Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mariablog

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eszterlánc főz Hentes tokány 2 2013.09.28 14:05:29
Nnnnna, most utána néztem ennek a dolognak rendesebben. Szóval a tokány. A tokány, ha minden igaz, még az ősmagyar idők, nyereg alatt szárított húsáig vezethető vissza. Akkor még a csíkokra vágott szárított húst gabonával főzték össze kása jellegű étellé. De ez azért már…..
A KARD Baj van Baján 2013.09.28 21:14:27
Meglepő hírt tudhattunk meg szombaton: a Kecskeméti Törvényszék felülbírálta a helyi és a területi választási bizottságok döntését - amelyek szerint nem történt törvénysértés a bajai időközi önkormányzati választáson - és egyetlen szavazókörben, az inkriminált…..
mariablog 2013.09.29 09:56:39
@Amadeus62:

"Márpedig tudják ők ezt, hogy veszélyben vannak, nem véletlen csalnak ott ahol tudnak. "

Nekem inkább úgy tűnik, hogy nyeregben érzik magukat és jól szórakoznak a töketlen, ostoba módon a Fideszt majmoló stílusban fogalmazott üzenetekkel kommunikáló, egymást maró ellenzéken.

Ezért is engednek meg maguknak végtelenül átlátszó üzeneteket és ordas bakikat is, mert úgyse történik semmi, ami veszélyeztetné a pozíciójukat egy töketlen ellenzékkel szemben.

Hiszen a saját bázisuk velük nevet, a bizonytalanok meg nem a lúzerek, hanem az erős magabiztosak mögé állnak be majd, ha dönteni kell, vagy el se mennek szavazni, ami szintén a Fidesz előnyét fogja növelni.

Pont úgy viselkednek, mint amikor egy felnőtt direkt szívat meg egy nála sokkal naivabb és butább kisgyereket, majd kineveti a szerencsétlen gyereket, ahogy küszködik és szégyenkezik, hogy a felnőtt hülyére vette.
mariablog 2013.09.29 10:03:52
@CSENDES:

" Pl.? Rezsicsökkentés helyett rizsa csökkentést?"

A rizsacsökkentés mint üzenet azért nem működik a bizonytalanoknál, mert nem az ellenzék saját programját sulykolja, és nem azzal tematizál, elterelve, magára vonva a figyelmet a fideszes demagógiáról, hanem gyerekes módon próbál az események után loholni, és ügyetlenül lecsapni egy profi módon feladott labdát.
mariablog 2013.09.29 10:48:32
@CSENDES:

"Akkor segítsd az ellenzéket, hogy megtalálja ezeket az egyszerű üzeneteket."

Nincs ma olyan ellenzéki párt, amelyiknek segíteni szeretnék.

Nekem nem célom, hogy "bárkire" szavazzak, csak ne "ezekre". Miért érné meg nekem, hogy hülyére vetessem magam, és az egyik rossz helyett a másik rosszat juttassam a bödön mellé?

A hülye döntések utólagos racionalizálása egy igen kemény ön-szembeköpősdi szokott lenni. Egyszerűbb, ha az ember meg se hozza a hülye döntéseket.

*

"Legtöbb esetben figyelik a blogokat, s keresik a köz véleményét."

Ugyan már.

Olvass Szanyi kapitányt, süt a gyűlölet, a lenézés és a megvetés a szavaiból mindenkivel szemben, aki akár újságíróként, akár olvasóként a blogokon és fórumokon mondja el a véleményét, pláne, ha pont róluk mondja el :)
Tisztelt blog! Örülök, hogy van egy ilyen hely, ahol elmondhatom gondomat, bajomat, mert kissé mérges vagyok a gyermekorvosunkra. Még csak fél éve vittük el hozzá először a kislányomat, akkor semmi probléma nem volt vele. A gyerek kicsit idegenkedett tőle, meg nem is volt valami…..
mariablog 2011.06.28 17:13:25
@Babette_:

"sajnálatos, ha ez egy olyan emberrel történik, akinek hivatása van, és többet várunk el tőle ez okon"

Ezt hogy érted? Milyen okon? Mennyivel többet? Milyen jogszabály van rá, hogy ezt tedd?

