Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harcosDuke

0 bejegyzést írt és 196 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kultúra az alap! tüntetés másnapján vezető színész együtt emlékezik a Fidesz-szel és ellenzékkel közös értékek mentén.A botlatókő-projekt nemzetközi menetrendjében decemberben nem szerepel Magyarország. Miből állnak a hétköznapok a kultúrafinanszírozási törvény megszavazásakor?Eltiprás vagy…..
Míg Bene Krisztián börtönben ülve az Alkotmánybíróságon támadja a két és fél évig tartó, 15 tárgyalási napon összesen 5 ítéletet hozó bírósági döntéseket, közte jogerős ítéletét, amely ítéletek mindegyike bűnösnek mondta ki, addig a bűntett előtt egy hónappal létesített új kapcsolata, a mai napig…..
harcosDuke 2019.11.27 23:07:12
A fenti írást olvasva a szerző gyűlölettől eltelve fröcsög. Ha kicsit lecsillapodik, nézze meg ezt az oldalt velvet.hu/blogok/helyszinelo/2013/03/19/egy_budai_korhaz_vezetoje_lehet_az_obudai_savas_tamado/ Válaszoljon saját magának, belenézve a tükörbe: Mikor hallott még olyat, hogy folyamatban lévő ügyben a rendőrségi szóvivő nemcsak, hogy részleteket közöl, de már ítéletet is hozott? Mikor látott még olyat, hogy egy bűnügyi helyszínre egy tévéstábot beengednek egy hét után? Csak szólok, hogy a koronatanúnak nevezett összevissza beszélő szomszédasszony majd csak 9 hónappal később fogja "felismerni" a mellette leszökdécselő támadót.
A "lúgos orvos" áldozata, Renner Erika mellett egész kálváriája során kősziklaként állt a társa, Balogh Attila, aki most nyílt levelet írt a harmadfok ítéletére váró Bene Krisztiánnak. Így kell embernek lenni...
harcosDuke 2017.07.02 16:07:11
@Kovacs Nocraft Jozsefne: www.borsonline.hu/aktualis/elete-tobb-mint-felet-bortonben-toltotte-artatlanul/135087 Ez friss hír, de figyelmedbe ajánlanám még a "Halálsoron". "A remény rabjai" c, filmeket is.
Az általad említett levélről, épp, mert még nem nyomoznak azzal kapcsolatban, csak ti állítjátok, hogy a védelem hamisította.
De a fenti levél ezer százalék, hogy nem Balogh Attilától származik, ugyanis pszichiáteri megállapításokat találhatunk benne a megvádolt orvosról. És amikor olyat ír "egy embernél több nem jelent meg tárgyalásain" - honnan tudja? Nyilvános tárgyaláson kik jelentek meg, (amúgy köze sincs hozzá) de talán névsort kapott a bíróságtól? Vagy az illető rokonnak oda kellett volna menni hozzá bemutatkozni? Ez a levél olyan, hogy a nevét adta hozzá, mások pedig megfogalmazták. Az külön vicces, hogy B. Krisztián szemére veti, hogy tizenéve házasságon kívüli kapcsolatban él. Házasságon kívüli kapcsolatban él ő is, R. Erika harmadik férfinál tart, csak amiről az ügy kapcsán tudunk. Nincs azzal gond, csak ugye más szemében a szálkát...
harcosDuke 2017.07.02 16:10:17
@harcosDuke: Pontosítás: B.Krisztián hozzátartozói közül "egy embernél több nem jelent meg tárgyalásain".
A rendkívüli közfelháborodás ellenére a közmédiához tartozó Duna TV leadta a lúgos orvosként hírhedtté vált Bene Krisztiánnal készített interjút, vállalva nem csak az erkölcsi - etikai, de a jogi következményeket is...
harcosDuke 2017.06.28 06:56:51
@mindenttudo: Mivel olyan esetben, ha orvoshoz fordulok, kiszolgáltatott vagyok, pontosan tudom érzékelni, hogy melyikük pszichopata. Senki, a volt betegei közül nem állít ilyet.
