Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Impala

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Szigorúan ellenőrzött vonat 2006.12.05 13:42:00
Kádár János puritán ember volt, nem gyűjtött vadászkastélyokat és tavakat. A legnagyobb  méretű luxustárgy, amit használt, a különvonata volt, ami most a Vasúttörténeti Múzeumban tekinthető meg. A speciális vonat intézménye azonban nem szűnt meg. Ma is lehet az embernek…..
w Szavazz a katolikusokra! 2006.11.30 12:00:00
A vatikáni szerződésről nem ez az első, és sajnos nem is az utolsó cikk. Gyurcsány nem egy Zapatero, és nem is tanul tőle.Gyurcsány és Hiller két gyáva nyúl. Beszartak a papoktól megint...
w Cigánymentes övezet 2006.11.23 02:09:00
Ügyeletes fasisztánk egy jászapáti kocsmáros, aki nem átallotta kitiltani a cigányokat a kocsmájából.  A dolog úgy történhetett, hogy a kocsmáros elmerült a 19. századi fajelméletben, aztán felkelt, és merő megátalkodott rasszizmusból kiakasztotta a táblát. Vagy pedig…..
w Pásztorbot lábhoz 2006.11.17 12:30:00
Egy pillanatra úgy tűnt, van remény. Hogy a tisztelendő úr végre ugorhat egy hasast a harangtoronyból, bele a puncilekvárba vígan. Hát rábaszott, mert mégse: a cölibátus marad. Betonba fúródott a rég hegyezett cerka. Sokáig tartottam magam a vulgárliberális állásponthoz:…..
A Cool most aztán nagyot dobott: előkaparta valahonnan (ja, biztos egy londoni klub kokainban úszó VIP-páholyából, és semmiképp sem a mátészalkai diszkóból) Császár Elődöt, aki már egy jó ideje Shane 54-ként nyomul, talán mert zavarja, hogy minden szélsőjobbos tüntetésen az…..
Impala 2006.11.16 17:39:42
A Strabag-ügyet Ausztriában pattintotta ki a Die Presse; a felvetés szerint a magyar kormánypártok komoly zsebpénzt kasszíroztak a jó nevű útépítőtől. Hűha, a mindenit, hát most aztán lesz kapsz - gondolhatta erre a tájékozott magyar polgár. Legalább a pártpénztárnokokat…..
Álmatlan éjszakákon szoktam szemlézni az Új Embert, ami a katolikusok legfőbb lapja elvileg, gyakorlatilag pedig a Magyar Nemzet ájtatos melléklete. Mindig van benne bibliamagyarázat, most hogy-hogy nem, a gumibotokról. Le is vonják a következtetést a végén: "Az ügyeskedve…..
w Végbéltájék 2006.11.07 02:16:00
Nagy Kálmán KDNP-s képviselő a szerinte a gyógyítást ellehetetlenítő Veres János pénzügyminiszterhez címezte interpellációját. Beszédében egy drámai példát adott elő egy kisfiúról, akinek „végbéltájéka szétesik”. Azért az elég súlyos, hogy egy komplett…..
w Postabontó - A tehetetlen halott 2006.11.07 04:14:00
Gondoltam, 1956 majd biztos kiveri megint a balhét, jön ezer mail, hogy jaj de mekkora nemmagyar maga, rohattkomonista, ávósgyurcsányista, apróantal, 'raus. Ehhez képest roppant meglepetés, hogy a valóban rengeteg levél legalább nyolcvan százaléka pozitív és egyetértő. Ilyen még…..
A Pokolbéli víg napjaimból azért elég sok minden kiderült. Például, hogy mit is csinált Faludy a marokkói fiúkkal az afrikai homokban. Az utóbbi években ráadásul több irodalmi elemzés, esszé jelent meg, amiben konkrétan leírják, hogy mit is gondolt a költő a férfiakról. És persze a külföldi lapokban…..
Ha már a Múzeum körúton garázdálkodtam, gondoltam benézek oda is, ahová a magam örömére sosem mennék be. Az ájtatos célú könyvvásárlás sosem tartozott kedvelt foglalatosságaim közé, ha bemegyek egy ilyen boltba, csak a szentképeket nézem, esetleg a dekorált gyertyákat, de a…..
