Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b0risz

942 bejegyzést írt és 710 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Szilícium-völgy (Silicon Valley) című sitcom indulásakor én nagyon féltem attól, hogy ez tipikusan az a sorozat lesz, amit nagyon kevesen fognak szeretni, mert a témája, az amerikai techmelegágy belső poénjai, a nörd/geek/lúzer szereplők kínos viselkedése, csak egy ideig lehet…..
b0risz 2017.04.15 07:39:39
@sixx: áhááá!
„Jajj de fog ez holnap fájni” – mondta egy kígyómozgásban ide-oda tekergő nő a rogyasztott lábbal rugózó párjának a Papp László Sport Aréna küzdőterének leghátsó sorában, péntek este fél tíz magasságában. Közben a pultnál otthonról kiszabadult családapák próbáltak udvarolni a büfés lányoknak olyan…..
b0risz 2017.02.25 13:46:59
comment:com Búcsúzik a Csajok 2017.01.09 09:00:00
Nyugi, nem most, a hatodik évaddal. Aminek itt az első előzetese. A pilot óta nem láttam belőle semmit, érdemes bepótolni?..
Hétfő este elkezdődött a Csajok hatodik, egyben utolsó évada. Kevés sorozat váltott ki olyan indulatokat, mint a Csajok, aminek lelkes imádói és elszánt gyűlölői éveken át kínozták egymást (többnyire online) vitákban. Sokat kockáztatott és nagyot nyert az HBO ezzel a sorozattal. A nézettsége ugyan…..
Paris Jackson panasza miatt végül nem adja le a Sky a Michael Jacksonról szóló műsorát, a félórás epizód a Sky Arts Urban Myths sorozatában ment volna adásba. A csatorna azonban pénteken közölte, hogy nem vetítik le. Hangsúlyozták, hogy "nem volt szándékukban bárkit is megbántani" a műsorral,…..
b0risz 2017.01.15 12:40:28
@mollyhooper: fura, hogy senkinek sem tűnik fel, h jacko "gyerekei" hófehérek mindketten. nincs bennük semmi negroid rasszra jellemző vonás.
Van az angolban egy pompás kifejezés, a screen presence. Ez, a magyarul nagyjából színpadi jelenlétnek fordított dolog azt takarja, hogy a színésznek megvan a karizmája, modzsója, mindegymije (benne van az X a faktorból) ahhoz, hogy amikor képernyőn van, nézzen ki bárhogy, sminkeljek bárminek,…..
b0risz 2017.01.13 23:19:53
@kneissl: ez nekem sem esett le. egyáltalán nem értettem.
b0risz 2017.01.14 14:41:55
@sixx: ööö, izé, a levélírós jelenetben nem értettem, mitől undorító a letérdelés v mi
Bár csak pár hónapja debütált a Quimby Forradalom című száma, hamar slágerré vált, és jó úton van afelé, hogy a zenekar kultikus státuszú dalai közé emelkedjen, ahogy tette azt a Kivándorló Blues három évvel ezelőtt. Utóbbihoz egyébként témaválasztásában és hangulatában is közel áll: mindkét szám…..
b0risz 2016.11.19 20:42:33
@pejoratív igazgató: az megvan, hogy a szám címét a zenekar írja így, mindkét szó kezdőbetűjét naggyal?
Az Ash vs Evil Dead második évada nagyjából 5 percet vár azzal, hogy valakit széttrancsírozzanak és darabokra szeljenek egy láncfűrésszel, és ez így van jól. Vannak sorozatok, amiket történelmi részletesség, mély karakterek, átélhető dilemmák, vagy jól felépített konfliktusok miatt nézünk. Az Ash vs…..
November 18-án jelenik meg az új Metallica-lemez Hardwired...To Self-Destruct címmel. Egy dal már kijött róla korábban, most itt a másik, ez terpeszkedik fentebb egy klip kíséretében. Ezek alapján szerinted..
Fontos rögtön leszögezni, hogy az HBO új sorozata, A kenderfutár nem való mindenkinek. HBO GO-n már elérhető, az HBO 3-on pedig vasárnap este 11 órakor vetítik le. Eredeti neve High Maintenance, ami egy Vimeora készült websorozat volt, majd az HBO még 2014-ben meglátta benne a potenciált és…..
Mint az közismert, bizonyos zenészek hajlamosak élből elutasítani az újításokat, és semmiben sem bízni, ami nem legalább negyven kiló, vagy nincs benne elektroncső. Pedig néha az új technológiákra is érdemes figyelni, hiszen számos problémára kínálnak gyors és egyszerű megoldást. Hangolnia például…..
b0risz 2016.07.26 20:25:14
@parajos tank: ez hirdetés, de tényleg fura. mintha nem lenne már régóta ezer jó hangoló app
Bár 2007-ben már készült egy film A ködből a Walking Deadet is jegyző Frank Darabont rendezésében, most újabb mozgóképes adaptációt kap a horrorfejedelem 1980-as rémtörténete. A sztori a szokásos King-alapfelállás: furcsa köd ereszkedik egy amerikai kisvárosra, mindenféle természetfeletti rémek…..
Ha beülünk a moziba, teljesen természetesnek vesszük azt, hogy azt halljuk, amit a képen látunk. Valójában egy film hangi világának megteremtése jóval bonyolultabb feladat, mint ahogy azt elsőre feltételeznénk. Ma már a legtöbb filmes produkció esetében sokszor több hét vagy hónap alatt készül el az…..
b0risz 2016.02.25 22:05:58
@Nihil_AK: igény van, legyen még ilyen!
