Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vargasz

65 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Háttal álmodó Miért maradok? 2010.12.09 23:08:00
Gondolatok a magánnyugdíjpénztárban való maradásomról. Mert a Fidesztől úgy ahogy van hánynom kell. Mert az MSZP-től szintén hánynom kell. Mert nem bízok semmiféle demokratikus berendezkedésben, ahogy baloldali diktatúrákban sem. Undorodom az elmúlt 65 évtől. Mert amíg nem…..
Háttal álmodó Nagybácsi lettem 2010.12.04 10:52:00
"Milyen volt hangja selyme, sem tudom már, De tavaszodván, ha sóhajt a rét, Úgy érzem, Anna meleg szava szól át Egy tavaszból, mely messze, mint az ég." ..
Háttal álmodó Egy év alatt 2010.11.29 10:25:00
Ami egy év alatt változott: Egy évvel ezelőtt a független, de mszp-s bánrévei polgármester még engedélyezte a Jobbik bánrévei alapszervezetének, hogy adventi keresztet állítson fel közterületen. 2010-ben a független, de fideszes polgármester és fideszes többségű Képviselő -…..
1938. október 5-én 0 óra 45 perckor a hangonyi határbiztosító század tartalékosokkal és önkéntesekkel elindult visszafoglalni Felvidéket. Erre az elfeledett csatára emlékezett meg az Összefogás Hangonyért Egyesület 2010. október 10-én egy emléktúra keretén belül. A túra a…..
(Paramparya.INFO 2006. június 15.)Ma, a XXI. század hajnalán, amikor az élet minden szféráját megfertőzték a baloldali eredetű fejlődés elméletek, szentségtörésnek számít, ha valaki alászállásról, mélypontról mer beszélni. Politikailag inkorrekt a demokrácia bírálása és…..
Németh Zsoltnak tényleg komoly problémái lehetnek. Minap ezt találta mondani az Országgyűlésben: "nehéz lenne kiadagolni, hogy az izraeliek szenvedése fáj jobban, vagy a palesztinoké." Még jó, hogy Németh Zsolt nem 1956-ban volt külügyi államtitkár, a jelek szerint…..
Vajh' miért szavazza le újra és újra az Országgyűlés kormánypárti többsége (nyilván a komcsik csatlakozásával) az erkölcstelen kiemelt kommunista nyugdíjak megkurtítására irányuló jobbikos javaslatot? S ha már leszavazzák, miért nem terjesztik elő sajátjukként, miként…..
Most, hogy immár hazánk parlamentje is megszavazta - a Jobbik kivételével - az Európai Közösségek és Izrael közti társulási szerződést (hova is társul az ázsiai ragadozó Európában?), már nincs akadálya annak, hogy a mesterségesen létrehozott rasszista békebontó állam uniós…..
Az Országgyűlésnek sikerült megismételni a román EU-csatlakozás feltételek nélküli ratifikációjakor tanúsított elképesztő gyalázatot, ezúttal Szerbia EU-társulását szavazta meg a Parlament a délvidéki magyarságot érintő bármiféle feltétel vagy garancia nélkül.…..
Vona Gábor a magyar-izraeli kapcsolatok problémáiról: Végre valaki egyenesen beszélt az Országgyűlésben az egyik legégetőbb magyar sorskérdésről! Nagyon jellemző a többiek részéről a reakció. A komcsik rendőrért, ügyészért kiáltottak, szegény Németh Zsolt pedig -…..
Igazi kommunista pofátlanság kell ahhoz, hogy valaki az Alkotmánybíróságra vonatkozó - amúgy kétségtelenül nem túl elegáns - kezdeményezés okán diktatúráról ordítozzon. Diktatúra és terror akkor volt, amikor embervadászat folyt Budapest utcáin, amikor szemeket lőttek ki…..
Háttal álmodó Hol van a nő? 2010.11.09 00:26:00
(Paramparya.INFO, 2006. augusztus 10.) A világban bármerre fordulok nem látok mást csupán lecsúszott férfiakat, rajtuk kívül pedig nagyjából semmit, vagyis senkit. A férfi princípiumra homály ereszkedett, míg a női egyre inkább megszűnni látszik. De ugye ezt akartuk: egy nem…..
