Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L.Kriszta

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A:Amazon Mintha nem is lett volna 2011.02.05 17:04:00
Egyedül vagyok. Ülök egy még idegen szobában, és azon veszem észre magam, hogy nem értek semmit. Egyedül egy kis lakásban, amelyet nagyon nehéz megszeretnem. Hiányzik a régi lerobbant kis lakás, amelyben hárman tengettük az életünket. Hiányzik, hogy már nincs kivel beszélgetnem…..
A:Amazon Igénytelen városlakók 2010.08.15 13:40:00
Budapest, Budapest. Milyen szép is lennél. A város tündököl, mégis a szagok üvöltők. Széklet és vizelet minden mennyiségben, és senkit sem érdekel az eredménye. Szinte minden második ember a városban állat tartó, ám gazdinak nem minden esetben való.Nos igen. A város tele van…..
A:Amazon Fáj a magány 2010.08.14 19:42:00
Üvölt bennem a fájdalomMegöl a párom hiányaCsak távolodom, távolodomS nem tudom mikor láthat.Félbeszakadtam,Elvészett szívem párjaMi lesz ha ez így maradSzívem örökre félbe szakad.Szívem otthona elvészPárom szíve se élhet többéMindketten eltűnünkA világnak már nem is…..
"A pályázatok elbírálása alapján nem az Ön kinevezése mellett döntöttünk. A végzettsége nem felel meg a kiírt követelményeknek. A bizottság döntése alapján a munkakört más pályázóval töltöttük be. Nem Ön nyerte az állást. A kiválasztás során sajnos nem Önre…..
A:Amazon Amikor már minden mindegy 2010.08.02 13:56:00
Egy állásinterjú, azután még egy és utána már mindegy. Sokszor annyira stresszes helyzetet teremtenek a HR-es kisasszonyok vagy urak, hogy a kedvünk is elmegy az egésztől. Számos állásinterjún vehettem részt az elmúlt egy évben. Érzéseim vegyes hatásúak. Reggelente felkeltem,…..
L.Kriszta 2010.08.03 08:29:25
@V.É.: Örülök hogy tetszik amiket írok. Annál a résznél aminél nem értettél egyet, ott nem kimondottan azokra a munkákra gondoltam, hanem a közmunkákra leginkább. Lassan ezekre is a diplomás embereket fogják kiküldeni, mert a segélyekből élő leginkább kisebbségieknek nem tetszik a munka. És én ezt tartom felháborítónak.
Hazánk bajban van. Újabb megszorításokra készül a kormány. Legalábbis ez a hír terjeng az éterben.Ebben nincs is semmi meglepő. Ha nem takarékoskodunk, nem fejlődhetünk. Tehát  nem az elérendő cél a hibás, hanem a végrehajtás módszere. Mint minden alkalommal, most sem…..
A:Amazon Összejön egyszer?! 2010.07.19 14:55:00
Már egy éve annak a percnekmikor kiléptem a való a életbe.Vágyakkal, álmokkal teliláttam a világ szörnyeit.  Csalók, hazugok, tolvajok társaságábancsak ez maradt az élet viharában.Próbálom túlélni a világ kínját, bajátde nem igazán látom a boldogság…..
A:Amazon Miről is lehet ma írni? 2010.07.19 10:24:00
Ifjonc újságíró gyakornokként egyszer azt mondták nekem, arról írok amiről akarok csak időben kész legyen. Nos én írtam egy rövid ám velős glosszát a kollégiumi helyzetekről. Mezei poloskák, hangyainvázió, csótány járás. Meggondolatlan kijelentésnek bizonyult a bármiről…..
Minen fiatal lány álma az első romatikus csók. Velem sem volt ez máshogy 14 évesen. A szüleim megleptek egy montenegrói nyaralással. Tengerpart, csodás apartman, tengeri herkentyűk, várrom a tengerparton, csodás éjszakák. Születésnapi ajándéknak tökéletes volt. Ismerősünk…..
Minen fiatal lány álma az első romatikus csók. Velem sem volt ez máshogy 14 évesen. A szüleim megleptek egy montenegrói nyaralással. Tengerpart, csodás apartman, tengeri herkentyűk, várrom a tengerparton, csodás éjszakák. Születésnapi ajándéknak tökéletes volt. Ismerősünk…..
Túlképzett fiatalok, munkanélküliség, és a cégek, ahol munkaerőhiány lépett fel. Számtalan meghirdetett munka, de állásinterjúra már nem kell elmenni. Ez jellemzi most egy fiatal életében a pályakezdést.   Hírekben, lapokban azt olvasni mennyire nehéz lesz elhelyezkednie…..
A jelenlegi magyar celebeknek nevezett emberek, tudatlanságukkal, tanulatlanságukkal, és sok esetben szégyenteljes viselkedésükkel kerülnek rivaldafénybe. De hol vannak az értékek, tendenciák, amiket valójában kellene tanítania a médiának, és ezeknek a sztároknak? Hol van az a…..