Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dead

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lazarbibi TOP 10 időgép 2019.09.20 23:00:03
Többször lerágott csont, de még mindig folyamatosan gyártják az időutazós filmeket. Soha nem unja meg a nagyérdemű, állandóan eladható kategória. Az időgép a mozgókép „édestestvére". Mindkettő 1895-ben született, H. G. Wells is ekkor írta meg korszakalkotó regényét, és sikerének köszönthetően az…..
Legalábbis egy Magyarországgal foglalkozó holland online újság a Hoongarijevanddaag szerint. A cikk szerint, Schmitt volt barátnője azt állítja, hogy Schmittnek vitája volt Orbánnal, nem akart lemondani és még nyomást is gyakorolt a miniszterelnökre. A holland újság angol nyelvű…..
Dead 2012.04.04 13:35:04
Dead 2012.04.04 13:49:39
@webpont: ja ...
„Még egy adalék, ami aggódásra késztet: a facebook-adatlapjának profilképén még az exével pózol… nem tettem szóvá, nem kérdeztem rá” – a fiatalember arról mesél, hogy übercsinos csaja nem nagyon veri vissza a körülötte ugrándozó kis kanok nyáladzva…..
UPDATE: tegnap az ígéreteknek megfelelően kijött a béta, ami bár ingyenes, Magyarországról mégsem érhető el közvetlenül az Android Marketen. Aki szeretné kipróbálni a játékot - érdemes, béta létére gyönyörűen és hiba nélkül fut a Galaxy-n :) - innen letöltheti az APK…..
Gulyásdemokrácia Lehúzhatnák 2010.08.06 14:58:08
„Lehúzhatnánk a gatyátokat, és megbasznánk titeket" - mondá Zagyva György Gyula képviselő úr a Hetek vele épp interjút készítő újságíróinak, legalábbis a lap állítása szerint. Az információ persze meg nem erősített, de fenntartva az ártatlanság vélelmét,…..
Van bennem némi félelem a mozikkal kapcsolatban, nem tehetek róla, aggódós típus vagyok. Gyerekkorom óta nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy lassan elfogy minden ötlet, nem tudnak már mit mondani nekünk, eltűnik az eredetiség a vetítővászonról. Ha jobban meggondoljátok, ez a…..