljes gyűjtemény egy töredékét kimazsoláztam, nem az eredeti sorrendben: 1. Ahhoz a pasashoz  – itt a metrószerelvényben, aki…..
Tükörkép Vétkeztem 2008.05.22 11:21:00
- Ugye?! - kiállt fel Mr. Értelem. Én megmondtam egyszer, megmondtam százszor is kis hülye. Mégis mire számítottál, hmm? Hogy majd jól boldog leszel az első nőnemű lénnyel, akivel összetalálkozol AZUTÁN ! AZ után !  És gúnyosan nevetett. Utálom ilyenkor.De hadd…..
Tükörkép A NŐ 2008.03.02 21:00:00
 Gondolom minden férfi ember életében ott volt/van A Nő. Igen így, nagybetűvel. Akibe egy perc alatt beleszeret az ember, és érzi, nem is érzi, tudja, hogy ő az igazi. Akivel majd könnyes szemmel lehet nézni az első gyermek ( s majd unoka ) tétova lépéseit. Akinek a kezébe…..
Tükörkép 2008.02.23 05:50:00
Hajónapló 2008.02.23. Első bejegyzés.Még el sem indultunk, máris megtörtént az első zendülés. Mr. Szív felül akart kerekedni Mr. Értelem felett. Levertem őket. Illetve Mr. Értelmet inkább. Mr. Szív közelebb áll hozzám, bár jelentős számú bonyodalom kialakulásának pont Ő…..
Erre varrjanak szociológusbajusz-szálakkal borzasított gombot: kollégánk, B., a hétvégén tanú volt egy esküvőn, ahol a nemzetiszín szalagos néni pikk-pakk levágta a vőlegényt egy számla nélküli ötezresre. Az indoklás volt a legszebb: azt mondták, négyen jönnek, de hat lett…..
Rendszeres önkéntesünk, Darwin Dij római vakációjából hazafelé meglátogatta a Ferihegy 2B terminált, ahol a szokásos anomáliákat tapasztalta: Megerkezunk repulovel 22 ora korul. Eu, belep, remek. Varjuk a csomagokat. No, mint minden civilizalt orszag repteren az ember, aki meg allo…..