Valóban, az orvos tudása kell neked ahhoz, hogy meggyógyulj, ha beteg vagy. Na de emiatt olyasmiket elvárni tőle, ami nincs benne a munkaszerződésében?

Adott esetben a kőművestől is az életed függhet, ha rosszul húzza fel a kéményedet és nem tud kimenni rajta a füst. Mégse zsarolod azzal, hogy dolgozzon többet, ingyen, munkaidő után.

A villanyszerelőtől is az életed függhet, ha rosszul vezetékeli be a házadat, mégse zsarolod azzal, hogy dolgozzon többet, ingyen, munkaidő után.

Az autószerelőtől is az életed függhet, ha nem húzza meg a csavart a kerekeden, mégse...

Akkor most ez hogy van?
mariablog 2011.06.28 17:47:55
@Irkutszk:

A rendőri munka nem hivatás, hanem szolgálat. A rendőr az állam végrehajtó apparátusának, azon belül is a fegyveres erőszakszervezetének az állományában teljesít szolgálatot, gyakorlatilag nulla saját, szabad akarattal.

A hivatás sem egyértelmű.

Egy építésznek is a hivatása a munkája, mégse bactatja senki, hogy mikor, kinek, miért álljon a munkaidején túl is a rendelkezésére.

Sőt, egy gazdálkodó is tekintheti a munkáját hivatásnak.

Amiről te beszélsz, az sokkal inkább egy beteges, torz felfogása a jónépeknek arról, ahogy Magyarisztánban elképzelik az állami alkalmazottak füttyentésre, csettintésre, szaréhúgyé' rendelkezésre állását.
mariablog 2011.06.29 07:22:52
@Babette_:

Kizártnak tartom, hogy lefeküdtem volna veled.
Praxis Elszúrták a melleimet 2011.06.29 06:00:00
Tisztelt blog!   Azért írok önöknek, mert sajnos részem volt egy orvosi hibát elszenvedni, ugyanis elrontották a melleimet egy plasztikai beavatkozás során.Először is valamit szeretnék előre letisztázni. Amikor azt írom, hogy elszúrták, akkor nem arra gondolok, hogy nem lett…..
mariablog 2011.06.29 07:19:33
A forrás megint lemaradt a poszt végéről:

www.pecsiujsag.hu/helyi-hireink/nincs-karterites-az-elrontott-mellekert/

*

A bevezetőben ez olvasható:

"Nagyobb kockázatot kell vállalnia a betegeknek a kozmetikai, plasztikai, szépészeti orvosi beavatkozások körében, mint amekkorát az egészséget védő, gyógyító tevékenység során a Pécsi Ítélőtábla szerint, amely e fő indokkal utasította el egy mellműtétével elégedetlen nő kártérítési keresetét a közelmúltban hozott jogerős határozatában."

*

A cikk 2009. augusztus 3-án került ki, azóta lett hozzá 214 komment.

A krumplicukor nevű kommentelő keveri rajta a szart, az itteni, fent olvasható poszt is az ő egyik kommentje, a többiek azóta ízekre szedték őt a Pécsi újság kommentlistáján.

Akinek van ideje, végigolvashatja.
Tisztelt Praxis!   Eddig soha, semmi rossz élményem nem volt az orvosokkal kapcsolatban, sajnos én is beléptem abba a bűvös körbe, akikkel nem csak a megszokott, jó dolgok történnek meg. Mindezek ellenére a tiszteletem nem kopott semmit az eü dolgozók irányába, de a…..
mariablog 2011.06.28 09:01:06
Ez már volt, csak akkor még nem kért az orvos 10.000 forintot:

praxis.blog.hu/2011/04/06/nem_adnak_orvosi_igazolast

Költözés, új orvos, aki nem adott igazolást utólag az egyetlen napról :)
Praxis Újraélesztés 5000 forint 2011.06.26 06:00:00
Tisztelt Praxis blog! Pár évvel ezelőtt, ha jól emlékszem 2007-ben felkerestem egy sebész orvost a magánrendelésén aranyérproblémával. Korábban is jártam már nála, de az évek alatt teljesen megváltozott, szinte rá sem lehetett ismerni. Csakúgy, mint korábban megvizsgált és…..
mariablog 2011.06.26 10:20:35
@Hatodéves:

Ezt szerintem feleslegesen magyarázgatod az olyan embereknek, akik utoljára az általános iskolában láttak volna valami kezdetleges anatómiai ábrát, ha nem röhécselték volna végig az órát amiatt, hogy a bácsinak a képen nemi szerve is van...