A drámai kiválasztás, és a szerelmespár párbajra ítéltetése után nem sok vidámságra számítok a mai adásban, de Bencus rikítózöld pólóban feszítve valami farsangi bulit emleget, így talán megint lesznek vicces pillanatok, ha szerencsénk van. Ha meg nincs, akkor a szokásos…..
harcosDuke 2015.02.10 17:49:41
@Csakazértis én vagyok a királynő: Zárd be magadat, és veszítsd el a kulcsot. Majd Miss Patkányarc kiszabadít. (Sohanapján)
Az újabb tematikus hetet lezáró szavazás vészjósló eredményt hozott, a többség szerint ugyanis Fanni a legesélyesebb arra, hogy médiaszemélyiséggé váljon. De legalább ennek bekövetkezte előtt még vár ránk néhány biztonságos hét, ameddig csak egy BeleValó-ban…..
harcosDuke 2015.02.08 19:26:01
@malevil2050: Most is az előbb rondította a képernyőt a drágád. De már nem sokáig.
harcosDuke 2015.02.08 22:40:58
@Ilyen vagyok: Nem tartozom azon ráérős fszfejek közé, akik egész nap itt verik a nyálukat. Beszólok, és utána várom melyik lökött cuppan rá amit írtam. Egyik válasz se érdekel. Ja és attól még Edina megy haza, már ha az erdélyi romák visszafogadják.
harcosDuke 2015.02.09 06:56:29
@Well...: Előbb gondolkozz, aztán írj. Ha voltak jó Hogyvoltok, azok többsége Sixx nevéhez fűződik. Ha félmilliós öltönyben díszelegnél, akkor se léphetnél a nyomába se.
Most, hogy a magyar közbeszéd legfontosabb szava a geci lett, elég nagy bajban van Fannika: ha Simicska Lajos élő adásban önti a szart a miniszterelnökre, akkor mégis kit érdekel, ha a villában egy műszempilla mögé bújó nő úgy káromkodik, mint Tourette-szindrómás kocsis.…..
harcosDuke 2015.02.07 19:22:03
@zsopicur: Azzal az aprósággal nem számolsz, hogy háromfajta ember van:
1. már utálja Edinát
2. ezután utálja meg Edinát
3. Edina
Ja, és a célközönség, akik főleg szavaznak, a tinilányok, akiknél valamelyik fiú jön be.
harcosDuke 2015.02.08 00:30:42
@másodpéldány: a facen edina vezet...
Úristen, még vannak, akiknek az a rusnyaság tetszik? Itt nem tudok képet berakni, de annak a nőnek már az arcvonásaira van vésődve a gonoszság. Ahogy a műsorvezetésében nem engedett mást szóhoz jutni, legközelebbi párbaján Lilut is leugatja.
harcosDuke 2015.02.08 03:01:45
@eatpray: Dani még Attilától se tanult semmit, hiába mondta neki, miért esett ki, másnap a szennylapnál még savazta Zsu-t. Komplett beképzelt bohócfej. Edina patkányarc, és belül rothad. Mindketten alkeszok. Edina és Dani házasodjanak össze, csak előbb ivartalanítani kell őket, ne szaporodjanak.
Kezdem úgy érezni, hogy valaki a csütörtököt jelölte ki hivatalos tölteléknapnak, a köpködős-ordibálós performanszok lecsengése után ugyanis megint olyan problémák kerültek elő, mint a villalakók egész napos sziesztáját megzavaró zajok, vagy Dennis viszonyulása Fanni…..
harcosDuke 2015.02.06 13:27:20
@Conchobar:" Edina és Laci odakint csak egy hétig lesznek együtt"- Zsuzsa szerint. Ezt kifogásolod. Igazad van nyolc napig is eltarthat a nagy szerelmük.DD
harcosDuke 2015.02.06 13:29:04
@monroe1: Lécci nézd már meg azt az összefoglalót, ahogy én megtettem.
harcosDuke 2015.02.06 14:36:22
@Conchobar: Szerintem most tényleg kellemetlen lenne kimondaniuk, amit Laci és Edina is tud, hogy a szerelmi szál szükséges az összefoglalókba, és anélkül nincs fődíj. Kint ez nem működik, sokkal nagyobb szerelmeknél sem, annyira nem hülyék. Legbelül tudják, de hogy Zsu a szemükbe vágja az hú, de ronda dolog.
