Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Esik

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap a Facebookon indítottam egy képes mappát ezeknek a filmeknek, de aztán a privát oldalamon megosztva elszabadult a pokol, és barátaimnak, ismerőseimnek hála sikerült összegyűjteni pár igazi gyöngyszemet azokból a filmes jelenetekből, momentumokból, karakterekből amelyek anno…..
A tegnapi poszt stílusát követjük mai epizódunkban. Igen. Megint egy kis Tarantino, megint egy kis Mexikó, de Salma Hayek még a legjegesebb szíveket is megolvasztja. A díva éppen szerelmet vall az ágyon, gitárral a kezében oly' elmélyülten, hogy észre sem veszi, amint a KEHI…..
Örülünk, Vincent? B.Z. úr M-ben 2013.03.14 23:36:39
     B.Z. úr fogta az aktatáskáját, beletette a staniclit és kilépett az utcára.  Rozsdás Géza hamvai voltak a stanicliban. Rozsdás kucsmákról írt verseket, sok-sok verset, negyven éven keresztül csak kucsmás verset írt. Nem jókat, nem rosszakat, olyan…..
Esik 2013.03.15 10:26:53
Szepesi György emlékén, Virtay Tamáson és Knézy Jenőn felnőve egészen szürreális élmény egy magyarnak az amerikai tévén követni az olimpiát. Itt nincs drukkolás, nincs örömében zokogó szakkommentátor vagy a versenyt extázisban követő, a mi fiainkkal-lányainkkal együtt…..
Eddig túl sok mindenre nem lehet büszke a köztévé, már ami az olimpiai közvetítést illeti, amit ha feleolyan lelkesen és odafigyeléssel csinálnának, mint amiben igazán jók, azaz a nem kívánatos személyek kiretusálásában és a rendszer seggének alapos kinyalásában, máris…..
Esik 2012.07.31 20:23:00
@Transylvanianmixedgrill:

Nézek elég sok ESPN-t. És egy példát is mondok. Szerintem Faragó Ricsiék Sport1-es NFL közvetítései sokszor jobbak. Mike Tirico még so-so, bár sok mindent benéz. Jaworski érdekes dolgokat mond, de Gruden engem hihetetlenül irritál.

És nem, mondom, hogy nincs izlése annak, aki kedveli, vagy azt, hogy igénytelen. Csak borzasztóan zavar, ahogy ajnározza a közpes játékosokat és a gyenge play-eket hype-olja. Lehet, hogy azért, mert még vissza akar menni egyszer edzőnek, és nem akarja összerúgni a port előre senkivel.:)

Az európai foci közvetítéseik sokszor kritikán aluliak. Keverik a játékosokat, és ha nem angol, akkor kísérletet sem tesznek arra, hogy rendesen kiejtsék.
Esik 2012.08.01 02:14:12
@dagiivanandras:

Csak arra utaltam, hogy Horváth Mariann személyesen ismeri a vívókat, lévén maga is az egyik legsikeresebb női vívónk. Ő nem csak úgy beszélget velük csak, mint riporter, hanem mint fegyvertárs.

És amiatt, hogy esetleg 14 évesen kölyök kardozóként mit gondolt szégyellje magát 8 évvel később? Menjél már, ezt Te sem gondolod komolyan:D
Kár tagadni, az Orbán-kormány két éves ténykedésének nem csak a mindenhol megénekelt nómenklatúra a közvetlen haszonélvezője. Megalapozott szakértői becslésem szerint, melyet az ujjamból szoptam, tehát megbízhatóbb, mint bármelyik Századvég-prognózis, körülbelül…..
Esik 2012.06.06 20:49:52
@Wolff:

Dehogynem kérdezték:

"Ki a vezetője, hányan, milyen beosztásban dolgoznak ott, hogyan lettek kiválasztva a munkára, mi a végzettségük?"

