Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rovidesz

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ..
rovidesz 2013.05.14 19:02:05
@wmiki: en a lanyomnak a te beirasaiddal bizonyitom az allitast , hogy nem szabad terhesen drogozni.

mar erti, nagyon is erti.
rovidesz 2013.05.14 21:36:25
@Acsabi44: engedd el.
"wmiki hiresen ostoba egyugyu fasz". Ezt a batyam mondana ha itt lenne, de nincs itt, en meg ilyet nem mondok termeszetesen.

nemcsak targyi tudast nelkulozi 100% ban, de a logikus gondolkodas sem lakik egy megyeben vele. Meggyozni sem nem szabad sem nem lehet. A baj ott van amikor az ilyen ostoba buta emberek kovetokre is akadnak.
en jol szorkaozom rajta, mert azt hiszi hogy olyan okos mint ide lachaza, ennek ellenkezojet sikerul bizonyitania, gyakorlatilag minden formura torteno hanyasaval. sem nem komolyan venni sem nem vitazni nem kell vele. ha allit valamit a tobbi tv nezo gyereknek , aki esetleg elszedul meg kell mondani mekkora nagy bitang faszsagot sikerul bufogni az iment emlitett urnak, de aztan tovabb kell lepni. A tudomanyt fikazza es vonja ketsegben egy szamitogepen es az interneten. hat normallliissss????:)

a fenti sorok maganvelemynt tukroznek es semmi kozuk nincs a valosaghoz. termeszetesen wmiki nem egy ostoba egyugyu fasz
Naiv ügyfél a kalauz jóindulatára próbált hagyatkozni, de már keményebb idők járnak. Minthogy általában azokat is igyekeznek megbüntetni, akik előre vesznek jegyet, aki variál, azt lehet, hogy egyszerűen lelökik a vonatról: Múlt szombaton kalandos és sajnos rövid utazást…..
rovidesz 2013.05.13 13:24:06
@Supreme*: nem szeretek szemelyeskedni, de beirasaid alapjan csoda, hogy a hetkoznapokat tuleled ekkora IQ val...

ha van bereleted a 26 os kilometerkoig, azaz legalisan jogosan veszed igenybe a szolgaltatast egeszen addig, akkor ez azt is jelenti, hgoy addig a pontig barmikor leszallhatsz meggondolvan magad. Hogy mert nem akarsz budos vonaton utazni vagy mert beszallt egy mehecske. Senkinek semmi koze hozza. AHogy eldontheted azt is, hogy TOVABB utazol es ehhez a megfelelo POTJEGYET MEGVASAROLOD a vonaton. --Remelem eddig nincs benne felfogokepessegedet kihivasokra kenyszerito logikai bukfenc--
namost ha az utas a vita utan meg volt annyira jofej, hogy FIZIKAILAG leszallt ezzel is megoldva a jegykezelo egyetlen -egyebkent folosleges- erveleset, miszerint olyan helyen szallt fel ahol volt jegypenztar, ezzel megoldotta ezt a konfliktust. Nyilvan neked is kalauzokat meghazudtolo mennyisegu mukodokepes agycellad van ezert nem erted ezt a tenyallast. A kalauzok reakcioja jogtalan, folosleges es ertelmetlen volt. es igy is 1128-al tobb karaktert kaptal tolem, mondjuk ugy joszandekkal mint amennyit erdemelsz.
rovidesz 2013.05.13 17:42:22
@Nagyzee: melyik reszt nem erted a " volt ervenyes berlete budapest hataraig mondatnak?

