Regisztráció Blogot indítok
Adatok
n_d_01

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egy férj rákattan a pornófilmekre és a szexpartner kereső portálokra, akkor egy érzékeny feleség eltöpreng: vajon ki a hibás? A feleség úgy érzi, hogy a szexuális életük márpedig rendben van, ám a férj mégis más utakon járna. Vagy csak fantáziál róla és még nem lépett…..
n_d_01 2010.07.21 07:04:39
Pár megjegyzés a kopmmentekhez:
1. Sokan mondták, hogy ellentmondások vannak, hogy egyszer azt írom rendben a szexuális életünk, egyszer meg, hogy halad a 0 felé. Na az van, hogy rendben volt, aztán volt 1 periódus amikor szinte semmi, és pontosan ezért is kezdtem el gyanakodni.
2. Megbeszélni a dolgokat. Mégis mit? Elsőnek mikor lebukott pont ezt próbáltam tenni, de semmi eredménye nem volt. Mondtam neki, hogy bármi gondja, óhaj-sóhaja van, mondja, és változtatok ha kell, de annyi volt a válasz, hogy semmi gond nincs, szeret és úgy vagyok jó neki ahogy vagyok.
3. Soha nem utasítottam vissza, ellenben ő engem igen.
4. Kutakodás, bizalom: lehet velem van a baj, de miután kiderült hogy társkeresőzik, valahogy eltűnt a bizalom. Nyilván ezek után szeretné tudni az ember, hogy amikor azt ígéri többet nem fordul elő ilyen akkor az tényleg úgy van, vagy továbbra is átcseszi az ember fejét.
5. Pont ugyanúgy nézek ki mint évek óta.
A fő probléma pedig az, hogy soha életemben nem erőltettem rá magam senkire, így rá se. Alapjában véve (ezt az esetet leszámítva) én megbeszélős fajta vagyok. de sajnos első alkalommal sem sikerült megbeszélni. Számára ott a lehetőség, hogy megbeszélje velem mi a baj. Vagy egyszerűen csak annyit is mondhatna, hogy szép volt, jó volt, de ennyi volt. Ez még mindig jobb lenne, mert legalább tisztán látnék. Így meg csak a bizonytalanság és keserűség van.
SziasztokTörténetem a következő: van egy férjem, akivel már 6 éve együtt vagyunk, 1 éve házasodtunk össze, de már előtte is együtt éltünk. Ahogy az lenni szokott, minden szép és jó volt, mígnem egyszer csak elkezdett furcsán viselkedni. Állandóan fáradt…..