Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ver Sacrum

0 bejegyzést írt és 223 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Úgy szeretném, ha lenne szerencsém" - énekelték 1997 környékén a vidéki diszkókban a félmeztelenül fejen pörgő Hip Hop Boyz-fiúk. Úgy látszik, a másik két taggal ellentétben a kopasz Real Actionnek (civil nevén: Szűcs Zoltán, bár nem rokonom) tényleg szerencséje…..
A honlapot azért hoztam létre, hogy az ELTE BTK-ra járó diákok számára nyilvánvalóvá tegyek néhány kérdést. Magam is tagja vagyok a szervezetnek, anno kifejezetten azért indultam, hogy ezt az egész maffiát felderítsem. Igen, tényleg listázták a hallgatókat származásuk…..
A sikerhez két dolog kell. Változó összetételben - de mindkettő elengedhetetlen. Az egyik a tehetség. A jó külső, a színészi képesség, ha sportoló vagy, a teljesítmény. A másik a pénz. Nem pesszimistán és nem is cinikusan mondom. Csak egy megfigyelés. Nem mondom, hogy…..
Ver Sacrum 2012.12.22 13:46:43
@Quadrille Lobster: Oké, várjuk :)
Valódi aknamezőre futott a kormánypártok diákok és a hallgatóság ellen folytatott kommunikációs offenzívája szerda este. Giró-Szász András kormányszóvivő tájékoztatója és Parragh László arra reflektáló –vélhetően nem túlságosan átgondolt – televíziós…..
Lobsterizmus Szokások és szerepek 2012.11.28 22:23:24
A minap tudomásomra jutott, hogy egyik ismerősömnek a barátnője is olvassa az emailjeit. Ezen kellőképp kiakadtam és gyorsan papírra is vetettem néhány reflexiót - mintegy 20-25 oldalt, úgyhogy mostanában ennek a különböző részeit lesztek kénytelenek eltűrni. Ahogy az lenni…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Három nap telt el azóta, hogy a húsvétkor leszerepelt Auth Magda élő egyenesben bazmegelt, majd nyafogott hírolvasás közben. Az eseményt megörökítettem az előző posztban, amibe belinkeltem a forrást, a Magyar Rádió hangtárát, ahol bárki ellenőrizhette a történteket. A Magyar…..
Ver Sacrum 2012.11.24 13:53:13
A tegnapi Voice végén úgy álltam fel a tévé elől, hogy nem fogok róla írni semmit, mert minek, nagyjából minden pont úgy történt, ahogy eddig, Malek kényszeresen heherészett, Mező Miska üvöltözött, Somló néha bealudt és elfelejtett hozzászólni a látottakhoz, Caramel meg…..
Hónapok óra nem néztem az Origós Táfelspicc oldalra, de ma elkövettem azt a hibát, hogy belenéztem. Nem kellett volna. Olyan mértékben felment az agyvizem, hogy kénytelen vagyok kiírni a mérget magamból. Elsőre Melocco Anna cikkének felvezetője kapta meg a tekintetemet:"Örkény…..
Költségvetési forrásból Kerényi Imre bábáskodása mellett új könyvsorozat indult útjára - a Nemzeti Könyvtár 2013 karácsonyáig megjelenő első 24 kötetébe azokat a műveket választották ki, "amelyeket a kormány ajánl hívei és leendő hívei számára, a békemenet…..
  -Olyan sápadt meg beesett az arcod, ez már egészségtelen... nekem azért jobban tetszettél olyan mokányabban. Tiszta csont és bőr vagy, minden rendben van? De tényleg? De tovább már ne fogyjál! Ez tuti anorexia vagy valami hasonló lelki eredetű étkezési zavar. Szerintem menj el…..
A Bors megszellőztette a The Voice Mestereinek (Mező Mihály, Somló Tamás, Molnár "Caramel" Ferenc és Malek Andrea) fizetését, persze nem hivatalos információkra támaszkodva, mert azokra jobban ügyelnek a magyar tévék, mint az amerikaiak az atomrakéták indítókódjára. Soha nem…..
Ver Sacrum 2012.08.20 19:32:24
Mandiner blog Nekünk a magyar 2012.08.20 08:01:00
„Túléltem mindeneket, kormányt és féldeciket” Neked a magyar? – tettük fel a kérdést a nemzeti ünnep alkalmából mandineres bloggereinknek és barátainknak. Akik válaszoltak is. Hogy mi nekünk a magyar? Többünknek Cseh Tamás, Latinovits Zoltán, Jankovics…..