Ezek meg vannak győződve róla, hogy a testük belülről tömör gumiból van, és mivel faék egyszerűséggel képzelik el magukat belülről, ezért faék egyszerűséggel mennek az orvosi rendelőbe "ügyfélként", hogy megrendeljék azokat a "szolgáltatásokat", amiket a rokonság, a munkatársak és a szomszéd néni ajánlásai alapján kiválasztottak maguknak.
Tisztelt blog!   Az eset ami velem történt hihetetlen, de sajnos mégis igaz.2011.Június.08 délután 15 órakor háziorvosomnál nagyon nagy alhasi fájdalommal jelentkeztem.Sebészeti ambulanciára küldött és a laborba. Laboreredmény után séta vissza az ambulanciára, a fájdalomtól…..
mariablog 2011.06.22 10:05:50
@ReignOfdark:

A posztot talán valamelyik bezárásban érdekelt ember félanalfabéta rokona írta.

Semmi más konkrét infó nincs benne, csak a település neve :)
Praxis Majdnem megverték az orvost 2011.06.17 14:15:00
Sziasztok!   Volt már több negatív, de persze rengeteg jó élményem is az orvosokkal és úgy unblock az egészségüggyel kapcsolatban. Most mégsem a saját "sirámaimat" szeretném elmesélni, vagyis nem közvetlenül engem érintett mindaz, aminek szem és fültanúja voltam…..
Szia! A mi történetünk (sokakkal ellentétben) teljesen pozitív.A 'szenvedő' alany a nagybátyám, 70 éves, nőtlen, gyermektelen, az az igazi vérparaszt típus, származásra és értelmi színvonalra egyaránt. Látszott rajta, hogy valami baja van, mert normál esetben 95 kiló körül…..
mariablog 2011.06.17 06:47:38
A bácsinak mielőbbi teljes gyógyulást kívánok :)

@VaTi:

Szerintem a posztoló nem gonoszságból vagy lenézésből vérparasztozott, hanem azért, mert nem talált kifejezőbb szavakat a nagybácsi lehetetlen, képtelen, ám utólag átgondolva megmosolyogtató viselkedésére :)

A történet minden szereplőjének minden jót kívánok. Tényleg. Végre egy normális, tartalmas, elgondolkodtató, ÉS humoros bejegyzés.
Tisztelt blog!   Édesapám egy hónapja egy kórház geriátriai osztályán volt ideiglenesen elhelyezve idősotthoni elhelyezésre várva. Mentális állapota a közepes demenciának megfelelő volt, előre kiszámíthatatlanul erősen hullámzóan jobb és rosszabb periódusokkal.Jobb…..
mariablog 2011.06.16 14:39:42
@batgirl:

Tegnap még azért sírt a szátok, hogy behal a blog, mert mindenki elment :)

A blog egyébként tényleg be fog halni, pontosan az olyanok miatt, mint te, akik mindenkinek beszólnak, aki nem az ő véleményüket ismételgeti :)
mariablog 2011.06.16 14:51:41
@Káin:

Szemmel verés kivédése :)

@batgirl:

Neked se ártana, ha magadra vennél valakit ;-)
mariablog 2011.06.16 15:12:33
@batgirl:

Édes szívem, olvass vissza, nem szemét mondatot dobtam be, hanem egy jogszabályra mutató linket és egy kiegészítést Leroi hozzászólásához, még mielőtt a hozzád hasonló antitalentumok ízekre szednék őt.

