Regisztráció Blogot indítok
Adatok
histvan

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvége általában a Tv2-é szokott lenni, szombat-vasárnap családi üzemmódba vált az ország, és ugye a Tv2 még mindig úgy él a nézők fejében, mint a közszolgálati kereskedelmi tévé. A családbarát csatorna. Arról már nem is beszélve, hogy vasárnap Napló, amit legfeljebb…..
Ma reggel írtunk a 24, a Hősök és a Szökés sorsáról, de van még egy rakás sorozat, velük vajh mi lesz? Az LA Times és a thefutoncritic.com alapján most összeszedjük, hogy ki hogy áll, és ez kábé mire lesz elég. Nem elfeledni, hogy ha végetér a munkabeszüntetés, minden áll…..
histvan 2007.11.08 18:47:06
Ha egyszer egy biznisz bedörren, ugye. A TV2-s tehetségkutató műsorok új darabját láthatjuk pénteken. Mondjuk ez a tehetségkutatós sztori igencsak lefelé ívelt a vége felé, a Megatánc nyúlós, sűrű unalomba fulladt, ha jól emlékszünk. De reménykedjünk, hogy a 'műsorvezető…..
histvan 2007.08.18 01:19:17
Nagyon belehúz a Viasat, megvették ugyanis az F/X bulvársorozatát, a Dirt című idei mérsékelt sikert, ami leginkább arról híresült el, hogy az egyik részben a két egykori Jóbarát (Courtney Cox mint Monica és Jennifer Aniston mint Rachel) csinált valamit, amit…..