Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Onyx

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A végső toplista a teljes fordulót (5 hónapot) figyelembe veszi. Ez azoknak kedvez, akik egyenletesen jó teljesítményt nyújtottak, és azoknak hátrányos, akik csak rövidebb ideig játszottak. Minden hét péntekén meg lett állapítva a sorrend, ez a heti bontás itt itt érhető el. Ez…..
Onyx 2010.10.02 22:29:23
@-Stark-: Ugye. :)
Ezek szerint Cucunak is tetszett ez az ötlet, mert berakta.
Onyx 2010.10.04 10:09:01
@-Stark-: Jó ötlet, transztérjáratokat fognak használni, mint a borg. :D
Rég írt már Yaulk, és sajnos könnyen lehet, hogy ez lesz az utolsó története. Ha csak más néven, egy másik galaxisban nem folytatja egyszer... Az öregember magányosan üldögélt a teherhajó pilótafülkéjében. Májfoltos, reszketeg kezét a pilótaszék karfáján nyugtatta, és az…..
Egy nappal a szokásos időpont előtt, mert a hétvégén nem leszek gépközelben. A hét legnagyobb átalakulásai: az Exolon és a Dél Csillaga egyesülése, a Galaktikus Köztársaság bukása. Aki szeretne ezekről ódát zengeni, ne tartsa vissza magát! :-) th {text-align: left; font-size:…..
Onyx is beállt a Zanda-írók sorába, amint ezt a lenti novella bizonyítja. (Megjegyzés: az adolj nem elírás, hanem Xpolyak "tájszólása".) Meleg nyári reggel köszöntött Gemeron székesfőváros lakóira. Az ég kristálytiszta volt, szellő csak néha-néha hozott enyhülést és…..
Onyx 2010.06.10 08:39:03
@cu2: Természetes, hogy javítottad, én voltam feledékeny, hogy nem szóltam akkor, mikor elküldtem neked.
Köszönöm.
Ökoszféra ahogy épül be a bolygó, egyre csökken a szabad terület, ez pedig negatívan hat az ökoszférára (vagyis nem lesznek irreálisan nagy gigabolygók) fakitermelés: csökken a hatékonysága (több erdőt kell irtani azonos mennyiségű output-ért), hogy ne legyen "végtelen"…..
Onyx 2010.03.13 16:44:05
@laccy: Nos, ha te nem vetted a fáradtságot és nem válaszoltál a kérdésemre, akkor én is kihagyom a neked szánt válaszom.
Bár sértegetni sem foglak elkezdeni, ahogyan tetted azt te velem. Azon kívül, hogy leírtál egy csomó mindent, amire nem voltam kíváncsi, nem is kérdeztem rá. Pláne, hogy kétségbe sem vontam a játékban elért eredményedet. Tisztában vagyok vele, hogy egy bolygón élni kell, akár a játékban akár nem, de nem mindegy, hogy egy fontosnak szánt elemét a játéknak baromi egyszerűen félre lehet söpörni vagy sem.
Azonban felhívom a figyelmedet arra a tényre, amit említettem az előző hozzászólásomban is, hogy Cucu részben más gondolkodásra való nevelési célzattal is alkotta meg ezt a játékot. És pont ez az, ami nálad nem esett le.
Végül megkérlek rá, hogy a személyeskedő és lekicsinylő stílust tartsd meg saját magadnak vagy a családodnak/barátaidnak, ha úgy érzed ők megérdemlik.
Onyx 2010.03.13 17:37:02
@laccy: Sosem mondtam meg, hogy Cucu mit gondol vagy vél, erre mindig is ügyeltem, hogy ne lehessen könnyen félre érteni. Amikor a véleményére hivatkoztam, az csak olyan eseten volt, amikor előtte ő maga megmondta már.
De jól van legyen neked igazad mindenben, remélem háborgó lelked megnyugszik ettől és nem fogod szükségét érezni a további szájtépésnek. Meg személyem mocskolásának sem.
A végső toplista a teljes fél évet figyelembe veszi. Ez azoknak kedvez, akik egyenletesen jó teljesítményt nyújtottak, és azoknak hátrányos, akik csak rövidebb ideig játszottak. Minden hét péntekén meg lett állapítva a sorrend, ez a heti bontás itt itt érhető el. Ez nem…..