(Paramparya.INFO, 2006. augusztus 10.)A baloldali eredetű feminizmus "egyenlősítő jogokat" követel, miközben olyan példát mutat a hölgyeknek, mely természet adta kötelességeikről lebeszéli őket. Felbontja a férfi és a nő jang-jin szövetségét. Nem hallgat Pindaros eme…..
(Paramparya.INFO, 2006. augusztus 10.)(Ágoston Balázs 2003-ban született írása, az akkor még bizonyos szempontból pártpolitikai csatározásokon felülemelkedő Magyar Demokratából. Sajnos ez ma már egyáltalán nem mondható el a lapról.) A modern világ egyik jellemzője, hogy…..
(Paramparya.INFO, 2006. november 27.)A Magyar Nemzet hétvégi számának mellékletében figyelemre méltó cikk olvasható a közéletben szerepet vállaló nőkről. A jövő tavasszal esedékes franciaországi elnökválasztáson például a csinos Ségolene Royal lesz a szocialisták jelöltje.…..
(Bobmahír, 2010. november 8.)Európa ma már nagyon keveset tud az áldozat és hűség ama tisztaságáról, mely mindent odaad és semmit sem kér. A nyugati „egyenjogúsítás" a pestisnél gyorsabban fertőzte meg az egész világot. Ma a nő szenved. Az egyetemen, a munkahelyen és…..
Háttal álmodó Csak egy tanács 2010.11.08 18:47:00
Jó lenne ha politikai ellenfeleink facebook üzenőfalunk bújása, és az azon lévő beszélgetések kinyomtatása előtt tájékozódnának a törvényi szabályozásról, és legalább tisztában lennének alapvető technikai dolgokkal. Bár az nekünk csak öröm, hogy fogalmuk sincs a…..
AZ EURÓPAI UNIÓ AGRÁRGAZDASÁGA - 2010. 15. évf. 7 - 8. szám  ..
Honvédek! A Trianon bilincsei alól felszabadult és újjászületett honvédség húsz esztendei nehéz várakozás után átlépi a magyar határt, amelyet mindenkor ideiglenesnek tekintettünk. Egymillió testvér vár rátok odaát. Az ő számukra két évtizedes megpróbáltatás után ti…..
"Iskoláinkban olyan osztályokat kell létrehozni, melyekben mindenféle gyerek tanul. Megengedhetetlenek az elitista osztályok. (...) ...a szegregáció és az elitista iskola elfogadásával csak azt a budai keresztény középosztályt lehet kiszolgálni, aki fintorog, ha a gyereke egy…..
Ami új az rossz. Épp ezért a régi slágerek az igaziak. Egy 10 éves klasszikushoz most készült klip. Nézze, élvezze, okosodjon! A Tekintetes Úr kategorikusan tagadja a mai kor kötelező jellegű értékeit. A zenekar ezenkívül még szorgalmazza a kultúr-rendőrség felállítás át, a…..
A mindenkori magyar külpolitikának egyetlen erkölcsi mércéje lehet, a magyar érdek. Aki a magyar érdeket idegen érdekekért feláldozza, az gazember, ha pedig ezt sikertelenül teszi, akkor még hülye is. Ennyit a keleti nyitással kapcsolatos - jellemzően szektás tudatlanságból fakadó…..
Anyám, csukd be a könyvet, A gyilkos a liftben áll, A postás orvoshoz ment, A rendőr ügyvédhez jár, Ne nyiss ajtót senkinek, Helyettük csönget a halál. Apám, kapcsold ki a tévét, A meccsed véget ért, Mások játszották helyetted, Te csak néző lehettél, Más lett minden…..
Háttal álmodó Gyenge vagy 2010.10.25 15:31:00
Azt hiszem, hogy ma sokkal nagyobb jelentősége van ennek a pár sornak, mint azt az Úr 2004. évében gondoltam volna.(Budapest, 2004. szeptember 23. - Dalszövegnek született, de végül szavak között maradt.)Gyenge vagy, gyáva vagy,hogy ölelni tudj,gyenge vagy, gyáva vagy,hogy szeretni…..
Háttal álmodó Napi EZO 2010.10.25 14:32:00
Kezdem el hinni, hogy ez a sarlatán társaság sejt valamit. :)  "Nem kell mindjárt a gyóntatószékhez sietnie! Hiszen nagyon jól tudja, hogy nincs tökéletes ember. Hogy most Önnek összejött minden, arról legkevésbé tehet. Igen, valóban a „tilosban járt”, és nem…..