Adatok
bujdosot
0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
bujdosot
2013.06.13 16:39:01
@eatIT: ha csak ezen múlik, hogy van-e kérdőjel a végén, ám legyen: Miért nyesedékhúsból csináltátok a mai tortillát? Miért esik a minőség napról-napra?
A kezdetektől fogva nálatok eszek, de már lassan nekem is kezd sok lenni....
A kezdetektől fogva nálatok eszek, de már lassan nekem is kezd sok lenni....
bujdosot
2013.06.14 09:31:16
@eatIT: A hidegség a kisebbik probléma volt, nyilván ott a mikró, aki akarja, megmelegíti magának.
A tortillában viszont még azt az 50% csirkemellet se találtam meg, viszont a tészta finom volt, úgyhogy azon ne változtassatok :)
A tortillában viszont még azt az 50% csirkemellet se találtam meg, viszont a tészta finom volt, úgyhogy azon ne változtassatok :)
A hajtás után nyomtatható méretben!
..
bujdosot
2012.07.09 09:17:16
Kedves Vendégeink!A mai sajttal töltött borda, csirkemellből készült, tehát ma sajttal töltött csirkemell szerepel a kínálatunkban, míg a pénteki párizsi csirke helyett, párizsi sertésbordát készítünk.Megértéseteket köszönjük.Kellemes hetet kíván,az eat IT csapata..
bujdosot
2012.05.25 20:59:57
@Mocskos politikus: Mert itt elfogadják a SZÉP-kártyát :)...Viccen kívül, én szerettem az eatIT-es kolbászos-csípős paprikás pizzát.
Kedves Vendégeink!Tekintettel arra, hogy sokan közületek március 15-én és 16-án is dolgoznak, mi is kinyitunk. Csütörtökön és pénteken a büfében a megszokott kínálattal, az étteremben szűkített választékkal várunk benneteket.A nyitva tartás így alakul:Büfé: csütörtökön…..
bujdosot
2012.03.18 10:32:44
bujdosot
2012.03.18 18:36:04
@cal306: Szerintem én kulturált stílusban írom meg a véleményem, és ami fontosabb, Gábor és én legalább vállaljuk a nevünket... :)
A hajtás után nyomtatható méretben!..
bujdosot
2012.03.08 08:29:08
Kedves Vendégeink!Hétfőtől, annak érdekében, hogy - visszajelzéseiteket is figyelembe véve - teljes kínálattal tudjunk benneteket kiszolgálni a nyitva tartás alatt, 3 főételt találtok a menüben a szokásos 4 helyett. A "grill" szekciót is szüneteltetjük, helyette…..
bujdosot
2012.01.22 20:33:40
A hajtás után nyomtatható méretben!..
Hajtás után kattintásra nyomtatható méretben!..
> A hajtás után kattintásra nagyobb méretben!..
> A hajtás után kattintásra nyomtatható méretben!..
Ma az egyik levesünk palócleves lesz. A savanykás, babérlevéllel ízesített, tejföllel behabart leves nem Palócföldről származik, egy budapesti étterem alkotása, eredetileg birkahúsból készült.Tudtok jellegzetes palóc ételeket? A komolytalan válaszokat is várjuk!!! A…..
bujdosot
2011.07.27 11:23:02
bujdosot
2011.07.27 15:26:03
Heti menü, a hajtás után kattintásra nyomtatható méretben.
..
bujdosot
2011.03.09 14:16:38
bujdosot
2011.03.09 20:55:17
Pénteken """balatoni""" hekk lesz a menüben, de a hekk csak viccből nevezhető balatoninak, mert tengeri halról van szó.Pontosan milyen halfajt takar a hekk elnevezés? Első helyes megfejtőnk vendégünk a hekkre pénteken.Erről azért nehéz lesz…..
bujdosot
2010.12.09 09:17:37
@csaba.lakatos: Lehet...ez esetben bocsi :P
Heti menünk, a hajtás után kattintásra kinyomtatható méretben.Mellé egy kis játék, mi az a kálvinista mennyország? Helyes megfejtőinknek meglepetés! ..