UPDATE2: valóban nem lehet párhuzamot vonni az MTVA és az RTL húzása között, az előbbi (Jakupcseket szinte adásból kirúgni) gyökérség volt, a másik egy üzleti döntés, amit ráadásul korábban meghoztak. A posztba nem írok bele viszont mert maradjon csak itt a mellélövés is.…..
b0risz 2015.12.23 10:40:22
Múlt héten, még az Aranyglóbusz-bejelentés előtt a színészek céhe (SAG) is bejelentette hagyományos, SAG Awards nevű díjainak jelöltjeit, nagy meglepetés nincs köztük. Lista az ugrás után, vastaggal szedve a mi kedvenceink. Legjobb színész (tévéfilm, mini)IDRIS ELBA / DCI…..
b0risz 2015.12.21 23:24:25
@inebhedj - szerintem: iszonyat nagy teljesítmény, amit a srác művel a mr robotban. biztos nehéz elhinni, de egy színészi teljesítmény akkor igazán jó, amikor nem látsz színészkedést, amikor a figura tényleg ott van, nem eljátsza valaki. főleg az ilyen introvertált, 'alig-élő', igazán apró nüanszonkból felépített karaktereket borzasztó nehéz megfogni és hitelesen alakítani.
jim parsons állandó jelöltsége/díjazottsága pl ezért is érthetetlen és unalmas számomra, miközben clive owent szarba sem veszik, pedig a the knickben csodálatosat játszik. (tudom, nem egy műfaj, még mielőtt)
Tavaly ősszel kezdte meg újjászületését a Zanzibar majdnem eredeti felállása. Visszatért a fedélzetre az eredeti gitáros, Nagy Gábor, így az első tagságból egyedül a Tankcsapdában játszó Sidi hiányzik. Ekkor indultak el a hetedik nagylemez munkálatai is. A nyolc új dalt…..
Nagyon vártuk már a láncfűrészkezű Ash Halloweenre időzített tévés visszatérését, mert már a korábban kiszivárgott werkvideók és előzetesek alapján is egy patakvérben úszó, menően retró állatkodásnak tűnt. Nem csalódtunk: Sam Raimi és Bruce Campbell pontosan…..
b0risz 2015.11.01 21:10:02
@Leadfoot: a második rész a legjobb.
Az AMC műsorán kell keresni a svéd eredetiből készített angol remake-sorozatot, amiben egy olyan alternatív világban járunk, amiben az emberre kísértetiesen hasonló androidok tök természetesek és mindennaposak, de persze párral közülük valami nem stimmel, és ebből kifejezetten…..
Ha valaki eddig azért panaszkodott a The Walking Deadre, hogy nincs benne elég zombi, a hatodik évad nyitórésze után elégedetten dőlhet hátra, mert annyi zombit soha nem láttunk a tévében (de szerintem filmen is csak a Z világháborúban), amennyit a Greg Nicotero rendezte…..
A kamera mögött Jagger (igen, AZ a Jagger), Scorsese és Terence Winter, előtte Bobby Carnavale, Olivia Wilde, Ray Romano és Andrew Dice Clay. A téma a hetvenes évek zenei forradalma, bemutató 2016 január.  ..
"A múltkori viktoriánus hajviseletek ellenpontjaként Yks - egyetlen hölgyszerzőnk - küldte az alábbi válogatást a nyolcvanas évek amerikai menő frizuráiról. Érdekes összeállítás az biztos. Ahogyan ő sem, én sem tudtam épkézláb bevezetőt írni hozzá. :) Szóval csak dőljetek hátra és élvezzétek."-JTom..
b0risz 2015.09.26 07:17:20
@LoveKills: attól még elképesztően vicces mindegyik.
Bár mind a színészek, mind a Trónok harca sorozat készítői megerősítették, hogy Havas Jon  karaktere meghal, és nem lesz tovább a sorozatban, most mégis ennek az ellenkezője tűnik igaznak. A Jon Snowt alakító Kit Harington egy interjúban kotyogta el magát, lehet hogy akarata…..
Olyan, hogy magyar sorozatgyártás, tulajdonképpen nem létezik. A köztévé próbálkozik, pontosabban a Kálomista művek, de sem a Munkaügyek, sem a Fapad nem az igazi, bár akadnak jobb pillanataik, a Hacktion meg egy vicc volt ugye. Volt aztán Marslakók, meg még korábban Tűzvonalban,…..
b0risz 2015.09.04 15:14:26
@Chief Brody: miért abszurd? szerintem te kevered a tragédiát a drámával.
b0risz 2015.09.16 16:03:06
@Chief Brody: baszki az összes sorozatbuzi érti, mi az a dráma. ez meg egy főként sorozatbuziknak íródó oldal. mit nem értesz ezen?
A USA Network akkorát robbantott az újonc Mr. Robottal, hogy már a pilot tévés bemutatója előtt le kellett adni a rendelést a második évadra, és az utóbbi hetekben Amerikában kisebb jelenség lett a sorozat, miközben a nézők vadul szőtték az elméleteket, hogy éppen mi az isten…..
b0risz 2015.09.15 17:49:01
@KisBéla: tyrell karakteréhez nagyon kellett az az arcbatolt homobaszás. fel kellett fognunk, hogy a csávó bármire, szó szerint bármire képes, hogy elérje, amit akar. egy beteg egomán pszichó a figura, én értem pontosan miért volt az a jelenet.