Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szukumvit

3 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Játszottatok már a Warcraft III-mal? Ha igen, akkor ismerős lehet számotokra Thrall, az ork hadvezér neve. Ha esetleg még szimpatikusnak is találtátok őt, akkor érdemes elolvasni Christie Golden könyvét, a Klánok Urát, mely a Warcraft világában játszódik. A könyv a Blizzard…..
Matt Barton angol nyelvű könyvében, melynek címe Dungeons and Desktops, The history of computer role-playing games, nem kisebb feladatot vállalt fel, mint a számítógépes szerepjátékok – avagy a computer role-playing games (CRPG) – történetének áttekintését. Már maga a…..
Szukumvit 2010.11.26 14:16:12
Az apró gépek Flash nélkül érkeznek, ami elég határozott, bár buta állásfoglalás az Apple-től. Értem, mi van a döntés mögött: hogy az 1,4 gigahertzes processzort kár megterhelni az erőforrás-zabáló pluginnel, hogy az üzemidő húsz százalékkal csökken, hogy a Safari folyton…..
Újabb összeesküvés-elmélet, de figyeljetek csak: tudjuk, hogy a készülék egyre használhatatlanabb lett az elmúlt 12 hónapban. Az utolsó döfést az iOS 4-nek nevezett mobilvírus vitte be, a több száz megabájtos kórokozó jelentősen lassította az Apple kétéves mobilját, a…..
Méghogy Androidra nincsenek minőségi játékok? Az alábbi videó csak a 30 leglátványosabbat gyűjtötte össze. Van itt minden, GTA klóntól az autóversenyen és a focin át az RPG-ig. Teljes képernyőn, HD-ben nézd! [via AndroidHD] UPDATE: ha szeretnéd, hogy Magyaországon is…..
Ne mindig júzer meg üzleti oldalról nézzük a mobilplatformok küzdelmét. Legalább ilyen fontos, hogy mik a tapasztalatai egy olyan fejlesztőnek, aki mindkét platformra levarrta már a maga appját: Android’s platform and developer tools are excellent. Leveraging Java and the…..
Game, Gadget, TV Az iPad hatása 2010.01.29 12:45:00
Mai hír (lehet csak nekem, de tök mindegy), hogy az MSI is tablettel jön. 10 inch, 500 dollár, micsoda meglepetés. Itt a kép. Látjuk, hogy ez gyakorlatilag egy Windows desktop, szerintem ha húzom az ujjam a képen követi a mouse pointer. Most lehet borítékolni, hogy sorra fognak kijönni…..
Az elmúlt egy hónap fontosabb megjelenéseiből:Először is, új verzió (3.1.1) jelent meg a klasszikus Angbandból. Rengeteg kisebb-nagyobb javítást és fejlesztést tartalmaz, letölteni szokás szerint innen lehet.Elindulóban a G.O.R.E, a roguelike MMORPG környezet. A fejlesztők célja…..
 Rengeteg remek roguelike van, amiről (már látom) az életben nem készül teljes értékű ismertető a blogra. Kihagyni viszont súlyos gáz lenne; ha már annyi boldog órát (napot, hetet stb.) szúrtam el velük az életemből, miért ne tennétek ti is. Ismertető helyett tehát három…..
Akinek olyan megjegyzése, észrevétele vagy üzennivalója lenne, amely nem kapcsolódik konkrétan egyik bejegyzéshez sem, kérem, ide tűzze be!Az üzenetről a rendszer azonnal értesítést küld nekem e-mailban, így szükség esetén azonnal tudok reagálni, válaszolni.Emellett egymásnak…..
Pedig kész van, a fejlesztők elküldték Cupertinóba, ahol visszadobták. A nyolcvanas évek nagy slágereivel játszhatnánk, de a programozók munkája nem jelenhet meg az AppStore-ban, mégpedig a szabályzat egy elég egyértelmű kikötése miatt:Egy alkalmazás nem telepíthet vagy…..
Appleblog Készül az Android 2008.08.31 08:15:00
A Google mobiltelefonra készülő operációs rendszerének megjelenése már hosszú ideje késik, így egyre nagyobb az elvárás az iPhone OS legnagyobb konkurenciájaként beharangozott Androiddal szemben. Az elmúlt napokban megtudhattunk pár részletet az Android Marketről, ami olyasmi,…..
Fagy Drudkh - Anti-Urban 2007.11.08 14:23:00
Ha ukrán black metal, akkor Harkov, és elsősorban Nokturnal Mortum, Hate Forest, Astrofaes, Drudkh. A Nokturnal Mortum eddigi hibátlan teljesítménye mellett bennem a legnagyobb nyomot a Drudth első két lemeze hagyta. A Forgotten Legends és az Autumn Aurora megkerülhetetlen klasszikusok, a…..
Az Abigor 1999-es lemezét régebben is meghallgattam már néhányszor, különösebben mély nyomot nem hagyott bennem. Nem úgy ezúttal. Valami kora esti háttérzenét kerestem, hogy kellemesen teljen a vecsernye időszaka, és valamilyen okból emellett a lemez mellett döntöttem. Jó…..
Fagy None More Black Records 2007.10.17 15:51:00
Hogy ki hogyan ismerkedik meg új zenékkel az nyilván változó. Az én kedvenc módszerem a last.fm hallgatása, ahol meglepően sok black/death zene van. Olyan klasszikusokat nem ismernék most a last.fm nélkül, mint a Drudkh vagy éppen az Esoteric.Másik módszer, hogy az ember kicsi,…..