bujdosot
2010.11.15 08:50:28
Heti menü a hajtás után kattintásra olvasható méretben! ..
bujdosot
2010.11.10 11:59:22
Mivel ez itt nem a Facebook, a napi kedvenc megszavazása mellé betesszük a heti halálraítéltet is. A szavazáson túl, a napi menü értékeléséhez beírhatjátok azt is, hogy a mait sózzuk meg jobban, tegyünk bele köményt, ne tegyünk bele köményt, legyen rajta sapka, ne legyen rajta…..
bujdosot
2010.11.04 14:40:18
@Bat06:
Persze, nem mondtam, hogy jól van megoldva. Kötekedni sem akarok, de szerintem az a helyes elv, amit idspispopd kollega (és én) felvázolt. Aki meg még nem jutott el a tálcaosztóig, az úgyse szólna be, mivel így is-úgy is előtte voltál a sorban, neki úgymond mindegy, hogy hova állsz vissza. Csak ezzel tudok érvelni, hogy ha messzebb lenne a leveskiadó(mondjuk 10 m-rel), akkor is így kellene mindenkinek eljárnia. Ez a személyes véleményem, de szerintem a többiekkel szemben így a korrekt. Nyilván nem várhatjuk el, hogy az eatit, vagy az IT biztonsági emberei közül valaki ott álljon, és telelje a népet, de szerintem az magától érthetődő, hogy ha valaki már áll előttem a sorban, akkor nem állok be elé, a haverjaim mellé.
@eatit:
A mai nap csak a túrós-tejfölös tészráról tudok nyilatkozni. Ízlett, de kicsit sótlan volt, és egy kivételével az összes asztalon csak bors volt kitéve.
A somlói kicsit furcsa volt vaníliapudinggal, de így is finom volt :)
Persze, nem mondtam, hogy jól van megoldva. Kötekedni sem akarok, de szerintem az a helyes elv, amit idspispopd kollega (és én) felvázolt. Aki meg még nem jutott el a tálcaosztóig, az úgyse szólna be, mivel így is-úgy is előtte voltál a sorban, neki úgymond mindegy, hogy hova állsz vissza. Csak ezzel tudok érvelni, hogy ha messzebb lenne a leveskiadó(mondjuk 10 m-rel), akkor is így kellene mindenkinek eljárnia. Ez a személyes véleményem, de szerintem a többiekkel szemben így a korrekt. Nyilván nem várhatjuk el, hogy az eatit, vagy az IT biztonsági emberei közül valaki ott álljon, és telelje a népet, de szerintem az magától érthetődő, hogy ha valaki már áll előttem a sorban, akkor nem állok be elé, a haverjaim mellé.
@eatit:
A mai nap csak a túrós-tejfölös tészráról tudok nyilatkozni. Ízlett, de kicsit sótlan volt, és egy kivételével az összes asztalon csak bors volt kitéve.
A somlói kicsit furcsa volt vaníliapudinggal, de így is finom volt :)
Eheti finomságaink, hajtás után kattra nyomtatható méretben. ..
bujdosot
2010.10.06 12:58:30
Már pénteken a jövő heti menü!Hajtás és katt után nyomtatható méretben. ..
Mától végre az étteremben várunk benneteket, ma egy kicsit karácsonyosra véve a menü egy részét. Ajándék mézeskalács!Hajtás után nyomtatható méret! Délután közkívánatra a csörögefánk receptje. ..
bujdosot
2010.09.20 17:38:34
@Gabor57: Ebben igazad van, de ezt kulturált formában is meg lehet tenni, nem olyanban ahogy ő csinálja. Elvégre értelmiségi emberek lennénk, ha egyszer olyan helyen dolgozunk, ahol nem kevés iskolázottságra van szükség.
@csaba.lakatos: Akkor te már tudod is, hogy ki ő? :)
Az eatit-nek meg csak gratulálni tudok, a kaja remek, örömmel tapasztaltam, h a sor is szinte eltűnt. Igazából a levesmennyiség-kérdést kellene még szerintem tisztázni, mert nem mindenkinek tiszta, hogy akkor most mi számít kis, és mi nagy adag levesnek.