Választ viszont nem kaptak.
A címben szereplő Dessewffy akár cserneki és tarkeői Dessewfy Arisztid tábornok is lehetne az aradi tizenhármak közül. Lehetne cserneki és tarkeői Dessewffy Aurél akadémikus is, a konzervatív Fontolva Haladók pártjának alapítója. Lehetne, de nem az. Ez itten most inkább a Tibor…..
A hírek szerint Gyurcsány Ferenc a kilencvenkét éves Lawrence Klein Nobel-díjas közgazdász társszerzője egy nemrég megjelent könyvben. Nyáron egy Sao Paolo-i konferencián elfogadtak egy cikket, ami a könyv hetedik fejezetének látszik.  A cikk hardcore tőzsdei közgazdasági…..
Esik 2012.05.08 11:03:36
@jotunder:

"Itt most a Gyurcsányt támogatók közölték, hogy az, hogy egy kínai szektavezér neve megjelent egy cikken elsőszerzőként, amelyen Gyurcsány neve is ott van arra sem lehet ok, hogy írjak egy posztot róla a Vincenten. Nem szabad és kész. "

Ennek örömére most végig olvastam az összes kommentet. A kutya nem mondta, hogy nem szabad erről írnod. Ha zanzásítom az összes kritikát, akkor kb. ez jön ki: monomániád lett Gyurcsány és baromságot írsz, miközben inszinuálsz és csúsztatsz. Te pedig cserébe mindenkit legyurcsányfanozol, aki nem ért Veled egyet.:)
Esik 2012.05.08 19:41:46
@Szindbad:

Neked vannak szövegértési gondjaid, ha ezt olvastad ki belőle. Fuss neki újra:)
Esik 2012.05.08 19:54:58
@jotunder:
jaj már, matematikus uram. Én szépen összegyűjtöttem és tömörítettem, amiket itt a különböző kommentekben írtak. Ezek között volt olyan, aki azt írta, Gyurcsány a mániád lett. De senki nem mondta, hogy nem írhatsz ilyesmiről.

Szerintem amúgy simán csak egy se füle-se farka írás. Történt már ilyen.

Off: SZVSZ a legjobb írásaid nem Orbánnal foglalkoznak, vagy csak áttételesen. Nekem leginkább az jön be, amikor a magyar tudományos élet ilyen-olyan szépségeit-visszásságait énekeled meg. De ez meg megént semmi más, csak az én izlésem:)
Ön szerint lemond ma este Schmitt Pál?..
Esik 2012.03.30 22:08:06
@Kettes:
"12. cikk
(1) A köztársaság elnök személye sérthetetlen, tudományos fokozata akkor is doktor."

Kis photoshop, és ez egy új blog post:)
 Trebitsch emlékére        A miniszterelnök beszélt ma. Mondják, Abraham Lincolnt emlegette meg a Wayne Gretzkyt. Viszonyulnom kellene ahhoz, amit a miniszterelnök mondott.       Azt írja egy jobboldali hetilap főszerkesztője, hogy leverték a…..
Esik 2012.02.08 05:19:24
Örülünk, Vincent? 96 2011.12.07 08:00:00
Ez a számosdi már a múltkor sem jött be, csak azért is :-P December 7-én született legkedvesebb színészeim egyike, aki  többször szerepelt együtt másik legkedvesebbekkel (Clint Eastwood, Steve McQueen, Al Pacino, Yul Brinner). Ez már önmagában elegendő ok lehetne, hogy…..
Esik 2011.12.07 12:59:48
@szempontpuska:

Már aki. Nekem az első perctől a kedvencem volt. :)
   A 43-ik utcában van két hatalmas 56-os plakát. Egészen közel a Times Square-hez. Our revolution was not a movie. Vagy valami ilyesmi. És ez igaz. Most néztem meg a Szabadság, szerelem című moviet, ami persze nem egy revolution de hatásos. Toroczkai egy szemét állat,…..
Vasárnap, 15.00 Szabadsajtó út..
Esik 2011.10.22 02:05:44
@IGAZ MAGYAR:
"Az egész csak azért mert fogyózom! Lúdtoll helyett olvasom és már el is hányom magamat. Olcsóbb mint egy ..... fogyókúra!"

Politikai bulémia?
Esik 2011.10.22 02:10:14
@Pásztörperc:
"valószínűleg tartom, hogy a normális közéleti csapattól Szíjjártó gyomorfekélyt kap."