Már pont hiányoltam az újabb tematikus hetet, akkor kiderül, hogy az RTL úgy döntött, hogy egy zseniális húzással szembesíti az agyhalottakat, miért tökéletesen alkalmatlanok a hőn áhított tévés karrierre, és elnevezte médiahétnek ezt a vidámságot. Kellett is, mint egy falat…..
Egy remek összefoglalót láthattunk, abból a szempontból mindenképp, hogy volt min és kin röhögni. Bár azért volt bőven pszichózás és jópárszor sikerült elvesztenem a fonalat a Laci-Ádiná tengelyen folytatott párbeszédek során. Főszerepben a pszichózisok Bulikával…..
harcosDuke 2015.02.01 20:59:06
@vastyúk is ..: Ádina mindenbe belepofázik, az a stílus bejön? Seprű lenne a villában már kirepült volna. Nyomorék kis izmaival nyert, hagyjuk.
A csütörtöki összefoglaló középpontjában Robin dupla drámája állt. A kiesésközeli állapot és a választás súlyos dilemmája komoly államférfiakat is megviselt volna, de őt kemény fából faragták, még akkor is, ha ülve pisil. Kiderült továbbá, hogy a szupercuki Macira nem…..
harcosDuke 2015.01.30 19:41:20
@csipkebogyótea: Dani totál részegen anyázott, ő, a minden nő által visszautasított kis senki, olyan dologért, amihez semmi köze se volt. Max az illető csaj majd lerendezi Dennis búráját, megnyugtatlak, nem most. A nagy ész egyetemista most Edina parancsnoksága alatt egy silány közkatona, de ezt se veszi észre, mint ahogy semmit.
harcosDuke 2015.01.30 19:59:17
@csicserierika: Erőltesd, addig leírom, hogy Dennis ötlete volt Zsu mellé királyt választani, mert látta, hogy az aljas trió az RTL ÁLTAL FELADATBA ADOTT utasításokra fittyet hánynak, és ki akarják készíteni a lányt. Még ezt a videót is megnézheted: www.youtube.com/watch?v=AoNlmscVJRk
harcosDuke 2015.01.30 20:42:02
@csicserierika: Tökéletesen mind1 számomra, hogy Dennis meddig marad a játékban. A fontos, hogy hagyják kint Danit, (aki utoljára akkor volt vicces, mikor még a villa előtt Körmendi Gábornak bohóckodott) és a kamu-szerelmespár Laci-Edinát.
Kezdem egy önvallomással: reality-rajongóként én komolyan azt hittem, hogy engem már nem lehet meglepni a szereplőválogatás terén, én már mindent láttam, hallottam, olyan agyatlan egysejtűekkel pedig úgysem lehet a hazai műsorokban találkozni, amilyeneket a Jersey Shore és…..
harcosDuke 2015.01.24 17:50:37
@mocskosmacska: Ok, utálom Bajszos Patkányt, csak rámszóltak.
Ezúttal is bocsánatot kérek a patkányoktól.
harcosDuke 2015.01.24 18:25:25
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Például ezért:
www.youtube.com/watch?v=z1ezYVT06DE
"... egy történelmi karakter a való világok sorozatában", ..."mert ő a leg külőnlegesebb" (a magyar helyesírás nem erőssége a filmnek) "...és nem játsza meg magát..."
Tehát hazafias kötelességük ezek szerint, hogy az erdélyi lányra szavazzanak.
