Regisztráció Blogot indítok
Adatok
www.hirbase.blog.hu

1013 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A manapság a fórumon újra éledező Wallstreet Forex Robot készítői egy karácsonyi akcióba kezdett. December 25-ig most 30%-os árengedménnyel lehet megvenni eme robotot. Hivatalos honlap Kedvcsinálónak pár éles számla másfél éves eredményét is csatolták a levélben, amit…..
www.hirbase.blog.hu 2012.02.07 15:42:41
@JLeno: Áhh ja :D
A magyar sípmester - aki tavalyelőtt a világbajnokságon elődöntőt vezetett - a 2010-ben első angol Howard Webbet előzte meg a szavazáson, míg a harmadik a klubvilágbajnokság fináléjában közreműködött üzbég Ravsan Irmatov lett. A szervezet honlapja szerint a szavazáson 80…..
iPhone 3GS előfizuval ingyenes lesz, iPhone 4 8Gb-os 99$. Október 14-én jön az iPhone 4S. Sprint amerikai hálózaton is lesz.iPhone 4S, fehér és fekete, 16Gb 199$, 32Gb 299$, 64Gb-os is lesz, 399$-ért.Az iPhone 4S 1.1 sec alatt készíti el az első képet, az utána következőt pedig fél…..
Lemaradtál az adásról?Nézd meg!ITT!..
hirbase Ma este TRASHER-party! 2011.09.09 16:00:00
Thrasher & Burn presents: Hungarian Heroes Idő Ma, 21:00-kor - Holnap ekkor: 5:00HelyszínStudio | The Ultimate ClubKészítetteThrasher PartyMore Info 21.00 Dave Scorp 22.00 Sikztah & Stereo Killaz 23.00 Andro + Pixa (Nobody Moves) 00.00 MNNIA 01.00 Wondawulf & Dublic 02.00…..
Nektek bejön?..
 X-Faktor 2011 - A válogatás 11-09-03Lemaradtál róla?Nézd meg!ITT!..
A reakció..
Szeptember 3-án este már rajtol a második X-Faktor az RTL Klubon. 2011-ben a legifjabb próbálkozó 16, a legidősebb 67 éves volt. A héten indul az X-Faktor második szériája az RTL-en, több ezren jelentkeztek a műsorba. Léna volt a legfiatalbb induló, ő középiskolás, 16…..
Negyedik adásával egyidőben bulizott egy budapesti szórakozóhelyen az augusztus 22-én indult Aranypart című valóságshow csapata. A Viasat3 műsorának szereplői közül ketten összekaptak: Szandra és Niki már nem olyan jó barátnők, mint korábban voltak. Növekvő…..
Augusztus 29-én, hétfőn, az RTL Klub áttér a 16:9-es képarányra. Hír- és magazinműsorai megújult díszlettel, főcímmel, zenével lesznek képernyőn. Az RTL Klub augusztus 29-én vált 16:9-es képarányra, megújulnak hír- és magazinműsorai, újak leszek…..
hirbase Steve Jobs lemondott! 2011.08.25 12:33:44
Lemondott az Apple cég elnök-vezérigazgatói tisztjéről Steve Jobs, mivel saját bevallása szerint nem képes ellátni az ezzel járó feladatokat. Jobsot a cég élén Tim Cook, a gyártó ügyvezető igazgatója váltja, aki hosszú betegszabadsága miatt korábban is helyettesítette a…..
Budapest - Megint elszomorító hírrel szolgáltak az orvosok  Tóth Gabinak (23): nemrégiben újabb elváltozást fedeztek fel a testében.A megasztáros énekesnő gyerekkora óta küzd a ciszták ellen: találtak már a petefészkében és a mellében is, legutóbb azonban egy 9…..
hirbase Hugh Hefner és a Planking! 2011.08.23 18:41:00
 Hefner gerincre vágta a playmateket! Manapság hatalmas netes trend a plankingolás (deszkázás) és az owlingozás (baglyozás). Az azonban meglepő, és igen mulatságos, hogy ezt egyáltalán nem csak a fiatalok űzik. Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy Hugh Hefner, a playboy…..
Budapest ‒ A rengeteg felhívás, reklám és casting ellenére úgy tűnik, mégsem indítja el az idén ősszel nagy sikerű műsorának, a Megasztárnak a hatodik szériáját a TV2. A csatorna nyár elején jelentette be a nagy hírt, amely szerint megújult zsűrivel és jóval…..
A XI. kerület a környéken élők érdekeivel indokolta a kérés elutasítását. Kedden a Zöld Pardon Művészeti és Marketing Iroda (ZP iroda)  közleményt adott ki, ebben azt írták, tovább kívánják működtetni a Petőfi híd budai hídfőjénél…..
hirbase Argo 2 és SP 2011.08.17 13:02:00
szólj hozzá: Argo 2 - teaser #1..
Hiába a majd 400 ezer fesztiválozó, csak a Prince koncert vagy 100 milliós bukta volt. Az előzetes adatok szerint mintegy 380-390 ezren fordulhattak meg az idei Sziget Fesztiválon - közölte Gerendai Károly, a fesztivál főszervezője vasárnap az MTI-nek adott interjújába.…..
A Sziget fesztivál második napján a Madden ikrek által vezetett Good Charlotte, az űbertrendi La Roux, és a Chemical Brothers volt az abszolút sztár.FOTÓK!..
Minden eddiginél több újdonsággal indul útjára szeptemberben a ValóVilág 5. A műsor alcíme „Aréna” lesz, utalva a szereplők közti ádáz küzdelemre, aminek tiszteletére a csatorna egy új épületet is felhúz a villa mellé.A legek valóságshow-ja érkezik ősszel az…..
Hatvanhat éves korában elhunyt Charles Aaron "Bubba" Smith, aki Moses Hightowert alakította a Rendőrakadémia című vígjátékban, és annak további öt folytatásában (egyedül a Moszkvai küldetés című hetedik részben nem szerepelt). Hightower a sorozat első részében…..
Hamarosan kezdődnek a Két pasi - meg egy kicsi forgatásai: Charlie Harper nem lesz többet, de volt barátnői feltűnnek a folytatásban is. Csak akkor olvasson tovább, ha nem bánja, hogy kiderül pár részlet még le sem forgatott epizódokból!Charlie Sheen kirúgása és Ashton Kutcher…..