ha minden szo atment, akkor arra kerlek probald meg ertelmezni azt a tenyt, hogy ha utazas kozben az ervenyes berlettel a jobbkezedben es egy cukormentes itallal a balkezedben MENETKOZBEN eldontod, hgoy tovabb akarsz utazni akkor igenis jogosan veszel jegyet a kalauztol. Mert kaptal egy telefont es a csaj akihez mesz az egyel tavolabb megalloban var rad, mert versenyzel a vonat feletti helikopterrel. ERVENYES BERLETTEL eldontheted, hogy tovabb akarsz e menni. ez vilagos e ????
Ismerős, nem? Beugorhat egy Muse szám is, de én most nem erre gondolok. A Stockholm-szindrómát a Wikipédia így definiálja: „A túszok - és a kiszolgáltatott helyzetben lévő emberek általában - szeretetet kezdenek érezni kínzóik, rabtartóik iránt. Olyankor léphet fel, amikor a…..
rovidesz 2013.05.11 16:26:03
@Tisztelt Roll!: termeszetesen. egy pasztor es egy kecske szerelmerol szol a poszt mely a gyonyoru eszaki uj zeland varosban jatszodik. nagyon meghato amikor a vegen a halalos agyan megkoszoni a plebanos a vasarnapi muffinokat. megeri elolvasni, mert remek mu.
Tisztelt Szakértő!   Több kérdéssel fordulok Önökhöz, bízom benne, hogy tudnak segíteni. Van egy 16 hónapos kisfiam, itthon vagyok vele GYED-en. Közben kiderült, hogy jön a kistesó, 13 hetes terhes vagyok. Kérdésem: mikor kell bejelentenem a munkáltatómnak, és milyen…..
A jereváni rádiós bejegyzéshez, mert azt a videót töröltette az MTVA. A felvételen össze volt vágva magyar és német közszolgálati híradó, hogy plasztikusan látszódjon, hol mit is tartanak fontosnak, közpénzből tájékoztatásnak érdemesnek. És míg nálunk sonka körül…..
rovidesz 2013.04.04 04:23:17
@szemkilövetők seggnyalói kíméljenek: melyik reszet nem erted a fair use nak?????
"permits limited use of copyrighted material without acquiring permission from the rights holders. Examples of fair use include commentary, search engines, criticism, news reporting, research, teaching, library archiving and scholarship."
( le kell e forditanom neked, vagy azert megy e az angol ha mar az arrogancia ennyire eros tulajdonsag nalad)

a youtube az MTVA felszolitasara torolte. a feltolto csak ott hibazott h fel kellett volna hivnia valahol a video elejen h ez fair use. siman visszarakja a utube ha ir neki a feltolto. SZerintem azrcbol vissza lehetne venni rendesen nalad. ha nem erted a szerzoi jogok koncepciojat, az ok, csak ne legyen mar ekkora pofad.!
rovidesz 2013.04.04 06:14:16
@szemkilövetők seggnyalói kíméljenek: ok, nem varom, hogy megertsd. lathatoan szellemi kihivasokkal kuzkodsz, es nehez megemeszteni a tenyeket, ha epp nem a te verziodat tamasztjak ala. Nem hobaztatlak, erre van orvosi kifejezes is. ( hu.wikipedia.org/wiki/Kognit%C3%ADv_disszonancia)

a tobbieknek csak: MTVA megkereste youtubeot h toroljenek valamit, youtube automatikusan torol ha copyright claim erkezik ( szerzoi es szomszedos jogigenyles van) a fair use arrol szol, hogy hireket, kritikakat nehany esetben dokumentumfilmet informacios cellal fel lehet hasznalni az eredeti szerzo engedelye nelkul . a hosszunevu baratunk csak frocsogni tud, nemcsak hogy nem ert hozza, de konkretan csak viktorfarkat szopogatja minden beirasnal ahogy latom a bloghistoryban , igy en ot el is engedem...
Dóra szerint kicsit lassan halad a legutóbbi csaló telefonkönyves brigád kiiktatása, mert még mindig küldözgetnek számlának látszó tárgyakat: Már naivan azt gondoltam, hogy a pont egy évvel ezelőtt botrányt kavart Telefonkönyv Magyarország megtévesztő levelein túl vagyunk,…..
Nem engedett fel kézi poggyászként egy gépe fedélzetére a Delta amerikai légitársaság egy értékes gitárt, amely azután szállítóinak hanyagsága miatt összetört. A 10 ezer dollár értékű, 1965-ben készült Gibson gitár tulajdonosa hiába bizonygatta a buffalói…..
rovidesz 2013.01.09 01:38:00
@Kov: megha amugy neked is volt igazad, sot en is azt modnom h basszak meg az ilyen rugalmatlan legitarsasagok, olyan hulye ne legyel mar ember, hogy egy biztositasi csalsast elismersz es a neten lekozolsz....
GFG Blog A nagyvonalúságról 2013.01.06 16:41:02
„Pompeius szobrainak felállításával Caesar a maga szobrainak is biztos helyet szerzett.” (Plutarkhosz: Párhuzamos életrajzok)   Van olyan, hogy politikai érzék. A politikai érzék súgja meg, hogy ebben vagy abban a helyzetben mi a politikailag lehetséges, illetve kívánatos…..
rovidesz 2013.01.06 22:30:18
vessetek meg, de nekem az a velemenyem, hogy :

majdnem minden szavaval egyetertek. en azt gondolom, hogy isten aldasa van nemes vezetonkon, es mindne mozdulata igazolja ezt. A josag, tisztanlatas, szerenyseg es persze a politikai erzek, mind mind olyan tulajdonsagok amik csak kiveteles emberek szemelyeben jelennek meg egyszerre.

