Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dusek

16 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak itt brightonban lengyel boltok. Mivel a nem angol lakosság legnagyobb százaléka lengyel. Elég sok helyen van Brightonban is, én kettőt ismerek közülük. Nagy örömömre nemrég magyar termékeket is elkezdtek forgalmazni. Mindíg jó amikor otthon van az ember és akkor olyan…..
 Patak parton nem csak Kukorica Jancsi és a Tompos Kátya alakította Juliska ismerkedik? Hát mi van itt, szájjal kielégített? Mert arra járt? Kedves Szakítós! Az egyik legizgalmasabb szerelmi történetem szeretném megosztani veled. Az egész három éve kezdődött, 18 éves…..
Folytatódik a felnőttmaraton: igazi problémákkal, mély fájdalmakkal szembesülünk. Igazi, nagybetűs szerelem a szomszéd sráccal, közös lakás, eljegyzés, és....nem szpojler, ha azt mondom, szakítanak, hiszen ez egy szakítósblog, mi másért küldte volna el a lány a történetét.…..
Délelőtt még frissek vagytok, ami nagyon fontos, mert 2 komoly kérdés is érkezett, amikre pontos válaszokat kell ma itt adnunk. Történetem talán átlagos, számomra átélni persze nem volt az... Az egész nagyon régen, még a múlt században kezdődött egy kiránduláson, ahol…..
Hát én ezt az elméletet ilyen formában ismerem: ha az első randin nincs csók, akkor nincs értelme reménykedni. Kész vége, barát-zóna, bohóc utca, értékellekmintembert, stb. Levélírónk szerint meg éppen fordítva, ha nincs csók, éppen az jelenti a folyatást. Bokréta…..
A Homár szereti az egzotikus ételeket, így biztosan kifőzte volna a nyomokban rovarokat tartalmazó barnarízst, de Droopy válogatósabb: Bár, mint tengeri élőlény, Te nem vagy rizsfogyasztó, de talán okulás lehet a többiek számára, akik a hagyományosnál egészségesebbnek mondott…..
tümtürüm sokadik nap 2007.08.30 15:58:05
van uj noje es akkor errol ennyit. nem tudok mit mast mondani. kerdeztem pedig. es azt mondta nem. de ezek szerint megis. van meg 10 napom. hatha kiadom magambol...
tümtürüm ize 2007.08.21 17:53:12
Burgos...
jo nagyon itt lenni...
Eddig azt hittem javulóban. de jött tőle egy sms, hogy mikor leszek a lakásban. én meg válaszoltam.és azóta fáj a szívem meg a mellkasom. mintha összenyomná valami. és alig kapok levegőt. és dobog a szivem, mert mintha nem lenne helye. meg szédülök. jó lesz, hogy elmegyek egy…..
tudok zenét hallgatni. no nem akármilyet, de azért tudok. ez azért fontos, mert 1. rohadt hangosak az emberek itt a munkahelyen, és nagyon nehéz őket elviselni, vagyis a csipogásukat. eddig nem tűnt fel, de ma már zavart. ami szintén jó. tehát ha tudok zenét hallgatni, az azt jelenti,…..
tümtürüm tizedik nap 2007.08.08 07:24:30
nna. már számolnom kell. jó jel:)kevesebb, mint 24 óra múlva indulok, kb 24 óra múlva vagyok már ott, satöbbi. találkoztam r-rel tegnap. annyira de annyira tudtam, hogy ott lesz - és pont aznap költözött fel (tegnap) és mi (z meg én) pont akkor mentünk oda és annyira jó volt…..
A Homár végre révbe ért, záporoznak a luxustermékek/szolgáltatások. Drout pl. az ötcsillagos New York Palace Boscolo Hotel wellness-részlegébe fizette be feleségét, vesztére. A vélhetően alapból is hűvös wellnesspincét sajátos elgondolásból tovább fagyasztották, az…..