Amikor kiválasztottam a hölgyet a képe alapján (feszes húsú, kacér mosolyú fiatalka, még húszon innen), akkor inkább a gyönge csitriujjak közötti elmenetelre, mint szakszerű masszázsra számítottam. Azt, hogy nem lehet tapasztalt masszőz, a kora alapján sejtettem, de ő pótolta a…..
Ver Sacrum 2012.07.24 12:07:02
Remek bréking cserpestől: Esetleg érdekes lehet az alábbi cikk: http://index.hu/tudomany/tortenelem/2012/06/21/megsem_stuka_a_keleti-tengeri_roncs/ Az MTI-s szerkesztő/fordító németül még csak tanulhatott valamennyit, de földrajzból egészen biztos megbukott. A német Ostsee…..
Derülök itt csöndben a pártállami egyházak inkább önbecsapó mint naiv hiszékenységén. A vágyvezérelte gondolkodás olyan nevetséges téveszmék egészen mély befogadására készteti őket, mint például ez a legutóbbi is, mely szerint az, aki úri gusztusa szerint tömi őket…..
Kép:  http://lvnte.tumblr.com/ Értjük mi, és van is benn igazság („elmúltnyolcév”), de azért ennél már jelentősebb az elmúlt kettő: áfa-emelés, ilyen adó, olyan adó meg faszomadó. Közben az állam saját magán nem gyakorol semmi racionalizációt, sőt! Ő…..
A Fidesz elnökségének döntése értelmében szinte biztosan Áder János lesz Schmitt Pál utóda. Most nem akarunk azon lamentálni, hogy mennyire lesz pártok feletti, ha kb. öt évet dolgozott a politikán kívül és huszonkettőt Fidesz képviselőként. Legalábbis félő, hogy Schmitthez…..
Fotó: Fazekas István hvg.hu Realitás kontra normalitás, valóság kontra álom. Nagyjából így nézhetünk arra a kérdésre, ki lesz Magyarország új köztársasági elnöke. A német példa nem lesz ragadós, ahol a lemondott konzervativ államfő helyére a zöldek korábbi…..
Ver Sacrum 2012.04.06 15:19:18
A Lehet Más a Politikai végtelenül aljas és sunyi támadást intézett a 65 éven felüli magyar lakosok ellen, de a Kereszténydemokrata Néppárt nem enged, nem hátrál egy tapodtat sem! Csak a testükön át!Szóval ezek a nyikhaj ördögbotosok azt a hallatlanul felháborító módosító…..
Ver Sacrum 2012.03.13 18:33:47
@MINE: Ember, utoljára 45-ben volt itt háború. Szerinted hányan vannak és átlag hány évesek a hadiözvegyek?
Subba Szmartiszt 2012.03.12 15:47:00
Nincs új a nap alatt, geekeknek még mindig nem való a kamera, ennél jobban pedig mi sem fogalmazhatnánk: Egy magatartászavaros hörcsögre rárakott valaki egy szalagavató hajra sütött parókát!!!!!!!!!  ..
Ver Sacrum 2012.03.12 19:30:47
Majdnem négy évig szüneteltette egyik legsikeresebb vetélkedőjét az RTL Klub, mert megtehette. Volt helyette más, reality vagy tehetségkutató, esetleg egy másik vetélkedő, nem volt égető szükség rá, mint ahogy most sincs, de ha már van a csatornának egy olyan formátuma, ami…..
Ver Sacrum 2012.03.02 19:32:13
@a halál kamionja mindenkit elgázol: Végre! Bevezették a netet a nácikhoz is.
A minap fogták magukat a MAHASZ illetékesei és hírlevél formájában kipostázták a nagyvilágba a 2011-es évre vonatkozó összesített lemezeladási listáikat. Nem, itt még nem ér röhögni. Tehát több lista is van, de elég ha csak egyet veszünk, az Összesített album- és…..
Modorosblog Filmzsemle 2012.02.20 06:00:00
Szeretettel gratulálunk Hauab Tóbiás magyar filmművésznek, aki roppant életszerű és fontos témát boncolgató alkotásával, a zsűri egyhangú méltatása közepette elhódította a tamperei filmfesztivál Arany Sertés díját. Az öröm közepette szeretnénk további, égetően fontos…..
  Egy Berlinben élő honfitársunkat a fenti jótanácsokkal bocsátotta útjára a budapesti utazását szervező utazási iroda a Deutsche Bahn egy kisebb kirendeltsége, ahol budapesti vonatjegyet vásárolt. Fordítás hajtás után.  Nagyon Tisztelt Utazó!  Magyarországi…..
Ver Sacrum 2012.02.15 06:29:11