Az allampolgarok akik anyagilag tamogatjak akar havonta tobbszazezer forinttal fejenkent, hogy az orszagunk joiranyba menjen pontosan ezt varjak el szerintem a vezetonktol, vezetoinktol.Lasson tisztan, dontson bolcsen, legyen onzetlen, es termeszetesen az egyetlen erdek ami vezerelheti, az az orszag erdeke. Nagyjabol itt is lenne a vege...

Persze lehetne az egeszet ugyis forditani, hogy ezt a tetu szemet mocskos tolvaj gerinctelen aljas fasszopo FIDESZ brigadot nem csak levalltani, hanem sokkal sokkal messzebbre menve, eloszor a magyar ujkori tortenelemben valoban VALOBAN anyagilag elszamoltatni az osszes szarosoru konnyeszemu senkihazi hatterintezmennyel egyutt, akik a havonta befizetett adobol es azt ellopva nemcsak a pofankbahazudnak, de meg be is akarja bizonyitani, hogy az en /mi erdekunkbe teszik ezt.

az aljasabbnal is aljasabb huzas volt a regisztracio, nem beszelve az ilyen jellegu regisztracio, ahol a hataron tuliak( akik nem erzik kozvetlenul a borukon a dontesuk kovetkezmenyet,) konnyitett palyan tudtak volna reegisztralni.

Ez volt a terv, meg a kubatovlistas osszemosas, hogy idoben tudjatok, hany fidesz deroid fog szavazni adott korzetben, hogy akar korzetatrajzolassal torvenymodositassal vagy ellehetetlenitessel meg idioben lepn itudjatok, hogy 100% ra nyerjetek. "ez az orszag erdeke" gondolom.

Persze en nem gondolom, hogy a blogiro hulye, esetleg szellemi fogyatekos. nem egyaltalan nem. En megvagyok arrol goyzodve, hogy nem az. Anyagi erdek es a rosszindulat fura kevereke vezerli, mely megvetessel jar minden normalis nem felazsiai demokratikus rendszerben. Velemenyem szerint akkor is ell kell zavarni es megbuntetni ezt a brigadot, ha mar az MNB teljes tartaekat kitalicskazta, mert bar romokban levo orszag lesz, ( es mar latom ahogy majd a vlasztas utan ket evvel verni fogjak az azstalt, hogy lam lam nincs is erezheto javulas) de nincs mas lehetosege ennek a kis orszagnak.

Ha valami ez a hazaarulas, nem mas. Mert mire ti, a szenny, aki persze kereszteny ertekeket magaele tartva, mint a gyava terrorista, aki gyerek tuszokat emel a magasba, nehogy valaki loni merjen, ti teszitek tonkre az orszagot behozhatatlan karokat okozva. Ti ,amikor mar a testveretek anyosanak baratjanak neven levo svajci bankszamlarol fogjatok a havi penzeteket leszipkazni, ott fogtok rohogni a markotokban, hogy megsem lehetett elvenni az osszes lopott penzt. Az mszp lopott rohadjanak is meg erte, de amit ti csinaltok, az osszehasonlithatatlan karertekben.

ha en lennek felkerve egy orban szobor allitasara, akkor a hazaarulo merev fasz lenne a cime, es egy cement/bronz kompozicioban testesulne meg.