Bemehetne Cusi mellé üdülni. Ugyanabban a lucernásban legeltetett, ugyanakkor. Bár az tény, hogy másnak a tehenét.
A Megújul a magyar tanügy elnevezésű országjárás eddigi tapasztalatait firtató kérdésre válaszolva Hoffmann Rózsa azt mondta, hogy a várható változásokról szóló fórumokon még nem találkoztak "erős kritikai hanggal". És nem szakad rá! De legyen. Ha ez a büdös…..
Esik 2011.10.01 03:18:51
@kiskii:

az felsőoktatás, ez meg közokt..köznevelés (majdnem eretnekséget mondtam:)) Így első bokorugrásra nekem sem zöld, hogy mondjuk egy szülő mi alapján és mit tesz hozzá a minőségbiztosításhoz.
Esik 2011.10.01 20:22:01
@9mmPara:

Csak azt áruld el, hogy mi alapján nyilvánít véleményt egy szülő Dinamó tanár úrról, akit csak képről látott, és Szögmérő tanárnőről, akit képről sem.:)
Esik 2011.10.01 21:55:44
@Esik:
izé..képről ismer:)
       A kormányfő szóvivője szerint a magyar emberek "minden idők legszélesebb körű" konzultációján mondhatták el véleményüket az új alkotmányról, akaratukat pedig senki sem kérdőjelezheti meg. Szijjártó Péter erről beszélt az…..
Esik 2011.07.27 20:08:42
@Kettes:
Ha már szervezett betakarítás. Lehet, hogy rosszul látom, de Szijjártó Peti tippem szerént ugyanakkor és ugyanabból a gyümölcsösből vitte a cefrének valót, mint Zuschlag. Igaz, egy másik kifőzdébe.
Na most kihúzta a gyufát ez a bérelhető motorosfűrész.Miután tavaly kórusban hazudták, név szerint Orbán Viktor elsőrendű, Matolcsy György másodrendű és Selmeczi Gabriella harmadrendű reménybeli vádlottak, hogy a magánnyugdíj-pénztári tagok többségének nem lesz…..
Esik 2011.07.23 14:40:08
Nem nagyon akartam én erről írni, mert mit lehetne, amit ne írtunk volna már meg annyian és annyiszor, mire csudálkozzunk rá újfent nagy mangaszemekkel, tán arra, hogy egy gauleiteri rendszert üzemeltető párt gauleitere a szerepét vidéki tanácselnökre vette? Hogy annyi esze…..
Esik 2011.07.21 00:41:22
@jotunder:
"A FIDESZ egymillió extra munkahelyet és egymillió extra gyereket igért az elkövetkező tíz évre"
"

Közmunkaként bevezethetnék a "genetikai szakszolgálatot". A nőnemű résztvevők később főállású anyaként is elszámolhatóak lesznek.
Van ez az ősbolsinak gondolt trükk, biztosan ismeri a kedves olvasó, még akkor is, ha nem volt szerencséje az egy kiadással ezelőtti pártállamhoz, hiszen ez a trükk túlélte a komcsikat, hála a szélsőjobboldal úgynevezett publicistáinak. Vagy a trükk másik változatát használva:…..
Esik 2011.07.16 22:02:55
@pushalias:
"miért van az, hogy egyeseken ennyire látszik, honnan kapják a pénzt?"
Ez gondolom költői kérdés volt:D
   Régi názáreti haverunktól kaptuk ezt az emailt.    Date: Tue, 12 Jul 2011 17:58   From: jesuschristus@heaven.org  To: jotunder@earth.com   Subject: WTF   Laudetur, Tunder, hehe. Meg mindig nincs ekezetem, pedig ket hete szoltam a…..
Esik 2011.07.13 12:06:20
@kisa:
Az állatkerti oroszlánokat már tréningezik az aréna munkára.:)
Esik 2011.07.13 12:10:24
@kisa:
Az állatkerti oroszlánokat már tréningezik.:)
Esik 2011.07.13 12:12:20
A Ganz Vagongyár sallerező üzeme nagy jelentőségű ünnep színhelye. A gyár párttagjai számára itt osztja ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke az első új tagkönyveket. Az első sorokban foglalnak helyet a Wass Albert Brigád tagjai. "Pártunk a legutóbbi kongresszusa…..
Esik 2011.07.07 08:57:30
@zsazsu4:

Hogy ő miért nem zárkatársa Zuschlagnak, az persze kisebbfajta rejtély.:)
Hallgatva az idők szavára július elsejétől a Vincenten a kommentelést megszüntetjük. Annál is inkább, mivel a posztírást is megszüntetjük.A fejünkben benne, ott is megszüntetjük. Még a posztírás gondolatát is megszüntetjük. Sőt, biztos, ami biztos alapon ügyvédi…..