Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OKOZ

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A szocializmussal történő korai találkozásom már eleve kizárta, hogy harcos baloldalivá váljak, de ez nálam nem vezetett, ahogy ez egyébként oly sokaknál szokás, a kapitalizmus iránti feltétlen bizalom kialakulásához. De a liberális jogállamba én is belezúgtam, mint ló…..
Ezt a posztot már ezer éve meg kellett írnom, de nagyon meredek októberem volt, rengeteg munkával, bocsánat a nagy kussolásért így utólag. Szóval többen is szóltak nekem, hogy a facebook-on lehet választani a latint, mint használati nyelvet. (Mindenki kipróbálhatja, a felső…..
Bő egy héttel ezelőtt a megosztási ikonok integrálásáról számoltunk be, most ismét egy régi adósságunkat törlesztjük felétek. Ezentúl a  szerkesztőből elérhető ikonnal szúrhatjátok be a <!--more--> taget. Ha hosszú posztot írsz, de a blogod főoldalán csak egy…..
OKOZ 2010.08.02 21:36:29
ok okoz okozat ŐSOKOK 2010.07.23 17:33:00
Laszkay Frédi  Réber László  Kukuxumusu..
ok okoz okozat CSALÓDÁST OKOZ 2010.07.23 09:30:00
 Ez a Heted7Vigasság nagy csalódás volt. Két nap után pánikszerűen menekültünk a többi árussal együtt. Az esemény főszervezői azzal hitegettek minket egy hónappal ezelőtt, hogy már addigra hatezer hetijegyet vásároltak elővételben. Namost lehet, hogy mindeki egyszerre…..
ok okoz okozat MIT OKOZ? 2010.07.16 19:41:00
Debüt a Heted7 Vigasságon, ott is Bernecebarátiban. Ezeket visszük: Igény szerint felirat nélkül. Ajánlott alapszínek: fekete, fehér, indigókék, olajzöld, sötétbarna, sötétlila, keki,  sötétszürke.   Négy színű szitanyomat: lila, réz, fekete, ezüst. A mostani…..