Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Typhoon01

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Totalcar-olvasó igazi polihisztor. Egy pólóért és sapkáért rapet ír az autójáról, egy gyurmabérletért feladja minden gátlását és testépítőpózokba vágja magát, megsüt bármit, és az alvó asszony sincs tőle biztonságban, ha megérzi a konc szagát. Aztán ha kell, nem…..
Vajon Karotta elégedett a legújabb, rettenetes Renault-jával? Assur elmondja, mennyit csalnak a gyári fogyasztási adatok, és hogyan döntött rekordot egy Volvóval, Winkler pedig megkínálja Karottát a maratonisták szuperpempőjével. Az Égéstér 139. adásának…..
Typhoon01 2014.10.03 13:52:37
Belsőség Heti merítés 2013.06.16 12:01:38
A legFIATabb Zaszti Az autót 2010-ben vettem első autónak, vezetni már tudtam csak elegem volt a fatertól vagy mutertól kölcsönkérni az autót mikor asszonypajtáshoz kellett menni (50 km egy irányba mit ne mondjak... de már nincs meg :D). Ezért egy jelentéktelen mennyiségű…..
Bevallom, mélységesen átérzem és megértem azt a Karottát, aki miután hazajött, ugyanolyan kissé mélabús-fájdalmas lelkesedéssel mesélt az idős bácsiról és a Cars and Coffee-ról. Csodálatos lehetett, de nem is a csak a gépek miatt, hanem maga a hangulat, az emberek és a…..
Hát, feladtam a küzdelmet. Megvettem, imádtam, megadtam neki mindent. Elszédítetted a fejemet, S én eléd szórtam mindenemet. Sálat, pulcsit, nejlon harisnyát, És csuda, csuda gyöngyöket. (Hungária - Ciao, Marina) Egy ideig ennél csak rövidebb motorom lesz Persze eljön az…..
Belsőség Terror kultivátor 2012.11.12 17:39:32
Svédek, Volvo 240 Turbo-motor (ill. B21-es Redblock), 0,3 bar töltőnyomás, 240 newtonméteres nyomaték. Igen, helyenként be van gyorsítva, de úgy gondoljuk, hogy e nélkül is eléggé átjön, hogy a verda horzsol. Ki tudja, milyen traktor volt ez valaha... És kézigázzal burnoutolni…..
Typhoon01 2012.11.12 17:46:00
Kilakatolva pöpecre, lefényezve vakítóra, futóművek felújítva, motor, váltó, diffi csekkolva – innentől már csak egy nagyra méretezett legó az egész, egy-két napnyi munkával már készen is lesz, gondolhatta volna bárki a Ponton-projektről a legutóbbi, júliusi poszt…..
Péceli Gabi pazarul beállította a futóművet A Cougar majdnem kész, és erről nemrégiben kaptam egy papírt is a Vas megyei rendőrkapitányságtól: 70 helyett 97 km/h-val mentem vele az M1-M7 közös bevezetőjén. Nem emlékszem konkrétan a helyre, hogy arrafelé hol a francban van 70-es…..
Miközben Tibby Kirgizisztán egyhavi GDP-jét költi el épp az E28-ra, folyamatosan azzal oltogat, számoljam már ki, mennyit költöttem az E32-re az elmúlt két évben, és ebből hány kilométert sikerült megtenni. Szívemen viselem lelki békéjét, és ha az nyugtatja meg, hogy van nála…..
Nem válik az ember mindennap COTY-taggá, most ketten vagyunk ilyenek Magyarországról. Az biztos, hogy furcsa perspektívák bontakoznak ki a láthatáron. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Igazi bréking hírek vannak ma, először kiderült, hogy az Apple Charger tényleg arra jó, amire tervezték, most meg arról hallottunk, hogy Steve jobs étterembe ment. Nem, komolyan. Bement.Szombat este Jobs a San Francisco-i Flour + Waterben próbált volna pizzát kérni, de az ajtóból…..
Typhoon01 2010.08.05 18:43:17
@Reventon50: : DDDDDDDD
Steve Ballmer a Microsoft pénzügyi ülésén nyilatkozott pozitívan egy még nem létező Windows-tabletről, amivel egy nap kicsinálják majd az iPadet. És ez minden, amit lehet tudni erről a rejtélyes termékről.A bevezetőjében Ballmer kifejtette, hogy őt mostanában a tablet kérdése…..
Typhoon01 2010.07.31 20:42:50
@melchi zadok: hidd el haver, neked magas... : (
Tekintsük át a tegnap esti bejelentés óta történteket. Steve Jobs ugye közölte, hogy a hiba valóban létezik, de ez iparági sajátosság, a legtöbb okostelefon képes elveszteni a jelet érintésre, ha gyenge a térerő, ráadásul az iPhone 4 sem produkál lényegesen több hibát, mint…..
Typhoon01 2010.07.17 13:38:02
@gitáros: hjaj ember kuss már, nyílván nem rád gondoltam, mellesleg mérnöki hiba a tököm, itt van a kezemben a sajátom és nem veszt jelet akárhogy fogdosom. az a nyamvadt fél százalék (oks, lehet tényleg nem annyi, legyen kereken 1) meg ne osszon semmit, mert bőven beletartoznak a meghibásodási arányba + visszakapják a pénzüket ha gondolják + még free bumper (ami tényleg lol, de hát free na). mi kell még?