Japánról valahogy kialakult az a közvélekedés, hogy ott minden szuperül meg van szervezve, mindenben nagyon profik, például vannak ugye a Sony kvarcórák, meg walkmanok, meg a sok nagy szórakoztatóelektronikai cég, és noha a II. világháborúban a rossz oldalon álltak, katonai…..
comment:com Ferencközelben 2006.10.12 01:27:00
Mindig rá kell csodálkoznom, mekkora ribanc tud lenni a Magyar Televízió. Ha hagyják. Meg lehetett volna szokni már, de ha megszoknánk, akkor nem háborodnánk fel például azon, hogy leadnak egy félórás Gyurcsány-balladát, aminek se a miértje, se a műfaja nem fogható fel, csak…..
Stephen Colbert amerikai komikus a nagy M0-ás hídelnevezési lázban felhívta rajongói figyelmét arra, hogy Chuck Norris is megelőzi, és hatalmas hajrát levágva végül is első helyen végzett a nemes versengésben. Persze a hidat nem róla, hanem mondjuk Lakinger Béláról, az…..
Senki ne kérdezze, miért, de szombat délelőtt fél tizenkettőkor megszólalt a Kossuth a konyhai kisrádión. Pár perccel később rákerestem, a Lehalászás című műsor ment. Csak azért akartam tudni, hogy mit hallgatok, mert pont egy olyan blokk közepén sikerült a közszolgálati…..
comment:com Moslék a sitten 2006.08.24 09:30:00
Írtunk már róla mi is, sztárolták ezerrel, ez folyt a csapból is - itt a Szökés, a tavalyi évad egyik meglepetés-sorozata, az ártatlanul elítélt testvérét a sittről kimenekítő Michael Scofield története. Az RTL egy-két promója elég otrombán lelőtte az első rész végének…..
Hajdú Péternek valószínűleg biztos hely van fenntartva a tíz legirritálóbb magyar ember között, akár kiérdemelte ezt, akár nem. Frízbí című műsora régóta megy a Budapest Rádión, és elég ritka dolog, hogy rádiós műsort alkalmaznak televízióra, de ebben az esetben ez…..
A mostanában újraindított Magellán semmiben sem különbözne az Aktívtól, vagy a Fókusztól, ha nem az lenne az alcíme, hogy tudományos utazás a Föld körül. A tökéletes fogyás titka, a péniszhosszabbítás rejtelmei, vagy a kalandok a gyógyfürdőkben – nem szabad nagyon…..
A linuxszal és műszakis poénokkal támadó minimálcsatornán, a Fix-tv-n beszélgetett nemrégiben Kánya Kata Havas Henrikkel. Ha érdeklődésük homlokterében nem a RedHat disztribúció installálásának mesterfogásai állnak, vagy nem műsorvezető ott valamelyik rokonuk (nem szégyen…..
comment:com 30 deka alvadt vér 2006.04.25 12:46:00
Hogy miért kihagyhatatlan a Receptklub? Kovács Lázár odaégeti a kaját, mert elfelejti kikapcsolni a gázt, Kaszás Géza belegabalyodik a mondataiba, hálistennek!, mert így legalább elterelődik a figyelem a sületlenségekről, amiket Géza szövegírója írt össze. Lázár egészen…..
comment:com Heti Termés 2006.04.24 13:33:00
Míg a Grace Klinika és a Lost a sweepsre tartogatja erejét, visszatértek a kisvárost rettegésben tartó idegen lények, a pengearcú Tom Cavanagh, és továbbrobog a 24 is. Szokásosan spoileres heti összefoglalónk csak egy kattintásnyira. Hétfő: A Sopranos és a Született Feleségek…..
Impala 2006.04.25 19:15:55
1
"Bazmeg..." - mondta Ferenc a kiesett Tamásnak szombat este 11 óra tájékán. Én is pontosan ezt gondoltam a Megasztár legutóbbi döntőjét követően, meg még sok minden mást is. Itt van ugye ez a műsor, amiről bárhányszor is hangsúlyozák szélesen artikulálva, hogy saját…..