Te meg kedves blogiro, szerintem jobb ha nem irom le mi a velemenyem konkretan rolad, mert az szemelyeskedes lenne, pedig nem is ismerlek, csak a blogodat/cegedet/munkadat.... ( kopes magamele)
A tandíjjal kapcsolatos helyzet egyre inkább kezd hasonlítani a viccre, amikor egy ködös napon a kapitány észrevesz a hajója előtt egy közeledő fényfoltot, és felveszi vele a rádiókapcsolatot: - Azonnal térjen ki észak felé 15 fokkal! - Javaslom, hogy ön térjen ki dél felé 15…..
A Peta nemzetközi állatvédő szervezet imádja provokálni a közvéleményt. Vagy botránykeltő hirdetésekkel próbálják meg felkavarni az állóvizet, vagy a szexet használják erre a célra. Eddig többnyire nőket vetkőztettek (akik inkább meztelenre vetkőztek, minthogy szőrmét…..
Az eddigi bejegyzéseimben többféle megközelítésben bíráltam a regisztrációt: gyakorlati-technikai érveket és filozófiai-elméleti megfontolásokat is igyekeztem felsorakoztatni. Egy szempont azonban kimaradt: milyen politikai érdek húzódik meg a bevezetése mögött. Számomra…..
Lehetne ez a mai - azeri gyilkos kiadatása - hír kapcsán megszületett sajtóreakciók összefoglalása. Vagyis, a közbeszédet akkortól érdekli ez az egész, ha Örményország legmagasabbrendű nemzetközi kiakadása az angol nyelvű sajtón keresztül (!) elér hozzánk. Pedig a KIM már…..
rovidesz 2012.09.02 04:50:09
@Istenadta: oszinten vegigneztel jopar cimlapot?:))) kicsit fullentesz e? vagy kicsit nem beszelsz e mas nyelvet e? vagy csak bofiztel e?

ez cilapon volt csak ugye penteken.

www.washingtonpost.com/world/europe/azerbaijani-military-officer-serving-life-for-murder-in-hungary-is-freed-when-sent-home/2012/08/31/8aae7450-f371-11e1-b74c-84ed55e0300b_story.html

tudom tudom ez egy kamu washingtonpost nem az igazi. meg azt is tudom, hogy megnezted ezt is, de hat csak nem talaltad.

amugy a dundi ujjaiddal ha bepotyogod a kulcsszavakat a google ba, ott a talaltok kozott csak a news t emeled ki, maris sajat magadat vagod arcon.
rovidesz 2012.09.03 08:25:08
@Istenadta: latom a magyar szovegertessel is gondok vannak:)

"cimlapon volt penteken"

okoska...
Mostanra bizonyára minden kedves olvasónk megkapta a miniszterelnök legutóbbi (2010 óta egyébként a hetedik) levelét. Ezúttal nem konzultálni kíván velünk Orbán Viktor, hanem tájékoztatni a nemrégiben bejelentett 10 pontos munkahelyvédelmi akciótervről. (Erről szóló…..
Elgondolkodtál már azon, miért nem mondják neked, hogy hordj sisakot autózás közben, vagy a fürdőszobában? Pedig az autózás és a fürdés is veszélyes üzem, a hírekben szinte egyebet se hallunk. Szemünkre vetik néha, hogy miért nem propagálunk a blogon mindenféle hadi…..
..
rovidesz 2012.08.12 07:14:52
@Dr.Betépett felhasználó: a kutya az okosabb mert megkeruli a medencet, igy nincs extrem sport, meg ra fog bszni en mar lattam a film veget:)
Malek Andrea, Mező Misi, Caramel, Somló Tamás, Blake Shelton, Christina Aguilera, Cee Lo Green, Adam Levine, Tom Jones, will.i.am, Seal, Keith Urban. A látszólag eklektikus lista tagjaiban egy közös pont van: mindannyian a The Voice című énekes tehetségkutató valamelyik formátumának…..
Önök kérték: az volt a szándékom, hogy megvárom, amíg kiderülnek az előzetes regisztráció (=feliratkozás) pontos szabályai, de a hozzászólók nem is annyira finom nyomására (lásd írástudók felelőssége és társai) úgy döntöttem, már ezen a ponton is elmondom, amit…..
rovidesz 2012.08.02 19:00:21
@Ad Dio: es ki mondja neked, hogy a bizonytalan, az nem gyujtott be informaciot? hol olvastad? szerintem ha szembe kene allitani egy agymosott biztos szavazo aki ha a fidesz szuzlanyokat aldoz fel percenkent a lanchidon akkor is biztosan rajukszavaz vagy az aki nem tudja eldonteni melyik a kisebbik rossz vagy epp a nagyobb jo ezert az utolso pillanatban dont, akkor en az utobbinak adnek hitelt...
Subba Tótisz mém 2012.07.26 12:35:00
Amennyiben lemaradtál volna a tegnap megjelent Tótisz András interjúról, mindenképpen olvasd el. Persze aztán a szuper kis összefoglalót is a Mandineren. Az erre épülő Mém Tumblr Mit tud tenni utólag egy fordító, ha belefut egy olyan hibába, hogy a népszerű zenekart, a Kings of…..