Akkor mi, itthoniak, akik szégyenszemre a határokon belül születtünk, ne hagyjuk, hogy ál-hazafiasságból egy arra érdemtelen nyerje a VV-t. Ennyi.
harcosDuke 2015.01.24 18:38:27
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Mivel csak kérdezgetni tudsz, amit belinkeltem, azon elgondolkodni nem, békén hagylak, nem kötelező gondolkodnod. Pá.
Végre iskolahét! A kiapadhatatlan lehetőségek mekkája, a prímszámokon való izzadás, a lírai műfajok fölötti teljes tanácstalanság és az elcsalt fekvőtámaszok csodás izgalmakat ígérő hete, ami meg a történelmet illeti, az igazi töltények abban rejlenek csak igazán. Ugye.…..
harcosDuke 2015.01.22 08:33:37
@natalja: Ádinát Lacistól kihajítani. Mérgezi a levegőt a puszta jelenléte. Energiavámpír: Laci is csak ara kell neki, hogy az összefoglalókban legyen egy gusztustalan kamu-szerelem. Fanny a szándékos hülyeségeivel legalább feldobja az amúgy abszolút ellaposodott műsort.
harcosDuke 2015.01.22 12:08:01
@csincsilla72: Conchobar 2015.01.22. 08:46:38 Egy kamu-szerelem két oldalról is az: Edina először azt játszotta, hogy akkor is nyomul a Lacikájára, ha az kijelentette, hogy nem jön be nála, a valóságban ilyen nincs.
Fannyra térve az egyik szennyújság úgy állítja be, mintha a munkatársai véleményét írnák, le, de ha figyelmesebben elolvasod egyvalaki nyilatkozik. Nincs olyan ember a földön, akinél nem lehetne találni valakit, aki hajlandó szarságokat mondani, pláne névtelenül - valakire, akit ismer, vagy akire irigy.
harcosDuke 2015.01.22 15:21:07
@natalja: Ok, akkor mondj olyat, aki szórakoztat. Edinától-Danitól-Lacitól el lehet álmosodni, (pornót láthatok jobbat) még szürkébbek Dóri és Robin.

Az egész selejt társasághoz képest találom Edinát szórakoztatóbbnak. Csakis a képernyőn keresztül, együtt én se szeretnék élni egy ilyennel.
  A párbaj előtti utolsó összefoglaló, illetve utolsó előtti, technikailag, de a holnap esti műsor első fele amúgy is csak egyfajta felszopás lesz, semmi extrát nem lehet tőle várni, meg hát amúgy sem, hiszen a lakók élete kezd beállni egy olyan ritmusra, amiből őket…..
harcosDuke 2015.01.18 11:08:05
@Krétagarbó: "bizony meg lehet fulladni fújatás közben"
És most azt képzelem el, ahogy Dennis belezuhan a "fekete lyukba". :)
Mentőexpedíció indul a keresésére...
Bencusnak jól áll a kockás, ezt meg kell, hogy állapítsam, ingben, fosszínű farmerban közli, hogy mióta kiderült tegnap, hogy Zsu a pampulaszájú Lacibetyárt viszi ki magával a hóra, megfordultak a százalékok, de hát ki tudja, melyik versenyző van a fantomképcsalád tagjai alatt,…..
harcosDuke 2015.01.16 12:51:56
"@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "Edina. Szó, mi szó, elviselhetetlen az utóbbi időben, de nem tartom rosszindulatúnak." Akkor most megvéded, mert MÁSOK ekézik, az elviselhetetlen ezek szerint nálad nem ekézés, és mások viszont VISELJÉK EL.
Mondjuk nekem könnyű,mert online játék közben legfeljebb akkor nem nézek oda, amikor Hátultöltős Edinát mutatják, de lassan alapjáratban is üvöltözik, és a hangerőszabályzó nincs itt, kéznél.
Egyébként, ha kifordult magából a többség szerint, akkor az pont azt jelenti, hogy jóindulatúból rosszindulatúba váltott.
