Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lilieth

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt az egyszeri mozilátogató is tudja, hogy jó magyar szokás szerint a költekezés nem áll meg a jegyvásárlásnál, a filmhez elengedhetetlen a csámcsogás és a szürcsölés, aminek borsos árát a multiplex előszeretettel be is hajtja. Azt azonban sem a Homár, sem Erika nem tudta, hogy…..
"Az elmúlt időszakban ismét terítékre került Cséry-telep sorsa, ám úgy tűnik, mindez csupán a lakosság megosztását célozza. - Egy szocialista kiadvány csúsztatva magyarázza Tarlós István gondolatait, s azzal riogatja a lakosságot, hogy szemétégetőt tervezünk a…..
A minden reklám hazudik tézisre 2009-ben kellett rádöbbennie Viktornak, aki trópusi páratartalmú otthonából szeretett volna mérsékelt égövit csinálni a Henkel páraszívó tablettájával. Mint ahogy az várható, egy kétezer forintos koronggal nem lehet kiváltani egy 60 ezres…..
UPDATE!!!Pólós Feri beélesítette a webshopját, ahol mindenféle kanyar nélkül tudtok rendelni tardás pólókat! Itt és mostantól csak itt! Végre kikukázhatjátok a kamu D&G partipólóitokat, meg a bálás kínai edhárdikat! A Deutsch Viktornak tartozott egy csávó egy elég…..
Lilieth 2009.05.10 19:28:03
@feltételes reflex: Őőőőő... mert nem volt a kínálatban? Se pántos, se ujjatlan, konkrétan mert se női :D
Pedig a vékony törékeny alkatomon biztosan jól mutatna, hogy odabaszok, és mindenki beszarna. A röhögéstől :D
A szerelmet mindig megölik az olyan apró részletek, mint a fül, a hát, az orr vagy a test maga. A történet időbeni átfutása 3 hónap. Megismerkedtem Imrével. Elbaszott egy neve van gondoltam. És akkor még nem tudtam a vezetéknevét: Lukas. Lukas Imre. Így hívták. Vagy legalábbis…..
Ha valakire keményen rápörgünk, akkor viseljük a következményeket, mondhatnánk. De legalább rendesen megírt történet, sok részlettel, éjszakai telefonhívásokkal és lerészegedésekkel.   Hello   Friss sztori. Én (lány) 27, Ő 36. Futólag már ismertem, mivel jó pár…..
Jó fél évvel ezelőtt azt gondoltam: itthon ülő kicsi mamiként, aki kicsi babájától nem tud se tévézni, se újságot olvasni, érdekes lehet a TV2 SMS hírszolgáltatása, hiszen megírják, mi a legfontosabb, és ha én is úgy gondolom, legfeljebb jobban utánajárok. Megrendeltem hát:…..
Lilieth 2009.02.01 09:57:46
Az élethosszig tartó tanulás korában nem annyira meglepő, mint amilyen mulatságos, amikor jó kommunikációs készség mellé motivációs levelet kérnek a rakodómunkásoktól: A Budapesti 7 Nap ingyenes kiadványt (2008-04-10-i szám) böngészgettem unalmamban a legkisebb helységben,…..
Az APEH mindent megtesz, hogy felzárkóztassa a lakosságot az 21. század elvárásaihoz, extrém esetben bújócskára is hajlandó, mint azt Imitto Gyöngyösön tapasztalta. Figyeljük meg a közönségtájékoztatás jellegzetes 60-as évekbeli formáját, amikor még csak ismerkedtek a…..
Most érdemes háziállatnak lenni, annyi hülyeséget lehet a boltokban találni, amit már a kínjában túlfogyasztó vásárlóknak találtak ki, hogy ihaj. Nelson a Fressnapfban találta például ezt a kutyasört, ami a Homárnak is megvolt fotón egy ideje, csak elfelejtette berakni. Az 500…..
A Homár felhívta bankos ismerősét, és most már tudja: nem csak az OTP nem utal lakástakarék-számláról idegen bank folyószámlájára, ilyet egyik bank sem tesz. A válasz frappáns de az ügyfél számára érthetetlen: a takarék-számla speciális technikai számla, ezért nem lehet…..
A fantomtartozásnál csak a fantomszerződés jobb, bár nyilván a két dolog együtt jelentkezik. Spidermensc néhány éve az OTP-vel kacérkodott, de mivel elfelejtették aláíratni vele a szerződést, nem tudta beüzemelni a számláját. Ami röviddel ezután megszűn, viszont azóta egyre…..
Még egy autóvásárlós borzalom mára: két hónap alatt már majdnem sikerült átadnia a rendelt gépjárművet a Suzuki Ásznak, de még az első törlesztőrészlet is megelőzte őket: A Suzuki Ásznál megrendeltem az új autómat, amelyhez banki kölcsönt is igényeltem. A szerződésben…..
Hadd kezdjem egy pár napos, személyes emlékkel: megyek le Újpest Központnál a metróba, a jegykezelő készüléktől két méterre álló ellenőr végignézi, ahogy lyukasztok. Haladás közben mutatom a jegyet, sietnék le, mert hallani, hogy indulóban a metró, amikor a fickó kéjes…..
Lilieth 2007.12.01 16:07:21
chicken · homar.blog.hu/2005/04/10/vegyi_tamadas_husvetra 2007.12.01. 10:11:25

Detto. Ha éves bérlet, az már biztosan hamis, és belémkötnek. Na ennyit arról, hogy mert utazzál érvényes jeggyel vagy bérlettel, és akkor nem kerülsz ilyen szituációba... Dehogynem... Én megúsztam a verést, mert nőnemű volt a droid, aki belémkötött. És amikor tájékoztattam arról, hogy éppen ráérek megvárni vele a közeget, akivel fenyegetőzött, már nem is volt olyan fontos...
Az M7-es Siófok-sóstói pihenőjében lőtték ezt a vidáman rímelő üzenetet, Csoki küldte be, mi meg nem értjük, a vécékefe miért vált ki olyan gyakran humorizálási kényszert...
Lilieth 2007.11.12 16:05:36
Ághassy kolléga, a világ legjobban nótázó sportújságírója mutatta a linket, a szupersztár focibíró és kevésbé szupersztár futballkommentátor Puhl Sándor céges oldalára. A Kapcsolat menüpontra kattintva - talán a szárazföldön megbízhatatlanul működő nyeles szemünk miatt…..
Lilieth 2007.10.26 00:47:27
El kell keserítsük azokat, akik vmi pornóipari áthallásra számítanak. Sándor kedvenc Opelje kormányán szerette volna hivatalos márkakereskedőileg befoltozni az ott tátongó lyukat, amiről kiderült, hogy megdöbbentő költségvonzattal járna: Van egy 4 éves Opelom. Hű jószág,…..
Lilieth 2007.09.27 16:08:26
A Homár olvasói különösen boldogok, ha az őket olyan sokszor apró stiklikért szopató rendőrök lebuknak. Mint most is, piázás közben. A mai nap a pecsi Perczel utcaban kozlekedtunk, s az alabbi kep fogadott. Valamit megjegyeznek: a rend orei egy vendeglatoipari egysegbe tertek be, s…..