Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iceddawn

19 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Valószínűleg friss rovatunk legnehezebb feladványa következik, lehet, hogy ez fogja elrontani a játékvadászat eddigi 100%-os mutatóját. Most ugyanis olyan játékot keresünk, amit egyik törzskommentelőnk, B-Bird hajt már évek óta, de inkább mondja el ő: Najó, akkor én is…..
Sikerült ugyanakkor posztot írnunk Hancuval, ugyanarról. Ha már így alakult, egy publikálással őrizzük meg az utókornak. Szóval, megvan a „Fus ro dah” mém? (Persze, hogy megvan az előző posztból.) A három szó a Skyrim egyik mágikus hőbörgése, amivel le lehet…..
Egy csodálatos arab város látképe, egy fehér csuhába bújt hasszaszin, ki irgalmatlan magasságból száll alá, hogy következő áldozatával végezzen. Harc a keresztesek ellen, egy a kámzsa alól elől bukkanó penge, s a várakozás egy hihetetlen kalandra. Nos, mindezidáig ennyi jutott…..
iphonegamer Zombieville USA 2009.05.06 19:06:00
Ha valakinek túlságosan entellektüel lenne a Trivial Pursuit, annak mindenképp érdemes egy próbát tennie a beszédes nevű Zombieville USA-vel. Aki agyatlan hentelésre vágyik, ne keressen tovább, ezen játék tökéletesen kielégíti az ember gyakásra szólító vágyait. A…..
iphonegamer Trivial Pursuit 2009.05.06 12:43:00
Mindig is szerettem a különböző kvízjátékokat, ennek köszönhetően már az iPod classicomon is rendesen nyüstöltem a különböző Trivia-cuccokat. Amióta viszont iPhone-om van, inkább más stílusú játékokba öltem a pénzem. A Who Wants to be a Millionare (Legyen Ön is Milliomos)…..
Emlékszem, aznap mikor megjelent a Metal Gear Solid Touch kb. óránként nézegettem az App Store-t, várva a játékosok hozzászólásaira, hogy eldönthessem, megér –e ez a játék nyolc dollárt nekem. Bár a dicsérő kritikák túlsúlyban voltak, végül a sokak által említett…..
iphonegamer Flight Control 2009.05.04 16:45:00
Kötve hiszem, hogy van olyan az App Store Games szekciójába az utóbbi hónapok során legalább egyszer bekukkantó iPhone tulajdonos, aki ne futott volna bele a Flight Control repülős ikonjába. A már több mint 700.000 példányban eladott játéknak - mint oly sok más sikersztori…..
iceddawn 2009.05.04 20:02:48
iphonegamer Intro 2009.05.04 16:21:00
Nomen est omen. Ebből kifolyólag bármennyire is szerettem volna az uborkakovászolásról értekezni ezen az oldalon, kénytelen leszek olyan játékokról írni, amelyek iPhone-ra, illetve iPod touchra készültek. Jelenleg bár létezik a fejemben egyfajta koncepció, a blog kinézetét…..
Fagy Anniversary 2009.01.28 01:52:00
Az a rohadt jó a blogolásban, hogy az ember több mint egy év szünet után leül, és ugyanúgy folytatja, mintha mi sem történt volna közben. 2007 novembere óta már számtalanszor felmerült bennem a gondolat, hogy posztolni kéne ide valamit. Általában egy jó koncert vagy egy király…..
Fagy Solitude Productions 2007.11.30 19:03:51
Szukumvit korábban már méltatta a nagyon szimpatikus kanadai black metal kiadót, a None More Black Records-ot, ezúttal pedig én szeretnék néhány jó szót szólni, egy hasonlóan elhivatott, számomra rendkívül rokonszenves orosz (!) brigádról, a Solitude Productions-ről. A stílus…..
