Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szeretnék avatart a hozzászólásaim mellé!

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Március 19-én egy öttételes EP-t ad ki "Elasticity" címmel a System Of A Down frontembere, Serj Tankian. Ezek a dalok eredetileg az anyabandája részére készültek, de mivel az elmúlt években nem sikerült összehozni semmit SOAD-fronton, így végül az énekes szólóprojektjeként látnak napvilágot a…..
Van élet a halál után is, négy évvel azután, hogy a Fox elkaszálta a Terminator: The Sarah Connor Chronicles című szériát, a Fox, a Skydance Productions és az Annapurna Pictures megint elővette a megbízható bádogembert a fikókból, és rajtra készre merevítették a…..
Szeretnék avatart a hozzászólásaim mellé! 2013.12.14 22:14:51
@Before: "alaha látott legjobb karakterkiírás"

Kire gondolsz? John?
Hát akkor beszéljük meg ismét ezt a dolgot, mert az érdeklődés nem szűnik - részünkről sem. Sokadik rész. Elsősorban lépjünk túl a szokásos alaptételeken: Félmillió: vagy igen, vagy nem - akár több is lehet az új állampolgárokkal együtt, mindegy. Kitűnő: na ez már…..
Szeretnék avatart a hozzászólásaim mellé! 2013.12.07 23:35:47
@Huple macskája: Csak arra az egy mondatodra reagálnék, hogy ki fogja elvinni a kukát.

Magyarország lakosságának meglepően nagy része sötét, mint az éjszaka (finomabban fogalmazva: funkcionális analfabéta, de az mást is jelent). Emiatt mindig lesz, aki elviszi a kukát.
Ha meg már minden magyar kiművelt lesz, akkor a vendégmunkások fogják ezt elvégezni.

Amúgy egyetértek veled.
Hamarosan képekkel illusztrálva bemutatom a legérdekesebb Mikulás figurák készítésének módját. Könnyen elkészíthető, otthon található anyagokból, sajátkezűleg...
sorsom 2012.08.27 23:06:03
    Történt egyszer, hogy apám felvállalt a munkája mellé még egy tehéncsordát. Amit aztán nekem és a bátyámnak kellett reggel hatkor kihajtani a legelőre. Este meg haza hajtottuk. Na, emiatt már nem nagyon mehettem iskolába, csak ritkán, és lemaradtam a tananyagokkal,…..
Van aki pénztárcát talál, más kutyát vagy macskát, ezúttal azonban biztonsági kutatók félmillió elkóborolt email accountot leltek a Waledac botnet cache területén. Az eset kapcsán nem árt megjegyezni, hogy biztonságunk érdekében a naprakész Windows frissítés és a pöccre…..
Szeretnék avatart a hozzászólásaim mellé! 2011.02.03 22:38:06
@Sieg: a keyloggernek tényleg mindegy, mi a jelszavad, de minden más esetben jó, ha erős.

Na igen, a védelem. Eleinte baromságnak tartottam, hogy a cégem minden munkaállomásra is personal firewallt tetetett fel (nem választható módon természetesen), de manapság már teljesen elfogadom, hogy ez a természetes. A naprakész, rendszeresen scannelő vírusirtó mellett persze.
Szeretnék avatart a hozzászólásaim mellé! 2011.02.03 22:39:51
@Comandante en Jefe: Kivéve, ha az asztalodat is rendszeresen ellenőrzik és jó alaposan seggbekúrnak, ha bizalmas információt tartasz ott (pl. jelszavakat).
A megoldás: Password Safe (pwsafe.org)
Szeretnék avatart a hozzászólásaim mellé! 2011.02.03 22:42:34
@Mighty: mint írtam is: paranoiás vagyok. :)
Egyszer talán majd elmúlik...
  Gyermekkorom meghatározó emléke, ahogy az újpesti üzemekben megszólalt esténként a műszakváltást jelző sziréna. Megnyugató volt, hogy termelnek újra gyárak, amikre panel gyerekszobám ablaka nézett. Akkor még mit sem tudtam a kapun belüli munkanélküliségről. A…..
Nahát, néha pont úgy működik az amerikai igazságszolgáltatás, ahogy kell neki, és ahogy azt a józan paraszti ész diktálja (nem akkor, amikor 675 év büntetést szabnak ki valami többszörös gyilkosra). Az egyik amerikai bíróság ugyanis semmisnek nevezte az amerikai NMHH, az FCC…..
Rendőr büntet biciklist a Margit hídon a pénteken a Pesti Side-on megjelent fotó tanúsága szerint, az azonban nem derül ki, hogy a biciklis mit követett el. Másra nem is tudunk tippelni, mint hogy nem szállt le a bicikliről. A hídfőknél egyébként nem egyértelmű, hogy pontosan mi…..
Szeretnék avatart a hozzászólásaim mellé! 2010.07.16 21:35:28
Szeretnék avatart a hozzászólásaim mellé! 2010.07.16 21:43:38
@Richard Milhous Nixon: Kösz.
Én is tudtam ilyet régen...
Élmunkás Mein Stumpf 2010.07.16 19:30:00
Ha ezt a Kádár et. látná... Mint tudjátok, az első titkár levélben üzent megint: legyen mein Stumpf az alkotmánybíró.Sőt, szépen be is csomagolta: egyet jelölök balról, egyet pedig jobbról. Biharit azért jelölöm, mert hát a pártnak baloldali szavazói is vannak,…..
Szeretnék avatart a hozzászólásaim mellé! 2010.07.16 21:29:14