Bencust kapjuk karácsony második napján, ráadásul ünnepi göncben, ami jelen esetben egy piros csokornyakkendőt jelent - azt a ruhadarabot, amit civilizált országokban hatóságilag kellene betiltani. A műsor a karácsony, a kúrás és a kinek nagyobb a fasza-verseny jegyében zajlik,…..
harcosDuke 2014.12.27 13:15:07
@nátrium glutamát: Magad adtad meg a választ. Szégyen, hogy logopédusoknak kell a szülők helyett beszélni tanítani a gyereket. Azt sem tudtuk, mi fán terem a logopédus, de mindenki tudott normálisan beszélni.
harcosDuke 2014.12.27 13:47:32
@nátrium glutamát: Gyorsabban érhet el sikert egy gyógytornász, ha ő tanítja meg járni a gyereket.
"Zsút nem azért nem kedvelem, mert kint hagyta a fiát, aki selypít, hanem azért, mert utálom, ha buta emberek okoskodnak. Pláne, ha magukat piedesztálra állítják, hogy majd onnan kényelmesebb legyen lenézni a többieket."
Maradjunk annyiban, hogy ebben tökéletesen egyetértünk.
Lilu egy szvetterben, én pizsamában kezdtem neki a VV7 legutóbbi adásának, a különbség csak annyi, hogy az én pizsamámban nem lehet kamera elé állni. A villa szerelmi sokszögei tovább bonyolódtak tegnap, A Napon, Amikor Lett Volna Párbaj, De Nem Lett, Mert X-Faktor, Ebina kiborult,…..
harcosDuke 2014.12.22 10:24:28
@Conchobar: Villaléte 6. órájában Zsu már keményen kézbe vette .... az eseményeket. :)) illetve Dávid farkát. Humortalan, buta műcsöcs. Percig sem állítottam, hogy Fannival együtt lehetne élni, Reni az én értékrendemben magasabb kategória.
Jön a harmadik adag borzalom, jó hír, hogy ezen kívül már csak egyet kell kibírni. Az eddigiek összefoglalása és az előzetes után lemegy a csillagközi inváziós főcím, és egyből egy tömegjelenettel kezdünk, hogy érezzük, mennyien akarnak idén is fából faragott királyfik…..
21:54 sixx, géza, szabóZ: búcsúzik a villa, meg mi is, kösz a figyelmet, isteni volt itt 120 napon át. Jövünk a VV7-tel. Jóccakát.  21:53 géza: Debil megkapta a lakáskulcsot, ami jó szokáshoz hűen még tutira nincs meg. 21:52 sixx: az RTL nem bíz semmit a véletlenre, odaadja a…..
harcosDuke 2014.05.11 21:19:29
@chloep: Most is érdekes műsort látnánk, ha Viki ott lenne. Ez a két agyhalott csak általánosságokat tudnak mondani, ha nem üvöltöznek.
harcosDuke 2014.05.11 21:27:07
@♥lora: És műsor sincs, ezek beszélni sem tudnak. De örülj, jó példa, hogy a VV7-be csak ilyen szellemileg visszamaradtak jelentkezzenek.
Párbaj van, így Lilu és Bencus ketten a színpadon, 46-54 százalékon áll a fantomképek csatája. Üvöltést várunk, a stúdióba beterelt közönség és az egykori vellalakók is erre hangoltak. A villában Debil és Traktoros egymást kurvaanyázza a szokásos megmondás-feladatban,…..
harcosDuke 2014.05.05 00:18:51
@ő-szinte: Amikor Au és Krisz vitáztak, Iza és Viki végig egymás kezét fogták. Lakva ismerik meg egymást az emberek. Nagy tévedésben van mindenki, aki azt hiszi, hogy Viki gonosz. Szeret kavarni, de közben szórakoztató a bentieknek is. Mivel az unalmas hétköznapjaikat feldobja, elnézik neki, amit kintről sokan nem.
harcosDuke 2014.05.05 00:21:47
www.dailymotion.com/video/x1t1w45_bele-kell-menni-egymas-fejebe_fun
Érdekes részlet Krisz és Au vitájából.
harcosDuke 2014.05.05 00:43:05
@ő-szinte: Úgymond utáltuk Jockey Ewing-ot a Dallas-ban, de nélküle nem lett volna a sorozat, tudom uncsi a hasonlat, de ilyen késői órán nem keresek másikat.
