Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cristiano66

48 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem! Ez az oldal hamarosan megszűnik, ám a tartalom továbbra is elérhető marad! Új címünk: http://whitesharksszolnok.blogspot.hu/..
Idén tavasszal a korábban a Szolnoki MÁV-ban pályára lépő Szalai Botond a városi kispályás harmadosztályában szereplő Total Sport játékosa lett. A játékos elmondta, furcsa volt számára a nagypályáról átszokni a kispályára. Hogy megértsük, miért nehéz átszokni,…..
A Frienc FC ellen volt a következő edzőmérkőzésünk. Nagyon vártam, hiszen az előző, 8 gólos vereség után itt szorosabb eredményt vártam. Sajnos a forgatókönyv kísértetiesen hasonló volt az előző egymás elleni eredményünkhöz. Vezettünk 2-3 góllal az elején, majd a Frienc…..
December 2-án egy fiatal csapat, a Hímer FC ellen játszottunk. Az ellenfél csapatának átlagéletkora a 16-ot sem érte el, tehát voltaképpen egy U15-ös csapattal csaptunk össze. Igaz, a mi csapatunk is legfeljebb egy U23-as csapatnak felelt meg (ahol Bontovics András volt a túlkoros, de…..
Nemrég egy barátságos mérkőzésre hívtuk ki a Frienc FC-t. A gárda ellen érdekes volt a statisztikánk: idáig ellenük 1 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség volt a statisztika. Minden mérkőzésen az egyik csapat legalább 10 gólt rúgott, tehát mindig gólgazdag találkozón…..
Csapatunk ismét egy tornán tudott részt venni a Tiszaligetben, méghozzá 2 év után ismét a volt szervező, Három Sándor emlékére rendezett eseményen. Emlékezzünk, 2 éve azon a tornán 16 csapatból a 9. helyezést értük el, csoportunkban egy sima győzelemmel és 2 sima vereséggel…..
Üdvözlet! Mivel nemsokára kezdődik a Kornéliusz Futsal Bajnokság 2012/13-as szozonja, ezért megtartom a 2011/12-es éves értékelést és az összefoglalót. Meccsek A csapatunk az elmúlt 1 év alatt 31 mérkőzést vívott, ebből 29 tétmérkőzés volt. Lássuk ezen…..
Üdvözlet az egyre nagyobb létszámú olvasói tábornak! Nem túlzás állítani, hogy csapatunk nem egy fontos mérföldkövet ért el történelme során a legutóbbi tornán, és egy ragyogó napra ébredt augusztus 25-én. Na de ne szaladjunk ennyire előre! Nézzük, mi…..
A személyes statisztikák állása: Örökranglisták Góllövő örökranglista: A listán az alábbiak döntenek a sorrendben:- lőtt gólok száma- játszott mérkőzésUtóbbi szepontnál az alábbiképpen: több mint 0 gól esetén minél kevesebb játszott mérkőzés, 0 gól esetén…..
Íme a csapat legújabb mérkőzése. Előzmények Május vége óta nem meccselt csapatunk, azóta mindenkinek megvolt a maga dolga-baja (munka, érettségi, nyaralás). Ámde egyre vészesebben kezdett közeledni az ősz. Mert ha minden szép és jó, szeptemberben rajtol a Kornéliusz…..
A személyes statisztikák állása a Zsíroskenyér Kupa után: Örökranglisták Góllövő örökranglista: A listán az alábbiak döntenek a sorrendben:- lőtt gólok száma- játszott mérkőzésUtóbbi szepontnál az alábbiképpen: több mint 0 gól esetén minél kevesebb játszott…..
Csapatunk közel 3 hónapja nem játszott mérkőzést, de most megtört a csend, igaz, elég nehéz volt összeválogatni egy egész napos tornára embereket, de nagy nehezen lett 6 emberünk.A Zsíroskenyér Kupán minden mérkőzés 25 perces volt, térfélcsere nélkül. A mérkőzések…..
Üdvözlet. Ismét egy apróbb változtatásra kényszerül a blogom. Mivel a mérkőzések után elég hosszú egy-egy összefoglaló a különböző örökranglistákról, így ezentúl ezek külön posztban lesznek feltűntetve. Ezenkívül mostnatól lesz idei évre szóló leszűkítés is.Íme…..
