Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eccerüvagyok

0 bejegyzést írt és 882 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem először írunk arról, hogy Magyarország komoly versenyképességi problémákkal küzd, és ennek egyik kiváltó oka a hazai vállalkozások gyenge teljesítménye. A legfrissebb kutatások is azt mutatják, hogy a magyar tulajdonban lévő vállalkozások teljesítménye jócskán elmarad…..
Történet egy 2 hónapja nem fizető munkahelyről és a vele járó nehézségekről. Olvasónk még mindig bízik benne, hogy ki tud törni jelenlegi helyzetéből. Elmesélné…..
A banki elszámoltatás valószínűleg a legrosszabbul kommunikált és egyben legtöbbe került program lesz a rendszerváltást követő időszakban. Összesen ezermilliárd forintot sajtoltak ki a bankokból - ez a GDP majdnem három százaléka, szóval azért nem két fillér -, ehhez képest…..
eccerüvagyok 2015.05.21 15:08:25
@igazi hős: Ejj, én hősöm, látod itt van a különbség kettőnk között! NEKEM NINCS hitelem és az én adóforintjaim is részben adósmentésre fordítódnak. De ennek ellenére mégsem vagyok olyan ostoba, mint te, hogy ne látnék át a szitán és mellemet döngetve csinálnék hülyét magamból a "rendszer vesztesei" ellen. Vagy mellett, ugye, ez nézőpont kérdése.

Egy bűn nem attól lesz az, hogy te vagy a szenvedő fél...