Részemről a vitának ezt a szálát befejeztem, mert nem kívánom széttúrni a frusztráltságod miatt a kommentlistát.
Tisztelt Praxis blog! Az édesanyám magas vérnyomás betegségben szenved,túl van egy agyvérzésen és bár rendszeresen szedi az orvos által felírt gyógyszerét és méri a vérnyomását, múlt hétvégén nagyon rosszul lett, mert volt némi családi zűr, nagyon felidegesítette magát.…..
Ez a történet az első szótól az utolsóig igaz annak ellenére, hogy a leírtakról nem rendelkezem mindenre kiterjedően írásos dokumentummal. A történetet ajánlom: mindenkinek, aki 60 éven felüli, közgyógyellátott, bármilyen nagyobb műtét vagy egyéb betegség miatt…..
mariablog 2011.06.14 16:04:11
@bakela:

"Holnapra kérünk meztelen középiskolás xüzeket, mermárégenvót!"

A régi meztelenszüzes posztokat is lehet olvasgatni :)

Az új meztelenszüzes posztokban is ugyanazok a témák lesznek, mint a régiekben és a kommentek is ugyanazok lesznek majd.
mariablog 2011.06.14 19:43:08
@Bikli néni:

Ezt a Discovery Chanel akadémián tanítják :D

news.discovery.com/history/mummies-teeth-disease-diagnosis.html

De még ők is azt mondják, hogy a megvizsgált 3000+ múmia 18%-ának volt katasztrófális állapotban a fogsora.
Praxis Csupa szőr lett a nő arca 2011.06.11 13:05:00
Tisztelt Praxis blog! Szeretnék önöknek elmesélni egy történetet és erről a véleményüket kikérni. A feleségem a közelmúltban részt vett egy lézeres bőrgyógyászati beavatkozáson, amelynek a célja az lett volna, hogy a feleségem arcáról a nem kívánatos szőrt eltüntesse. A…..
mariablog 2011.06.12 08:54:25
@pszichopuszi:

Ezt olvastam a blogodon:

"...Persze a pszichológus több is ennél egy kicsivel... képzéseim során én is számos skillel gazdagodtam, jól rá tudok hangolódni az emberekre. A speciális technikák is, amelyeket megtanultam alkalmazni, abban segítenek, hogy közelebb juthassak az Emberekhez, hogy hatékonyabban meg tudjam oldani a gondjaikat..."

*

Bocsika, én ugyan nem vagyok pszichológus, de azt tanultam a pszichológusokról, hogy nem azért fizetik őket az emberek, hogy megoldják a páciensek HELYETT a problémákat...

Kicsivel több tudás, kicsivel kevesebb bullshit ámerikai marketing blabla nem ártana az induláshoz.
mariablog 2011.06.12 10:24:07
@baliquez:

Attól, hogy valaki vesz a munkaruházati boltban fehér köpenyt és kiírja az ajtóra, hogy "szőrklinika", vagy hogy "epilátordoktor", vagy hogy "bikinivonal ambulancia", attól még semmi garancia nincs rá, hogy valódi orvos végzi majd a szőrtelenítést.

Sőt.

Magyarországon a fogyasztóvédők még nem büntettek elég céget ebben a műfajban, bár a törvény betűje szerint egy vállalkozás nem hirdetheti megtévesztő elnevezéssel magát.

Ugye, senki nem hiszi el, hogy a "kipufogóklinikán" orvosok szerelnek autókat? Ugye nem?
mariablog 2011.06.12 13:41:31
@SusanneF:

De nem fogja távol tartani magát, ezt már megbeszéltük.

Lapozzunk :)
Tisztelt Szerkesztőség! Az alábbiakban olvashatják az én kb. 10 éves történetemet.Húszas éveim végén járó sportember voltam.Egy focimeccsen elestem, nagyon fájlaltam a csuklóm.Bementem a városi kórházba röntgenre, azt mondták nincs eltörve erős zúzódás sokáig fog fájni…..
mariablog 2011.06.11 08:00:30
@bauchi:

Miért ugrott ki a csaj ablakából? Lehet, hogy nem is csaj volt az, hanem asszon?
mariablog 2011.06.11 08:06:20
@bauchi:

Olyankor meg kell egy kicsit melegíteni, esetleg megnyálazni.