Üdvözlet az olvasóknak, legutóbbi cikkem elég régen született, de ennek megvan az oka (konkrétan az, hogy azóta különösebb említeni való nem történt fociügyben). Előljáróban annyit szeretnék elmondani, hogy ismét egy fontos mérföldkőhöz érkezett pályafutásom. De nem…..
A Kornéliusz Futsal Bajnokság utolsó fordulójában a Silver Profi ellen játszottunk.A Silver Profi ellen folyamatosan javuló teljesítményt nyújtottunk idáig. Tavaly tavasszal 9:1-re kaptunk ki tőlük, idén januárban viszont csak 1 gól döntött a javukra. Ráadásul tavaly a 9 góljuk…..
A Kornéliusz Bajnokság eheti fordulójában a tavalyi bronzérmes Frienc FC ellen játszottunk.Voltak egyaránt jó és rossz előjelei az összecsapásnak. A jó előjelek közé tartozott, hogy ősszel nyertünk a gárda ellen 4 góllal, és a mérkőzés előtt tudvalevő volt, hogy…..
A Kardos és Barátai (tehát nem a komplett White Sharks!!!) egy edzőmérkőzést játszott pénteken a Zöld Házban, aminek a nem titkolt célja a szerdai futsalmérkőzésekre való hangolódás volt.Az ellenfél csapat a Széchenyi Lakótelep elnevezésű gárda volt. Abban a csapatban nem…..
A Kornéliusz Bajnokság február havi első fordulójában a sereghajtó Warriors ellen játszottunk.Kötelező győzelemnek néztünk elébe. Egyrészt az ellenfél gárda rendelkezett a mérkőzés előtt a legrosszabb mutatókkal (legkevesebb rúgott és legtöbb kapott gól,…..
A Kornéliusz Bajnokság rájátszásának legutóbbi fordulójában a Black Bull FC ellen játszottunk.Kellemes emlékek fűztek bennünket a gárdáról, hiszen őket vertük meg idáig a legjobban a csapat története során. 19 gólt vágtunk nekik (ebből csak 10-et az első félidőben),…..
Üdvözlet. Térjünk rá rögtön a lényegre!Ugyebár idáig egy játékos teljesítményét úgy tudtam megítélni, hogy osztályzatokat adtam neki. Ez önmagában még nem lenne probléma, csakhogy az osztályozás a nagypályás labdarúgás régi angol szabályai szerint történt, ami még…..
A Kornéliusz Bajnokság legutóbbi mérkőzésén a Celtic FC-t fogadtuk.A két csapat korábbi mérkőzéseinek tapasztalata alapján azt lehetett mondani, hogy közel azonosak voltak a győzelmi esélyek, bár enyhén nekünk állt a zászló; olyan 2-3 gólos győzelemre lehett számítani…..
A Kornéliusz Bajnokság előző heti fordulójában az előttünk 1 ponttal álló Silver Profi ellen játszottunk.A találkozón mindössze 4 Silver Profis játékos jelent meg, abból is egy (nevezetesen pont a házi gólkirály) sérülten, így joggal gondolhattuk, hogy ez a mérkőzés…..
Üdvözlégy, 2012! Az elmúlt időben internethiány miatt nem tudtam leközölni a mérkőzéseket a Kornéliusz Bajnokságból, így rövid összefoglalóval jellemzem az összeset, ami kimaradt a felsorolásból.White Sharks - Magvetők 5-24A Magvetők és a mi csapatunk is a mérkőzés előtt…..
Ezen a héten a Frienc FC-vel játszottunk.A gárda ígérkezett a legnehezebbnek az eddigi ellenfeleink közül, legalábbis papíron. A tavaszi banokságban bronzérmesek lettek, és bár elveszítettek egy csatárt, még így is 3 nagypályás és 1 másodosztályú kispályás focista alkotja a…..
A Kornéliusz Futsal Bajnokságban ezen a héten a Rózsaszín sündisznócskák jogutódjával, a Celtic FC-vel játszottunk.Az ellenfél a tavaszi bajnokságban a középmezőnyben, a 4. helyen végzett. Csatárjuk, Szöllősi Zoltán pedig a 2. heylezett volt az akkori bajnokság…..