A forinthiteleseket meg citáld ide, mert az ő hangjukat azért nem hallani - pedig ők is nyögik a tolvaj bankárok és politikusok rablását - , mert őket senki nem akarja "megvédeni", hasonlóan az ország lakosságának 70-80%-ához, de ez már egy másik történet.
eccerüvagyok 2015.05.21 15:15:35
@eccerüvagyok:
jav.: A forinthiteleseket meg azért NE citáld ide,...
eccerüvagyok 2015.05.22 09:16:33
@1ghost: :-)
Értelmes soraid bármi másnál ékesebb bizonyítékai szellemi képességeidnek. Nem is kell hozzáfűznöm semmit.
Országos Tüntetés a #KorrupcióKormánya EllenEzzel a címmel hirdeti magát egy esemény facebookon, és próbálja az utcára csábítani a kormány teljesítményével elégedetlen embertömegeket. A tüntetéseket a demokráciáért tenni akaró civilek és demokratikus ellenzéki pártok…..
Noha a tavaly őszi tüntetéshullám sokakban keltette azt a reményt, hogy az Orbán-kormány akár rapid módon is megbuktatható, az nyilvánvalóan illúzió volt. A tél után viszont minden ott folytatódott, ahol a hidegre (meg a karácsonyra) tekintettel abbamaradt. Az apropót ezúttal…..
Veszprémben kiderült: a Fidesz leváltható. Most elég volt egy hiteles ember, mögé csöndben néhány párt támogatása, aktivistái, és persze sok-sok munka. De egy országos fordulathoz ennyi kevés lesz. Világos gondolat kell arról, mi lesz azután, és olyan csapat, amelyre rábízzuk…..
eccerüvagyok 2015.02.25 19:53:42
@$$$=$$$: Ne értetlenkedj!
Elég ha magadból indulsz ki. Kell még idő, mire te is felépülsz szellemileg. Nincs kizárva, hogy sikerül, de túlzottan optimista sem vagyok a "fajtádat" illetően...
Ha nem zavarna, hogy az egyáltalán nem bocsánatos önismétlés kockázatát vállalom ezzel, azt írnám most nem közéleti szereplő, nem mások lábán, így nem az én lábamon álló I. Orbán Ráhel egyelőre koronázatlan királykisasszony utóbbi napokban nyilvánosságra került…..
Bár múltheti listánkon nem szerepelt, egészen biztosak vagyunk abban, hogy Havasi Bertalan Hungarikum. Nem arról van szó, hogy ilyen formátumú ember más országban nem terem, hanem arról a tényről, hogy más országban ezek a figurák ritkán szoktak eljutni odáig, hogy…..
eccerüvagyok 2015.01.31 23:27:17
Aki önként hülye, azzal nincs mit kezdeni. Kezdem mindjárt önmagammal a sort, amikor nem állok ki egy állításom mellett, nehogy akaratlanul megbántsak másokat.  Pedig megbántani valakit nem nagy mutatvány, ilyen sértődős népség a világon nincs több, mint mi, magyarok. Itt…..
A híreket böngészve bukkantam Gondola Zsolt csodás agymenésére. Mivel jobb dolga nem volt és a szereplési mániával megáldott, megélhetési "civil politikus" (:D) előtört belőle, gondolta rúg egyet az Y-Gen Egyesületbe és a tüntetésekbe. Az Y-Gen Egyesület szerinte nem civil…..
eccerüvagyok 2015.01.22 22:49:11
Nem kell azon töprengeni, miféle elnevezéssel lehet illetni az orbáni tündérországot. Az illiberális-unortodox rohadtul hosszú, értelme meg semmi. A magam részéről úgy gondolom, jelenlegi államformánkat tekintve bűnszervezeti királyság és családi rablógazdálkodás érdekes…..
eccerüvagyok 2014.11.15 17:51:38
@Géza Tóth:
Sok érdekes sztori van itt Debrecenben. "Ügyesen", szarér-húgyér szerzett ingatlan, először 10, utána 20, ma már 30% zsebpénz, mámoros állapotban emlegetett (milliárdos) vagyon, közvetlen hozzátartozó érdekeltségében lévő cégnek ítélt önkormányzati megrendelés, sőt az egyik állami megrendelésekkel kitömött cégben közvetlen érdekeltség, stb. És az összes sztorit, információt, ami a birtokomban van többé-kevésbé hiteles, de mindenképpen fajsúlyos embertől hallottam. És ha a szükség úgy hozza...
eccerüvagyok 2014.11.15 21:44:39
@Géza Tóth:
Sőt, nem csak az árfolyam szar, hanem az is, hogy muszáj lesz forintosítani.
Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem van itt valami a háttérben, amiről nem tudunk. Kiutasítás, mindenféle új adók, devizaadós-mentés, Paks, trafikbotrány II., keleti nyitás. Kurva sok ez így egyszerre. Biztos vagyok benne, hogy nem látjuk a fától az erdőt! Itt valami más zajlik a háttérben.
Mi semleges nézők - de rühellem ezt, aki nem drukkol senkinek, az mi a francnak néz meccset -  igazán örülhetünk, hogy nem valami karót nyelt méltóságosasszony vagy sótlan vénember az amerikai nagykövet, hanem helyettük Jóbarát András viszi az ügyeket. Mondd jóbarát, s lépj…..
eccerüvagyok 2014.11.15 09:12:04
@Fejesrob:
Hát pont ez az, bazdmeg! Elindítottak végre egy folyamatot, amit nekünk kell végigvinni és... had hulljanak a fejek.
Ha már birkák vagyunk elindítani valamit, akkor legalább hülyék ne legyünk nem végigvinni.
eccerüvagyok 2014.11.15 17:56:22
@Fejesrob: Mi van?? Ha nagyanyám nem halt volna meg, még mindig élne.
eccerüvagyok 2014.11.15 18:09:13
@krakkik:
Jelenleg nem létezik a fidesznek alternatívája. Nincs egy hiteles, pártállástól független, karakán ember a politikai palettán, aki mögé/köré felsorakozhatna szakember, szakértő, a zemberek, mindenki. Olyan akit elfogad a külföld, akinek kellő felkészültsége, társadalmi elfogadottsága, szakmai múltja-jelen-jövője van és minden szinten (külföldön is!) elfogadott, elismert, megbecsült ember.
Illetve van egy ilyen ember, de kellő támogatás (társadalmi elfogadottság) nincs mögötte. Pontosítok: nagyon-nagyon sok buta, a saját korlátain túl látni képtelen ember van ebben az országban, ezért nem "piacképes" az ő személye.
Most kéne abbahagyni/ Most kéne elrohanni/Holnap már késő/Nem lehet (Sláger a múlt század hetvenes éveiből)  Most lenne itt az ideje annak, hogy a NAV elnöke felálljon. Felálljon, és azt mondja: ő nem azért szegődött a Mavirtól a NAV-hoz, hogy mindenki őt buzerálja, neki…..
eccerüvagyok 2014.11.15 08:50:49
@Hegyimеdve: Nem haragszom rá. Hülyének lenni alkotmányos jog.
eccerüvagyok 2014.11.15 09:07:27
@Behajtó70:
Az isten bassza meg a szádat, ha feljelent a szomszédod a nav-nál, azonnal elővesznek és neked kell magyarázkodni. Kicsibe te magyarázkodsz, de nagyba már bizonyítson a vádló, ráadásul olyan helyzetben, amivel mindenki tisztában van, mindenki tudni véli, hogy mi újság, hisz az élet minden területén korrumpálni kell? Orvos, rendőr, bíró, hivatalnok, üzleti élet... Ez egy ilyen fos ország.
Úgyhogy igenis magyarázkodjon egy közszereplő. Csak hogy ne maradjon rajta a bélyeg, a vélelmezés.
eccerüvagyok 2014.11.15 09:20:04
@Behajtó70:
Buzikám, nem látod, hogy saját magad ellensége vagy? :-)
Te is meg a hozzád hasonló egybitesek.
A Nívó blogon Bogáncs blogger-kolléga írt egy bejegyzést Progresszív, vagy egykulcsos adózás az igazságos? címmel. Ő az egykulcsos adózás mellett érvel. Egy meglehetősen látványos példával jött elő, miszerint egy baráti társaság összedobja a sörözni valót, és mindenki a…..
eccerüvagyok 2012.01.01 14:10:10
@APOSTOL - Szemben az árral.:

Csak most olvastam ezt a posztot, de szembeötlőek bogancs tárgyi tévedései, rossz következtetései.
Úgy általában gyenge lábakon állnak, tankönyvszagúak az érvei.
Ő sem lát a kerítésen túlra...
eccerüvagyok 2012.01.01 14:36:11
@bogancs:

Köszönöm a lehetőséget, de én továbbra is a kommentelők táborát kívánom erősíteni/gyengíteni.

Ha érdemesnek tartasz a vitára, akkor az éppen aktuális posztodnál még mindig vár egy megválaszolatlan kérdés.
eccerüvagyok 2012.01.01 19:14:02
@APOSTOL - Szemben az árral.:

Köszönöm és neked sem kevésbé! Pontosabban senkinek sem kevésbé...!
2006.December 30-al nyugállományba vonultam a BM. kötelékéből mivel annak AZ évnek szeptemberében betöltöttem AZ 50.életévemet. Akkor azt mondták rosszul járok, ha nem megyek el, most azt mondják rosszul jártál, mert elmentél. Ez most egy másik kérdés. Jelenleg tiszteletdíjas…..
eccerüvagyok 2011.12.31 18:55:16
@V u, de ja vu:

Ez így kerek volt. És a helyén is volt.

De még mindig nem veszed figyelembe: senki sem a valóban megérdemelt javadalmazások ellen ágál.
Senki nem sajnálna magasabb bért, reális életpálya-modellt, jobb munkakörülményeket a rendőröktől SEM. Sőt, még a tiszteletet is megadná mindenki az intézkedő rendőrnek akkor is, ha éppen a traffis autó volánja mögött "archivál". Sőt a tolerálható, akár 5-10 éves korengedményes nyugdíjazást sem sajnálná senki.
Ezek ellen senki nem ágál.

Itt az alapvető ellenszenvet a szélsőséges kivételezés és az a mindenki által a közrendben tapasztalt hiányosságok, a rendőri túlkapások (és néha tapasztalható brutalitás) valamint a kicsinyes ragaszkodás - az érdemekkel és érdemtelenséggel nem arányos kiváltságokhoz - váltja ki.

Persze azzal mindenki tisztában van, hogy a Rendőrség költségvetésének bevételi oldalán hangsúlyosan szerepel a szabálysértési bírságok összege is, ennek ellenére még továbbra is felháborító és megvetésre okot adó a hétköznapokban tapasztalható büntetési gyakorlat.
Mondhatnám: javítani kellene a testület morális, jogkövető színvonalán, társadalmi elfogadottságán.
Persze a javulásnak is felülről kellene megindulnia, ezt sem vitatja senki.

