Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gelak

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tim Schafer az egyik kedvenc játékfejlesztőm – és ti is szeretitek, hiszen a Secret of the Monkey Islandet és a Day of the Tentacle-t is beszavaztátok a retrorovatba (de lesz itt még Grim Fandango is, úgy érzem). Schafer ezen túl nagyon vicces ember, azon kevesek közé tartozik,…..
Gelak 2010.09.17 14:05:04
@mennyi?husz!: talan forditva... a film gyakorlatilag monkey island copy ;]
Volt valami pletyka, hogy annak is keszult, csak nem kaptak meg a jogokat, igy csak valami hasonlo lett belole, de tenyleg eleg sok az atfedes, mar a krakterek kozott is...
Mailvadász régóta figyeli Dezsőt az e-mailjein keresztül. Szerinte valami nincs rendben Dezsővel. Most úgy döntött, megosztja Dezső életét mindenkivel. Mailvadász nem kommentálja Dezső leveleit. Ezt nathanp rábízza az olvasóra...
Gelak 2010.02.05 13:01:19
A levélírónk megkegyelmezett, és 80 ezer leütésben, sok kihagyással összefoglalta röviden, mi is a helyzet a szerelmi életével. Lányunk szerelmes egy rockzenekar frontemberével, majd jön az együttes, meg egy lány, akivel a lányunk csókolózik, aztán a frontember, aztán megjelenik…..
Gelak 2009.09.17 17:51:21
Fantasztikus cuccok forognak a szuperolcsó áruk piacán. Balisto például egy normális papírzsebkendő árának negyedéért vett akciós magyar terméket, amelynek gyártója igazi nagyvonalú trükköt vetett be, ami az árat nézve kicsit feleslegesnek tűnik. A trükk az, hogy Top 100-nak…..
Gelak 2009.09.08 10:40:08
@lódarázs: ukraneknal a budipapir olyan mint egy penztargepszalag, csak kicsit mas a tapintasa, a papirzsepit meg, mint olyat, nem ismerik...talan semmilyen zsepit sem...
- de az a helyzet, hogy nem lehet!Megintcsak a guglival kezdtem: 14.800 találat érkezett arra az idióta szókapcsolatra, hogy "azonnal szörnyethalt" - most ez lesz a 14.801.Ennyi nagytudású hírszerkesztő nincs tisztában a szörnyethalt szó jelentésével, pedig megnézhetnék a…..
Ha a Barátok közt a TV2-n menne, akkor már réges régen tudnánk, hogy mi lesz a Fodor Zsóka által megformált Magdi anyus sorsa. A Jóban Rosszban karaktereiről ugyanis már hetekkel a terrortámadás előtt kiderült, hogy melyik nem fogja túlélni. Az RTL Klub ennél profibb, így ma…..
Alapból kockázatos olyan úton közlekedni, ahonnan nem várt akadály, pl. baleset esetén nincs hová menekülni. Ilyen az M0 is, de ott legalább ha nincs nagy gáz, ki lehet kerülni az összekoccant autókat. A Ferihegyi Repülőtérre Vezető út esetében már nagyobbak a problémák,…..
w Csapataink harcban állnak 2008.10.28 06:00:00
 A Pentagon új térképeAzt javasolja egy neves amerikai katonai szakértő, hogy az elkúrt, rossz útra tévedt vidékekre ne csak tankokat és bombázókat küldjenek, hanem kövesse a hadsereget egy hasonló méretű civilizátor-kontingens, amely közigazgatást, költségvetést,…..
Már nem divat az éves bérlet, vagy miért akarta Leó visszavinni az övét az Akácfa utcába? Akárhogyis, nem volt elég gyors, mert az előző három ügyfél már kipucolta a kasszát, a becsületes büntetésfizető állampolgárok pedig még munkában voltak:Régen sokat mérgelődtünk…..
Persze mindenki a csillog-villogó, de mégis erős anyagból készült, ultravékony mobilokat szeretné megvenni. Én is. És akkor itt van ez a famobil, mely nagydarab, ósdi és alig látni a kijelzőjét. De mégis must have. Megalkotói egyébként annyit tettek, hogy a külső műanyag…..
Gelak 2007.09.02 20:13:09
Gelak 2007.09.02 20:14:28