Regisztráció Blogot indítok
Adatok
süngerinc

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Lázárlandi vendetta 2011.04.03 06:06:00
A hétvége kérdése: milyen foglalkozás definíciója ez: ( guglizni nem ér, a poszt végén elárulom, addig gondoljátok át )"tiszteletet kivívni, elég erősnek lenni ahhoz, hogy az ember megtoroljon a személyét vagy bármilyen hozzátartozóját ért minden sérelmet, és maga is…..
süngerinc 2011.04.04 08:54:06
Schmitt Pál egységes nemzeti szókirakóról beszélt, Andy Vajna performansszal figyelmeztet, Révész Máriusz pedig a Költészet Napja előtt tiszteleg. A köztársasági elnök javaslatára a játékgyártó cég csak Magyarországra átírt szabályokkal küldi a társasjátékot. A…..
süngerinc 2011.04.03 13:11:16
Számos kérdésben a kormány után portálunk is szeretné kikérni az Önök véleményét. Nyomtassák ki, ikszeljék be és küldjék vissza emailen a hircsarda@gmail.com címre. Fasszal szavazni nem ér. Vannak, akik azt javasolják, hogy a szülők, akik kiskorú gyermeket nevelnek, az új…..
- Ez a tudatmódosított tintahalak világnapja. - 1300 éve ezen a napon született Mihály vezér, a nyolcadik, eltévedt magyar törzs vezetője. - Pontosan 1 napja volt a mélytorkozás világnapja, amit a szerkesztőségben idén nem ünnepeltünk meg. - A nap…..