Felesleges tovább szaporítani a szót, egy a lényeg: a szélsőséges korengedményes nyugdíjazás, pláne napjaink aggasztó gazdasági állapotában - nem tolerálható. Helyette megfelelő javadalmazás, megfelelő munkakörülmények, megfelelő közrendőri magatartás és egy szolidabb nyugdíjazási gyakorlat szükséges. Szerintem.
Ezen kár tovább rágódni. De örülök hogy beszéltünk róla.

...

Még egy szó a mundér becsületéről.
Te megnevezted volna a bíróság előtt azokat a rendőröket, akikről biztosan tudod, hogy érintettek voltak a 2006-os atrocitásokban?
eccerüvagyok 2011.12.31 19:25:26
@huncut:

ööö...izé... én is!

Szebb ...holnapot mindenkinek és kevésbé idióta politikusokat! Mondhatnám úgy is, hogy atomot a Parlamentre, de most nem ez a lényeg. Illetve dehogyis nem, csak hát nem akarok ünneprontó lenni.

Maradjunk annyiban, hogy dögöljön meg (majdnem) az összes politikus.
Éjfélkor ezt fogom kívánni.

Szóval: legyen jó mindenki! De ne nagyon!... ;-)
eccerüvagyok 2012.01.01 09:35:34
@V u, de ja vu:

A válaszod ismét a helyén volt és objektivitásért sem kell a szomszédba menned. Megvédted a mundér becsületét.
Csak kár, hogy nem érdemes rá a testület. Külső szemlélő szemszögéből legalább is semmiképpen sem.
Először egy évértékelő félét szerettem volna írni a mögöttünk hagyott évről, de aztán úgy döntöttem, hogy összekötöm azzal, hogy mit várhatunk 2012-ben. Ahogy egy másik blogban (Michael Knight) megfogalmazták karácsonykor: Nincs sok ok az ünneplésre. Akkor ezzel a…..
eccerüvagyok 2011.12.31 20:22:54
@bogancs:

Az álláspontodat kellően alátámasztottad, abban hiba nincsen.
Csak egy valamit nem értek: az új adórendszerbe fektetett pénz (kieső adóbevételek) hogyan és mikor fog megjelenni a kv. bevételi oldalán?
Mert ugye olyasmire érdemes áldozni, aminek a megtérülése belátható időn belül realizálódik. Sőt, jelen gazdasági helyzetben a megtérülés első várható jelei az igencsak közeli jövőben volnának kívánatosak.
Vastagbőr Vitának helye nincs 2011.12.31 09:01:00
Mindössze pár hetet kellett várni arra, hogy valóra váljanak az ellenzék félelmei. Jól gondolták, hogy nem lesz következmények nélküli a példátlan LMP-Jobbik-MSZP-DK összefogás, amellyel többször is egész éjszakán át, a reggel 8 órai tévéközvetítés kezdetéig húzták…..
eccerüvagyok 2011.12.31 14:49:02
Volt egy bizarr gondolatom, miután elolvastam ezt:
www.portfolio.hu/gazdasag/vizsgalnak_magyarorszag_unios_szavazati_jogat.160707.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

Vajon volna-e értelme, többet használna-e az országnak, mint ártana, ha egy kompetens, amolyan "a nép szava" írás, egyfajta nyílt levél-féle születne. Olyan írás, mely hűen tükrözné, mondhatni prezentálná a magyar lakosság releváns, a valódi többség támogatását bíró de mégis mértéktartó véleményét a honi politikai elitről, életről, kihegyezve természetesen a napi politikára, a Fideszre. És mindez megjelenne a mértékadó, objektív blogszférában, el lehetne juttatni a fontosabb hírügynökségeknek a nyomaték kedvéért.
Mindezt csak azért, hogy a külföld is tisztában legyen azzal, hogy már szinte senki nem támogatja itthon a kormányt, annak politikáját. Mert félő, hogy a Fideszt (annak az állandó 2/3-ra utalgatása okán), az unortodox gazdasági utat a legtöbben azonosítják a magyar néppel,a magyar lakosság akaratával, szándékával. Holott ez természetesen nincs így.
Viszont itthon már senkire sem lehet számítani. Sem az ellenzékre, sem a kormány belátására. Ha dőlni fog az ország (ez egyre bizonyosabbnak látszik), azt mi, a zemberek fogjuk megszenvedni, nem az a pár patkány, aki a parlamentbe melegedni jár. Félő hogy már így is rettentően sokba fog kerülni az elmúlt 1,5 (és ki tudja még mennyi!) év hibáinak kiigazítása.

