Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borkóstolo

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az ember egyre gyakrabban jár borkóstolóra, annak sokkal több előnye van, mint hátránya. Egy idő után lesznek ugye ismerős (értsd: akár kóstolás nélkül, már az illatjegyek alapján beazonosítható) tételei, lesznek új kedvencei (amikre rácsodálkozik, hogy jé, ez meg eddig…..
Pár napja megvolt a jubileumi harmadik. Mármint vakteszt a Doblóban - már amennyiben jubileumi lehet egy harmadjára megtartott, erősen szubjektív borkóstoló. Ha egy eposzi kelléktárral gazdagon felvértezett, gigászi csata volt az első, akkor a mostani apropó a fegyvernem váltásra…..
kicsivel több, mint egy hónapja írtam arról, milyen összefüggés lehet a blind date és egy vakkóstoló között. na, hát az van, hogy pár napja újra eljött a randi ideje. ez már persze kicsit más volt, mint az előző (az első), de ilyen a világ rendje. tudtam, mire számíthatok,…..
Zsófi és Áron leültek és két palackot vizsgáltak meg: a Demeter ½ 8 Siller és az Eszterbauer No Fiam borokat. Zsófi összegzése: ½ 8 Demeter siller   A Siller általánosságban elég csalóka fogalom és nem is igazán értelmezhető helyesen kóstolás nélkül.…..
Ismerjétek meg Zefírt is! Ő az aki irodalmi magasságokba emel egy-egy borkóstolót! Borkóstoló és szakmailag hiteles ingyenes irodalom óra egyben! Áldozatunk az Andrássy Muscat Lunel volt. Manapság már nem számít túlságosan kreatív ötletnek a borokat nőkhöz…..
Zsófit szeretjük, mert aranyos, kedves és még a bort is szereti. A múltkori magvas gondolatok után jöjjön egy nőies beszámoló a Juhász Testvérek Paptag Rosé boráról és egyéb finomságokról. Bor szüzességemet már régen elvesztettem, mikor először ügyetlenkedtem bele egy…..
 „I don't wanna float on a broom Fall in love, get married then boom How the hell did it get here so soon I don't wanna grow up” Ramones – I don’t want to grow up Magától értetődő, hogy a legrosszabb dolog, ami az ember gyerekével történhet, az, ha felnő. Mit…..
Ez a blog azért jött létre, hogy a közösségi borkóstolással gazdagítsuk a boros tartalmakat az interneten. Adott egy tucat fiatal, akik különböző helyekről jöttek, más a múltjuk és a jövőjük és csak egy közös bennük a borkultúra iránti feltétlen rajongásuk. Az ő…..