Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tom(HT)

11 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A JSLIST ruhához külön vegyvédelmi kesztyűt használnak. A kesztyű vastag és jó minőségű gumiból készült, továbbá a méret és egyéb azonosító számok feltüntetése mellett, rákerült két figyelmeztetés is: ne használjuk elektromos munkára és tűzoltásra.   A…..
.....Mivel nem is kell. Kellemes Karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok a Haver Team olvasóinak és nem olvasóinak egyaránt. :) Kívánom,hogy teljenek boldogságban és rendben az év maradék napjai.Kockaságot hanyagolni,hiszen a Karácsony családi ünnep,és inkább menjetek…..
Üdvözletem emberek! Van pár hírem: Hát az egyik az lenne ,hogy megfáztam homlok és arcüreg gyulladás... Nagyon szerettem. Aztán egyszer mikor haverommal akartam beszélni mikrofonon kaptam a sorstól egy jó nagy pofont... Mivel ráébredtem, hogy elszakadt a mikrofon vezetéke…..
Haver Team Doom 3 2010.12.05 18:29:00
Gyerekkorom játéka volt a Doom2.A gonosz pixelszörnyecskék soha se hozták rám a frászt,helyettük vigyorral löttem agyon őket sörétesemmel,máskor mászkáltam rejtett fegyverekért,lőszerekért.....fúúú,azok a szép idők. Most,már régóta kiadták a mesésen szép Doom3-at...a…..
Haver Team Elnézést... 2010.11.21 21:34:14
Bemutató eléggé késni fog,mivel ezen a hónapon rahedli középsuli-program van meg volt.Éjszakázás,Gólya-bál meg a PóverPonty prezentáció bemutatása.....és ez még nem minden.A játékot még tesztelem és keresem a vicces,érdekes,és furcsa dolgokat benne.Elég ijesztő…..
Haver Team Műsorváltozás 2010.11.02 18:09:00
Mivel a gépemen nincs hely Fraps videóinak és videófelvételre 1-es,ezért a Vivisector videókészítést sajnos nem fogom megtenni.Lehetséges hogy egyáltalán nem is fogok videót csinálni.Ha mégis,az....az meg jó,nem? :)Na de elég a szófecsérlésből,hiszen kérditek,mi ez a…..
Elnézést a késésért....suli egyszerűen elszív minden energiát meg időt..... Egyesek voltak elég bátrak és összeszedtek 100 okot amiért "nem szeretik" a Modern Warfare 2 nevű nagyszerű játékot.Hogy humoros-e?Garantáltan! Akkor íme a videó :) A 92-es mindent…..
Haver Team Baj van 2010.09.14 18:52:47
Gépemnek annyi.A játékok várhatnak.Remek.Kezd elmenni a kedvem a játék-irogatásról és a folyamatos igérgetésekről.Legszívesebben itt hagynám ezt mielött katasztrófa lessz a vége.Nekem is beköszöntött a suli,és megpróbálom egyáltalán újrainstallálni a gépet...extra…..
Haver Team Egy ideig nem leszek 2010.08.27 21:36:25
Elnézést kérek,de lehet hogy egy hétig nem fogok feljönni HaverTeam oldalra......és ülni tesztelni játékot.Már befogtam a következő alanyt,elődjéről fogok is írni bejegyzést.....a folytatásáról meg videót fogok csinálni,annyira jó :)"Azt a játékot" be fogom majd…..
Haver Team Nos..... 2010.08.15 11:19:28
Na,akkor helyzetjelentés: Nem halad über-gyorsan a játék tesztelés,mert: 1.A játék nincs kipörgetve. 2.Még keresem a vicces dolgokat benne.Előre megsúgom,hogy hiába rakta CENEGA mappába,nem érzem azt az érzést.....pedig én is Mesterlövészeztem..... 3.Bemutatnák más játékot…..
Haver Team This is Soap! 2010.08.08 17:15:00
 Sziasztok!Körübelül 15 perce beszéltem Lajával ,hogy szivesen segítek neki a Haver Team Blog fejlesztésében , és ő nagy örömömre elfogadta a segítségemet.Szerkesztői jogommal élve szeretném feldobni a blog témakörét..köztük friss játékokról fogok HD GamePlayeket…..
 Nem rég a haverokkal megnéztükk a "Zombie Land" c. filmet.Szeretnék róla egy beszámolót írni.Igazából ez szerintem egy horror-vígjáték.Személy szerint én nem nevezném ezt horrornak mert semmi rémisztő nincs benne,inkább undorító és gyomorforgató(vannak benne…..
Elnézést a késésért,de hát nyár van......annak meg hatása van rám. Agy-irányítás?Telekinézis és tűz-dobálás?Kinek kellenek már az uncsi MP5 és a rakat AK,ha agyaddal bármit irányíthatsz,robbanthatsz,mozgathatsz és egyéb mókát csinálhatsz? A mai játékban ezeket…..
Haver Team Haladok... 2010.08.04 20:55:19
A játék értékelése lassan véget ér,és ki is rakom.....csak még rendesen meg kéne fogalmaznom. :) Mikor belefogtam,mindent írtam,a lényeget kivéve.....cumi.Holnapra igyekszem befejezni.Természetesen a sors elém is rakta következő páciensemet egy jó kis véres akciójáték…..
Lama GameZ Psi Ops 2008.01.29 19:28:01
Gondoltam, fikázni fogom a Psi Ops-ot, mivel elégé szar játék. :D Csak 1 a baj, ez annyira szar, hogy telepítés után nem indul a game. Ami megdöbbentő ebben, hogy a lemez EREDETI. Ilyet se veszünk többet.... :D..
Haver Team Napi szemétség :) 2010.07.25 14:14:51
Minap találtam egy érdekes és egyben vicces videót.Szerintem sokak által ismert játék az amikor az egérrel az egyik helyről  másikra elkel húznod a kurzort csak ne érintsd a falat,és ha elszúrod BUKTA!Ennek van egy szívatósabb fajtája amelykor ha elszúrod az utolsó pályán…..
Haver Team Megvan 2010.07.21 21:00:12
Első alanyom megvan,de mivel apa kiszabott egy "játék-határt"(=idő,mennyi ideig lehet bekapcsolva a saját gépünk) ezért lehet hogy a munka akadozva fog menni.De menni fog :)Ezzel a játékkal már vagy 1-2 éve nem játszottam,egy ideig nem is fogok,írni fogok róla.Szerencsére…..
Haver Team Új tag... 2010.07.18 19:49:00
Üdvözletem emberek... Egy kis hírt szeretnék veletek közölni.Amint tudjátok Lekvár barátom (cigi)szünetet tart...vagy rosszabb esetben be is fejezi örökre... Amit tudni kell rólam,hogy én csapatjátékos vagyok.Ezért,hogy ne legyek egyedül beszerveztem egy régi osztálytársam és…..
Tom(HT) 2010.07.20 19:36:12
@Lekvár (HT): Very funny,buddy....:)

@Laja (HT): Azt jelenti,hogy Ő(avagy én) visszatért,vigyázat!....