Befőttesüveg nyitót is árulnak, de az szerintem nem ollyan. Nekem is van egy szép darab, legalább negyven éves, örököltem, mert én még csak húsz vagyok, valódi bükkfa nyele van. A mostaniakat műanyagból árulják és elcsúszkál a tetején az övegnek.
mariablog 2011.06.11 15:24:45
@Leroi:

Irigykedsz, kicsi szívem?

Bauchival közös a sorsunk, egyikünket se csípnek itt az otthonkások :)
Tisztelt Praxis blog! Március közepén elveszítettem édesanyámat, aki 74 éves lett volna a nyáron. Semmiféle ismert betegsége nem volt, leszámítva a kissé magas vérnyomását, amelyre gyógyszert is szedett. Fiatalos, mindig jó kedvű és életvidám teremtés volt, amit nem…..
mariablog 2011.06.11 09:50:48
@bauchi:

Olyan szó, hogy Cofidis, nincsen is. Nem ismeri az online latin-magyar szótár. A clitoridis szót javasolja helyette a szótár, hogy a Zember biztos arra gondolt, csak elgépelte :)
Praxis Maga nem ide tartozik 2011.06.11 06:00:00
Tisztelt Praxis Blog! Szerencsére ritkán kell egészségügyi ellátást igénybe vennem, a minap kellett volna, de nem sikerült, viszont szegényebb lettem egy szabadnappal.Történt, hogy az üzemorvos tüdőszűrésre küldött. Kaptam egy beutalót. Mivel nem szerepelt rajta, hogy hová kell…..
----------Eredeti üzenet---------- Dátum: 2011. május 5., csütörtök, 12:34:53 Feladó: Tárgy: érdeklődés vizsgálat elvégzéséről Címzett: gazdig.titkarsag@peterfykh.hu Tisztelt Pétery Sándor Utcai Kórház Gazdasági Vezetőség!     Tisztelt Gazdasági…..
mariablog 2011.06.10 16:36:13
@Irkutszk:

Ha szerepel a papírjain a mailcíme, és ugyanazon a papíron a szövegben benne van a nyilatkozata és rajta az aláírása, hogy a mailcím hozzá tartozik, akkor hitelesítette a mailcímét.

Ha csak oda van firkálva a papírra egy mailcím, de nincs benne a nyilatkozat szövegében, hogy arra küldhet az intézmény maileket, akkor meg nem.
mariablog 2011.06.10 16:41:24
@epres négercsók:

Rendben.

Csak nem szeretem, ha valami noname lehülyeségezi azt, amit szakmailag kifogástalanul érvelve leírtam.
Kedves Praxis blog!   Nem gondoltam, hogy egyszer nekem is rossz tapasztalatról kell írnom, de leírom. Csak azért, hogy mások tanuljanak belőle. Ha gondolod tedd ki a blogra.Kisfiunknak (3 éves)hétfőre láza lett, rossz volt a közérzete. A gyerekorvoshoz kedden mentünk,…..
mariablog 2011.06.07 09:08:55
@Turchi:

A lényeg az, hogy az egyre romló állapotú gyereket négy nap alatt csak egyszer látta orvos.

Közben meg a gyerek kiszáradt.

Nem szeretem, ha valaki hősként akar kijönni egy olyan helyzetből, amibe a saját sorozatos rossz döntései miatt került.

Ebben az esetben ráadásul apuka nem is magának okozta a bajt, hanem a hároméves gyereke életét veszélyeztette.
mariablog 2011.06.07 09:27:28
@Turchi:

Csütörtökön nem vitte vissza. Csak kedden látta a gyereket orvos.

Sem szerdán, sem csütörtökön napközben, rendelési időben nem vitték orvoshoz a gyereket.
Tisztelt Praxis blog!   A múlt hétvégén egy nagyon kellemetlen helyzetbe kerültünk, amelyet az ügyeletes orvos képes volt tetézni, ezúton is hálás köszönet neki, kíváncsi volnék, hogy büszke-e magára, mindenesetre elég bunkón viselkedett és megpróbált kiszúrni velünk.…..
mariablog 2011.06.07 11:40:50
@csutkababa:

Meggátolni az A vitamin feldolgozását, az folyamatos, mesterségesen fenntartott vitaminhiányos állapotot jelent, nem?