Follow throughMake your dreams come trueDon't give up the fightYou will be all rightCause there's no one like youIn the universeDon't be afraidWhat your mind conceivesYou should make a standStand up for what you believeAnd tonight we can truly sayTogether we're invincibleAnd during the struggleThey…..
A tömegcsótányok-szúnyogok-hangyák kora lejárt! Aki megengedheti magának, hogy pökhendi sznoboktól vegyen tucatbútort, az bizonyára minden végtagját összeüti a hírre, hogy végre kasztjának megfelelő bogarakkal egészítheti ki loftját. Legalábbis Földiek képriportja szerint…..
dusek 2007.08.07 11:12:31
tümtürüm kilencedik nap 2007.08.07 11:11:01
várom már hogy ne számoljam. csütörtöktől nem fogom számolni. csütörtökön elmegyek egy egész hónapra +2 nap ha a naptárat nézzük. csütörtökön elmegyek kiadni magamból azt ami bennem van. lemondtam a mai találkát tegnap - nem volt hozzá kedvem. de azért a könyvet vigyem…..
hát fasza. a nem elérhető és pedig én annyira de annyira szerettem volna vele találkozni:( reméltem, hogy tudunk beszélgetni és akkor majd nekem jó lesz - dehát nyilván inkább vele foglalkozik.. hacsak nincs valami baja, vagy nem veszítette el a telefonját vagy mittudomén. azért…..
Aszongya Panyika, hogy Új éttereremlánc, ahol a karrierlehetőségek között ugye ott van a szakács, csak éppen még képzettség sem kell hozzá, tehát még egy informatikus is mehet olasz pizzát csinálni! Hát szerintünk eddig is informatikusok csinálták Budapest összes olasz…..
tümtürüm nyolcadik nap 2007.08.06 08:53:07
voltunk szombaton dekátlanban meg múntekszben, vettünk nekem cipőt meg botot meg zoknit meg sok mindent még, e-meg-a nagyon kis rendesek:) visznek mindenhova meg törődnek velema lényeg, hogy pénteken (az ötödik napon) elmentem a cuccok egy részéért - aznap meg másnap egy csomó…..
tümtürüm a hetedik nap 2007.08.05 15:04:00
törölvejav. nyolcadik napon. - nem vagyok mérges. csak haragszom. nem is haragszom. csak rosszul esik. és kabbe. és az anyukádat meg szeretem. úgyhogy utólag is szorri. ..
közeledik az idő. 2 óra múlva elindulok és elkezdődik az ajtó becsukása. néhány cuccom jön el onnan és gyűlnek a könnyek és kezdődik a gyomorgörcs és izgulok kezd rossz lenni nagyon. össze kell pakolnom a maradékot de most nem fogom tudni kiválogatni és nem akarom azt sem, hogy…..
Hiába figyelmeztették olvasóink olvasóinkat, újabb ziccert adtak Kozsó teaházának. Anikó levele szerint az "új menedzsment" sem hajlandó az itallapon a koktélok árát feltüntetni, viszont külön számolja fel a Virgin Mojito mellé a fehér rum árát. Na erre kössenek…..
tümtürüm ötödik nap 2007.08.03 09:39:15
még a negyedik naphoz tartozik, hogy tegnap nagyon jól éreztem magam e-vel, tök sokat beszélgettünk és nagyon jól esett. az egész cakkum pakk. mikor elindultam, hívtam o-t, hogy szia drágám, most indulok haza - furcsán hangzik meg amúgy is de akkor is jó érzés volt, hogy valakit…..
tümtürüm negyedik nap 2007.08.02 12:35:11
tegnap nem sírtam csak majdnem.ma már megint gyomorgörcs és gombóc - szólnom kell neki, hogy pénteken (holnap) megyek cuccokért. meg hogy szerdán költözöm. na majd akkor sírok. sokat. lassan érkezik a haragvós fázis - ami már azt jelenti, hogy javul az állapotom. még mindig a…..