Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sangonera

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nagyon bírom az arctornát. Keveset esik róla szó, mert nincs benne pénz. Ugyanis nem kell hozzá más, csak egy arc, meg két kéz. Ezen nincs mit marketingelni. Igazából az arctornától sem fogsz évtizedekkel fiatalabbnak látszani, csak…..
sangonera 2010.09.21 19:47:47
@Livcsy: Kb én is kiegészitve Morilloval és Kaherine Pez-zel,azonkivül a youtube-ról is leszedtem nagyon sok gyakorlatot,sőt van amikor a torna köben nekem is eszembe jutnak jó ötletek.Persze végig lehet csinálni 20 perc alatt,de azt mondják,h fokozatosan emelni kell a gyakorlatok számát,különben egy idő után hozzászokik az arc.Probáld meg,hátha nagyobb sikerrel jársz.
sangonera 2010.09.22 09:59:43
@Livcsy: Persze,igazad van Livcsy,ezért nem lehet mindennap tornászni.Én speciel érzem meddig terhelhetem az adott területet,és ha mondjuk nagyon rádolgozok,a következő alkalommal sokkal lightosabb gyakorlatokat iktatok be.Nálam müködik.Viszont akkor Louise Anette sem tett csodát?
sangonera 2010.09.23 17:10:57
@Livcsy: Őszintén szólva nem nagyon csináltam mert féltem h megnyujtom nagyon a bőrt,kicsit brutálnak tünt,inkább maradtam régieknél,annál is inkább mert nem tudtam az arcon a bört helyben tartani ugy h ne csináljak ráncot.Sztem az én gyakorlataimtol jobban megnőttek az orcáim.