Következménye: farkasvakság, kötőhártya-gyulladás, szaruhártya homályosodás, bőrszárazság, hajhullás, körömproblémák, hoszabb távon teljes vakság.

Emellett még a hímivarsejtek se termelődnek.

Kérdés, hogy egy félig megvakult, gyulladt szemű, hámló bőrű, hulló hajú, töredezett körmű férfinak mekkora kedve lesz a lepedőakrobatikához?
Tisztelt Praxis blog!   Korábban küldtem nektek pozitív történetet, most sajnos negatívat vagyok kénytelen. Természetesen mindabból, amit átéltünk nem szűrtem le azt a következtetést, hogy az orvosok, mentősök ilyenek volnának, hiszen eddig minden alkalommal, amikor rájuk…..
mariablog 2011.06.06 13:21:34
@ReignOfdark:

Le lehet szállni rólam.

:o)
mariablog 2011.06.06 16:51:43
@ReignOfdark:

A hozzászóló nem a saját honlapját reklámozta, hanem egy fél órával korábban feltett kérdést az egyik "gyakori kérdések" típusú oldalon.

Azokon az oldalakon sűrűn előfordul, hogy valaki feldob egy kérdést, de senki nem ír rá választ.
mariablog 2011.06.06 17:04:56
@pirimogyoró:

Ilyen, vagy ehhez hasonló:

bgh.hu/gallery/thumbs/205/45099_9007670_220_146_295ba0bfda5b1dfac08a045f3a3ebcde.jpg

Van egy fix, doboz része, beleépített mikrofonnal és hangszóróval, és van egy karóraszerűen a csuklóra rögzíthető mobil része pánikgombbal.

Zsebbe nem szabad tenni, mert ha elesik, nem biztos, hogy be tud nyúlni a zsebébe érte az ember.
Tisztelt Praxis blog!   Elkeseredésemnek szeretnék hangot adni. Tavaly decemberben 84 éves édesanyámat a Dél Pesti Jahn Ferenc Kórházba kórházba szállították a mentők egy heveny rosszullétet követően. Komoly hasi fájdalmai voltak, amellett folyamatosan szédülésre…..
mariablog 2011.06.05 17:51:54
@Bikli néni:

Kit rugdosok én ezen a blogon?

Amióta visszajöttem, kifejezetten vigyázok arra, hogy a hozzászólásom szigorúan szakmai maradjon.

Az, hogy egy kórházas blogon szerintem törvényellenes kiírni a kórházak nevét, az szigorúan szakmai dolog. Az, hogy szerintem árt az orvos-beteg kapcsolatnak, ha előtte a beteg, vagy a hozzátartozója hülyeségeket olvas a kórházról ezen a blogon, az szigorúan szakmai dolog.

Úgy döntöttem, maradok, mert szeretem ezt a témát. Akinek nem tetszik, majd nem olvas.

Arról nem tehetek, ha van, akinek úgy tűnik, hogy borzasztóbb a stílusom, mint valaha. Lehet, hogy túl sokszor nézte meg a Kedvencek temetője filmet :D
mariablog 2011.06.05 18:04:34
@Dr.laikus PhD:

A kórházértékelőről módosítanám, amit fentebb írtam. Amikor utoljára néztem, még nem a Betegszoba modulja volt, hanem ennek a blognak a része, a vélemények kommentként jelentek meg a bloghu rendszerében és ennek a blognak az oldalhasábjában.

Azóta ez látom, hogy megváltozott, az új rendszert nem ismerem.
mariablog 2011.06.06 07:45:01
@Dr.laikus PhD:

Az számít, hogy kinek mihez van JOGA.

A posztolónak nincs JOGA felelőtlenül, bizonyítékok nélkül szubjektív állításokat terjeszteni sem magánszemélyekről, sem pedig nevükön megnevezett jogi személyekről.