Vagy egy hasonló kezdeményezés tovább rontana az ország külföldi megítélésén?
eccerüvagyok 2011.12.31 15:08:15
@Őrült Ló Nagyfőnök:

Ki beszél itt érdekérvényesítésről? Egyáltalán örülhetünk, hogy megtűrnek ott minket.
Az a 22 szavazat viszont éppen elég ahhoz, hogy feleslegesen izmozzunk és ezzel serényen vágjuk magunk alatt a fát. Vagy nem ugyanarról az országról beszélünk?!
eccerüvagyok 2011.12.31 15:16:20
@Ásó[Mosó]maci:

Szimpatikus meg minden, de ez sajnos édeskevés és nem valódi alternatíva. Sajnos.
Itt már valódi alternatívára van szükség, valódi arcokra. Vannak is ilyen arcok, csak vagy ők maguk nem vállalják a politikai harcot vagy nincs mögöttük akkora támogatottság, ami okán valódi alternatívák lehetnének. Átmenetileg vagy akár hosszútávra.
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
eccerüvagyok 2011.12.18 19:56:24
@max val, a bircaman:

A hiperinflációval is rengeteg ember kurva szarul jár, ez nem vitás, hogy melyik a kevésbé szar, az államcsőd vagy a hiperinfláció, azt mindig az adott helyzet dönti el, bár élesen nemigen válaszható el a kettő.

Ami a megtakarításokat illeti: nem biztos, hogy biztonságban vannak a forintban, itthon tartott pénzek. A kormány simán elveheti vagy maga az infláció értéktelenítheti el.
Viszont M.o.-nak van egy kurva nagy előnye: az EU tagja. Tehát BÁRMI nem történhet vagy legalábbis nehezen elképzelhető. Na ezen kívül kábé semmi előnyünk az akkori Bulgáriához képest.
eccerüvagyok 2011.12.18 20:24:12
@max val, a bircaman:

Jól beszélsz. A probléma csak ott van, hogy mire az ember ráeszmél a bukóra, akkor már többnyire késő. Késő ingatlant vagy aranyat venni. Valószínűleg ezért veszítenek rengetegen rengeteget ilyenkor.
És képzeld el, ha most mindenki kezdene átállni a B-tervre, na akkor dőlne még be pillanatok alatt a bankrendszer és indulna be az infláció egyre gyorsuló ütemben. Viszont rövid távon beindulna a fogyasztás, élénkülne az ingatlan és egyéb befektetési szektor.

A sztorid meg jó. Mondhatnám tanulságos.
eccerüvagyok 2011.12.18 20:49:04
@hagyma:

Te még élsz?... Má'n aszt hittem valami bajod van, hogy nem frissíted a frissíteni valót!
Vadállatok és kutyák százait gyilkolta le eddig egy ész nélkül megépített öntözőcsatorna az Alföldön. Fábiánsebestyén mellett részben EU-pénzből valósult meg a Donáti öntözőfürt rekonstrukciója. A vízelvezető csatorna alját műanyag fóliával bélelték ki, ami…..
eccerüvagyok 2011.12.18 18:00:46
@phisendcsipsz:

Nem sértésnek szántam! Csak ez jött le abból, amit mondtál.