Csak így tovább! (ez az eatit-re vonatkozik, mielőtt még valaki félreértené :):P )
@csaba.lakatos: Akkor te már tudod is, hogy ki ő? :)
Az eatit-nek meg csak gratulálni tudok, a kaja remek, örömmel tapasztaltam, h a sor is szinte eltűnt. Igazából a levesmennyiség-kérdést kellene még szerintem tisztázni, mert nem mindenkinek tiszta, hogy akkor most mi számít kis, és mi nagy adag levesnek.
Csak így tovább! (ez az eatit-re vonatkozik, mielőtt még valaki félreértené :):P )
A jövő héten bevesszük a menübe a debrecenit, ha már itt vagyunk, és ha már mi is szeretjük. Reméljük, ti is szeretitek, adódik a kérdés, ismeritek is?Mik azok a lényeges tulajdonságok, amik a debrecenit adják a többi, közismert magyar kolbászhoz képest? Legalább két…..
Mai kérdésünk a jövő heti menü egyik desszertjéhez kapcsolódik. A vargabélest és a stíriai metéltet, ezt a két kiadós édességet sokan szeretik, de eredetük nem közismert.A stíriai metélt esete egyszerű, ahogy neve is mutatja, Stájerországból érkezett hozzánk.De honnan ered…..
bujdosot
2010.08.04 14:36:56
Heti menünk nyomtatható, letölthető méretben, árakkal a hajtás után. ..
Nyereményjátékunkban a megfejtés a töltött marhaszelet volt, íme a recept:A kivert marhahúsra egy szelet savanyúuborkát, főtt tojást, és szalonnát helyezek, feltekerem, és hagymás zsíron megpárolom. Tálalás előtt leöntöm tejföllel.A bobájka (guba) ruszin eredetű étel, nem…..
A jövő héten, a menün felül főzünk egy hajdúsági eredetű ételt. Aki tudja, és ma bekommenteli, a felsorolt ételek közül melyik ez a régi, helyi specialitás, a vendégünk egy adagra belőle.Töltött marhaszeletekCiberelevesPrószaCigánkaDödölleBobájkaMarhakolbász ..
bujdosot
2010.07.23 11:08:15
bujdosot
2010.07.23 12:25:51
Összesítettük a levesekre érkezett szavazatokat, íme a végeredmény:Nagyon köszönjük a közreműködést, ezeket a leveseket biztosan fogjuk szerepeltetni a menükben...
bujdosot
2010.07.19 14:36:47
bujdosot
2010.07.20 08:07:59
@eatit: Értem. De az oldalas ára miért nem volt kiírva? Mert ha látom, hogy ennyibe kerül, akkor lehet inkább valami menüset választok helyette...
bujdosot
2010.07.20 16:12:55
@eatit:
OK, akkor lehet én bambultam be. Ma például láttam a táblát, amin a napi ajánlat volt, igaz szerintem nincs olyan jó helyen. A menü viszont finom volt ma, igaz a pörköltből valóban lehetett volna egy kicsit többet adni. Ízre viszont a leves és a második is jó volt.
OK, akkor lehet én bambultam be. Ma például láttam a táblát, amin a napi ajánlat volt, igaz szerintem nincs olyan jó helyen. A menü viszont finom volt ma, igaz a pörköltből valóban lehetett volna egy kicsit többet adni. Ízre viszont a leves és a második is jó volt.
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
A tegnapi nap után(amikor is már fél 12kor hideg volt a camembert) a main is úgy érzem, hogy a zöld fogásért kifizetett 990 Ft-om elég rossz helyre került. Szerintem ha az ember már a drágább, zöld fogást választja, akkor elvárhatja, hogy minőségi alapanyagok kerüljenek bele. A tortillában egyedül az a két paradicsomszelet, illetve a tésztája volt az, amit meg tudtam enni...a nyesedékhústól, ami benne volt, pedig konkrétan az étvágyam is elment.
Eléggé esik megint a színvonal, és nem hiszem, hogy ez a tányérok miatt van.