A blognak pedig nincs JOGA ellenőrizetlen forrásokból származó megalapozatlan állításokat tényként közzétenni.

Nem kívánok ehhez a témához további érveket hozzátenni.
Tisztelt blog!Bár a férjemmel is pár éve történt az eset, nem hagy nyugodni, hogy tehet ilyet egy orvos. Zsírcsomó volt a hátán, mivel már egy tízforintos nagyságú lett elment a kerületi sebészetre.Amikor hazajött szakadt a víz róla, átizzadt ruhája megmutatta mit élhetett át.…..
mariablog 2011.06.03 08:16:11
@rimapénteki.rimai.péntek:

Nekem a poszt azért nem tetszik, mert:

- a zsírdaganatot a férj hátáról távolították el, mégsem ő panaszkodott és írt levelet az orvos főnökének, hanem az asszony

- a gyerek körömlevételénél a posztoló fia volt jelen, mégsem a fia írt posztot, hanem a nagymama (aki a zsírdaganatos férfi felesége és a körömproblémás baba nagymamája)

Lehet, hogy egy minden lében kanál unatkozó nagymamával van dolgunk, aki szeret kiszínezni olyan történeteket, amik nem is vele történtek meg, hanem másokkal?
mariablog 2011.06.03 09:11:08
@Tower13:

A nyár?

És ha a pasi egy nőnél volt? Aki kiszívta belőle az összes erőt, jól megizzasztotta, és a karmolások sem a műtét miatt voltak ám a hátán?
Tiszteletem! Édesapám nemrég majdnem életét veszítette a figyelmetlenségnek és a nem kellő körültekintésnek köszönhetően. Csak az Isteni gondviselésnek köszönhető, hogy még ma is közöttünk lehet. Elég sokáig küzdött hasfájással, többször előfordult az is, hogy…..
mariablog 2011.06.02 08:18:12
@nyuginyugi:

Megmentette, mi? Az altatóorvos, mi?

Világosan benne van a posztban:

*
"Csak az Isteni gondviselésnek köszönhető, hogy még ma is közöttünk lehet."
*

Második mondat. Szó sincs benne semmiféle altatóorvosról. A második mondatig csak eljutottál? Vagy a szövegértéssel van probléma? Vagy azt állítod, hogy a posztoló HAZUDIK?

;)
mariablog 2011.06.02 08:27:45
@miklos.rabai:

"Nánananánananá..."

Ez meg mi? Én ezt így ismerem:

When I pushed the door, I saw Eleanor
And Mary-Lou swinging on the floor, going

Ney, Nah Neh Nah

Sue came in, in a silk sarong
She walzed across as they played that song, going

Ney, Nah Neh Nah
Ney, Nah Neh Nah
Ney, Nah Neh Nah
Nah Neh Nah
mariablog 2011.06.02 08:31:30
@ccke:

Buxus, a képen egy GORILLÁT műtenek :)))
Kedves Praxis blog! Egy ismerősöm ajánlotta az oldalt, miután elmeséltem neki a velem történteket. Azt mondta küldjem el önöknek, én pedig így is teszem. A nevemet is nyugodtan közzétehetik. Sajnos nem volt időm a blogban eddig megjelent összes esetet végigolvasni, ha volt már…..
mariablog 2011.05.30 20:55:06
@epres négercsók:

Részemről nem volt köztünk vita, te kérdeztél, én pedig válaszoltam.
mariablog 2011.05.30 21:01:33
@Desiderata:

Nem. Egyszer mentem el, utána Visco beszólogatott, arra válaszoltam.

Olvasni nyilván visszajárok, érdekes látni, mit írnak az emberről, ha úgy gondolják, hogy nem olvassa. Vagy ha úgy gondolják, hogy olvassa, csak nem fog reagálni rá.

Néhány kommentlistát ki is elemeztem szociometriai szempontból, nagyon érdekes volt látni az erőviszonyokat.

Szakmai ártalom :)
mariablog 2011.05.30 21:03:30
@epres négercsók:

Látod, pontosan ez a stílus az, amiről beszélek.