Az egész VV6 egy fostenger, pl. most derült ki. hogy Traki cigizés után mindig köp egyet a földre, ezt a birkát mégis kedvelték.
Lilu van, feketében, lófarokkal a fején (hátul, perverz állatok, HÁTUL), és szokásos vidámságával jeleni, hogy két bula lesz a döntőben, mert Debil nekifeszül Traktorosnak holnap. ha most nagyon geci akarnék lenni, és általában az akarok lenni, akkor aszondom, hogy el is lehetne…..
harcosDuke 2014.05.03 23:18:17
@katicaa a hétpettyes: Elvileg Krisztián érettségizett, Madách: Az ember tragédiájából csak emlékezhetne, hogy Isten mondja Ádámnak: Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, A mű zárómondata, fő mondanivalója.
A mai adást két szegmensre lehet bontani. Volt a reggeli rádiózás, meg a vacsoracssata. Kezdjük hát időrendben. Hajnali hatkor Istenes Bence és a Music Fm Önindítójának műsorvezetői keltik a lakókat. Jó reggelt, jó reggelt! –hallatszik befelé a hálószobába Istenes kellemes…..
A tegnapi adást két részre lehet bontani. Az egyik a villában játszódik, és mint ahogy azt a fekete midi(mini?)ruhában álldogáló Lilu elmondja, a KokkIza-Traktoros vonalon halad elsősorban. Csak vázlatpontokban a történések, mert így 50-60 hogyvót után már simán készen állok…..
harcosDuke 2014.04.23 08:51:54
@kontratenor: Debil kicsit csapja a szelete a hugicának, még egy elütés, de sixx zseniális szerintem is.
Nem lesz ez túl hosszú hogyvolt, mert annyira sok minden tegnap nem történt, de ami igen, az velős és magvas volt. Az RTL II úgy gondolta, az előző két nap történései megérnek egy közönségszavazást, és felteszik a költő kérdést: kit választanának ki a nézők, akik bírnak…..
harcosDuke 2014.04.20 07:56:58
@faszent: Amikor még nem volt meg Krisznek a nő, anyázhatott, az első csók lett a jutalom. (Előtte úgymond hisztizés Teoval nehommá ciróka a csaját, aki még nem is csaja, meg úgymond dubajozozta is rendesen Izát, egy igazi férfi megteheti) Aszem lekoppintom a Krisz csajozós dumáit, meg úgymond cölöp hajlamaim is vannak. www.valovilag.hu/video/238951
harcosDuke 2014.04.20 08:25:02
@Conchobar: Jó, csak annyit próbáltam kifejteni, hogy az anyázás akkor nem riasztotta el a most mártírrá emelt Kriszt, hogy folytassa az Iza meghódításáért folytatott szánalmas harcát. Mert ugyebár azt a Laci-féle párbajnál megígérte. A nő arra kellett csak neki. Bizonyítási kényszer. De mit értek én az alkoholistákhoz?
harcosDuke 2014.04.20 08:59:57
@12 NŐ VOLTAM: Viki szétbomlasztott valamilyen szerelmet? NA, HOGY ÉN MIRŐL MARADTAM LE?
Ez most egy képregényes-animgifes poszt lesz, előre is elnézést az oldalt mobilböngészőről felkereső olvasóktól és igen, anyám jól van, és nem, nem rodázik a piactéren. Enjoy. Kezdődött azzal, hogy a Killer Karaoke nyertesei kaptak jutalmat. Sose látottat. Aztán…..