Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kedane

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ez egy igen rövid, és elég személyes bejegyzés lesz. Megpróbálom tömören összefoglalni a lényeget. Adott egy népszerű közösségi oldal – esetünkben a Facebook –, egy igazi Hungarikum, a Túró Rudi, egy külföldi multi és egy kis csalás, egy kis megtévesztés.…..
csox Csússz! 2010.12.04 23:20:00
A december 6-ai ünnep kifejezetten az édességek, főleg a csokimikulások elfogyasztásának ünnepe. Ráadásul az előregyártottaké. Merthogy az oké, ha valaki Márton napkor libát eszik, karácsonykor bejglit, húsvétkor sonkát -de mindnek megvan a maga önálló kis receptje. De ritkán…..
"Sziasztok! Már nagyon régóta gondolkoztam, hogy küldök be én is képet a kutyáimról, Manóról és Csokiról. Manó kutyám (eredeti nevén Bluetooth) husky-labrador keverék, hihetetlen intelligens és rendkivül pofátlan :), számtalanszor lett áldozata az asztalon felejtett…..
"Kb. 2 hónapos cicám harca a cipővel. Igazi kis haramia...pedig csaj :-) Kedvencei a mellkason alvás, harapdálás, mászás minden mennyiségben. Idegenekkel könnyen megbarátkozik, ha az illető ujjáról egy kis adag majonézt lenyalogathat. Onnantól kezdve kenyérre lehet kenni"…..
csox Tökély 2010.10.30 12:03:44
Mikor megkaptam, madarat lehetett volna velem fogatni az örömtől: sosem láttam ennél gyönyörűbb csokit. Az egész egy vastag aranyszínű kartonpapíron nyugszik, celofánba csomagolták, amit egy vízfestékkel festett tájképet ábrázoló papírszalag fog körbe. A csoki pedig…..
Zokni, a patkány egy szem szotyiért harcol. Finom balettmozdulatokkal, ami nem árt, mert ha rosszalkodik, "mehet vissza a baletbe ugrálni"!..
Ez itt Gombóc. "Elméletileg törpenyúl lenne, csak elfelejtettek erről szólni neki és azóta nő, mint a bolondgomba. Amikor nagy meleg van, le szoktuk zuhanyozni és ilyen aranyosan tapad össze tőle a szőre" - írja Szilvi. Jól látjuk, hogy fürdés után jön meg az étvágy?..
Kedane 2010.07.19 12:24:24
"Péntek este született egy szép vörös pici cicánk. Sajnos anyukája elpusztult mert maradt benne még egy cica amit nem tudott megelleni. Az állatorvos megpróbálta kiszedni belőle, de csak császármetszéssel sikerült, amit sajnos nem élt túl az anyacica. Ígyhát hétfő óta…..