Fagy The best intro ever 2007.11.30 00:34:34
Az az igazság, hogy nem vagyok túl nagy rajongója az intróknak. Sőt, az esetek túlnyomó többségében totálisan funkciótlannak, oda nem illőnek találom az albumok elejére odabiggyesztett kis rövidkéket. Még szerencse, hogy az általam favorizált stílusokban viszonylag ritkán…..
Ha létezne olyan gép, amely az összes magyar szó (plusz azon idegen szavak, melyeket nem szokás lefordítani) betáplálása után kiadna egy listát a szavakból képzett mondatokból, s azokat lehetséges előfordulásuk gyakorisága szerint rendezné, a következő mondat minden bizonnyal…..
Fagy Instrumentális szépségek 2007.11.12 15:25:00
Alapvetően nem vagyok túl nagy rajongója az instrumentális számoknak. Legyen akármilyen jó a zene, az esetek döntő többségében nekem akkor is hiányzik mellőle az ének.(hörgés, károgás, disznóröfögés stb.) Szerencsére azonban még a black metal lemezeken is találni olyan…..
Fagy Vérhányás a' la Tolkien 2007.11.12 13:32:48
A Gorgoroth feloszlásáról érkező hírek kapcsán gondolkodtam el azon, hogy vajon miért van az, hogy a szcéna egyik legkompromisszummentesebb csapata, mely folyton a sátánizmusról, templomok felgyújtásáról, meg hasonló „jóságokról” papol, egy fantasy világból választ…..
A fekete fém gyűjteményem eme darabját, még a stílust egyébként kedvelő cimboráim is hajlamosak fehér zajként értékelni. Ha jobban belegondolok, van is némi ráció a véleményükben, hiszen tényleg egy totálisan underground, koszos hangzású lemezről van szó. De hát mit is…..
Fagy Potens black metal 2007.11.02 22:18:52
Mivel gmail-es e-mail címem van, szerencsére nem nagyon botlok spamekbe, a rendszer szépen kiszűri a kéretlen cuccokat. Ám mivel néhanapján egy-két fontos dolog is a szemét közé keveredik, időnként le szoktam csekkolni a spam fiókot is, nehogy valami elkallódjon. Pontosan így…..
Fagy A várakozás gyötrelme 2007.10.22 13:56:59
Na, elvileg már csak kilencet kell aludni, és érkezik az új Evoken album. Alapvetően nem vagyok az a görcsölős fajta, már ami a favorit bandáim új lemezét illeti, de mivel az elmúlt egy év a - Jajj, kiszállt a billentyűs, ezek szerint szinti nélkül fogják tolni? - jellegű…..
Míg kedvenc albumaimat szinte csakis egyben vagyok hajlandó meghallgatni, léteznek olyan lemezek, amelyeket csak hébe-hóba forognak nálam, de egy-egy számukat akár napjában többször is előveszem. Utóbbi esetre tökéletes példa a Lunaris …The Infinite című lemezének In…..
Fagy Az üresség istene 2007.10.18 15:31:00
Unalmas perceimben viszonylag gyakran szoktam böngészni a youtube-ot különféle metal videók után kutakodva. Mivel a black, death és egyéb underground műfajokban alkotó zenekarok költségvetése, éppen az underground jellegből fakadóan eléggé limitált, ezért javarészt vagy silány…..
Őszintén megvallva, elég hosszú ideje töprengek már rajta, milyen írással is kellene indítani ezt a blogot. Eleinte úgy gondoltam, hogy akár a kedvenc, általam minden idők legjobbjának tartott black metal lemezéről is írhatnék, de jobban belegondolva, az kicsit snassz lenne, ha…..
Fagy Miez? 2007.10.05 22:58:00
Két meg nem alkuvó, ugyanakkor ideológiamentes metal rajongó blogja fémzenéről. Gondolatok a fekete, halál, (temetési) végzet metalról. Lemezekről, zenekarokról, koncertekről, s minden egyébről, amely ezekhez a szélsőséges műfajokhoz kapcsolódik. Tarts velünk, s láss csodát!…..