Mit tehetünk (teszem fel a kérdést cinikusan)?
A megfelelő embert, embereket segítjük hatalomra. Ja hogy jelenleg nincs az országban erre alkalmas személy? Ez így van. Illetve mégsem, mert aki van, az vagy nem akar hatalomra kerülni vagy egyszerűen nincs mögötte akkora támogatottság, amire szüksége volna. Úgyhogy nemigen tudom a megoldást, bár vagyunk ezzel így vagy néhány millióan.
eccerüvagyok 2011.12.18 18:30:50
@phisendcsipsz:
Ki az az ember? Akire a tudatlanok ujjal mutogatnak, mert elhitették velük, hogy lehetett volna másként is csinálni, holott nem volt más lehetőség. Bokros Lajos.
eccerüvagyok 2011.12.18 19:36:53
@Bio74:

Ki kell mondani, ez egy ilyen szar ország.
Szar politikusok, szar rendeleteket, törvényeket alkotók és még szarabb végrehajtók. Mind csak a markát tartja, de egynek sincs annyi vár a pucájában, hogy ellent merjen mondani a felsőbb utasításnak.
Ezt kértük, ezt kaptuk.
Valószínűleg kár hosszan ragozni, akik ezt olvassák, valószínűleg úgyis hallottak a magán-nyugdíjpénztári államosításra érkezett panaszok alkotmánybírói félresöpréséről, sőt, már az is tudható, hogy kormányunk nem áll meg itt, szépen folytatja tovább, és a jövőben…..
eccerüvagyok 2011.12.18 15:53:02
Pityinger László, alias Dopeman idén januárban, a sajtószabadságért rendezett tüntetésen vállalt először civil politikai szerepet. A rapper akkor így fogalmazott: „ha először befogják a sajtó száját ilyen-olyan okokkal, akkor később az emberek száját is befogják. Utána…..
Lehet, hogy már kicsit elfogott a karácsonyi hangulat, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy érdemben foglalkozzak az elmúlt napok politikai-gazdasági történéseivel, mégha mégoly jelentős események is zajlanak éppen. Valahogy olyan lerágott csont érzése van az embernek. És a…..
eccerüvagyok 2011.12.13 23:07:57
@Kopi3.14:
Tévedés. Hisz tulajdonképpen a munkaadó "csak" geci, mert megteszi amit megtehet.
És ezért a hézagos jogi szabályozás a felelős, amit a politikusok alkotnak. Tehát nem a m.adó az első számú "közellenség", hanem az a 386(?) barom, akik a Parlamentben basszák az anyjukat.
eccerüvagyok 2011.12.13 23:24:00
@luciferko:
Megint általánosítasz és elfelejtkezel arról az apróságról, hogy az a képviseleti demokrácia lényege, hogy megválasztunk embereket, akikre rábízzuk az országunk és jövőnk sorsának irányítását, mert így érezzük biztosítottnak azt. Ennek része, hogy nem engednek olyan káros banki hitelezést elharapózni, amelynek következményei beláthatatlanok és amire egyébként is felhívták a felső vezetés figyelmét felelős (külföldi) pénzügyi vezetők.
Magyarán az ország vezetőitől elvárható gondosság erősen megkérdőjelezhető volt. A kisember pedig szépen bele is ment kétes bizonyosságú hitelekbe. Itt követte el a hibát: biztosítottnak érezte a jövőjét és legrosszabb álmában sem hitte, hogy létezhet olyan példátlan méretű deviza hitelezés M.o.-on, ami példa nélküli a térségben.
eccerüvagyok 2011.12.13 23:26:48
@Kopi3.14:
Azért mert bele lehet rúgni a döglött lóba, még nem teszi meg mindenki.
A te példád tökéletes volt >ellenpéldának<.
Az új önkormányzati törvény erős kormányzati kézzel újraszabja az önkormányzatok feladatait, és támogatásaikat, államosítják például az iskolákat, kórházakat. Budapesttel azonban nem tudtak mit kezdeni, kezdetben 3 különböző variáció is felmerült Budapest…..
eccerüvagyok 2011.11.29 18:45:29
@Trejo:
Nem-nem! Lajos lánykorában volt Mr. 10%, az utóbbi időben már Mr.20% a becsületes neve. Ne alacsonyítsd le, megdolgozott ő a titulusért.
Úgy hallottam a debreceni Fórum-ba sem építették be azt a rengeteg kiszámlázott betonvasat, a szálak pedig messzire visznek mind állami, mind nemzetgazdasági vonatkozásban. És ez csak egy piti kis vidéki beruházás egyik tételsora a cehhen...
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
eccerüvagyok 2011.11.26 17:02:30
@hagyma:
Vagy írhatnál új bejegyzést a blogodon ...esetleg.